- 5 Kasım 2018
- 1.251
- 3.360
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.581
Regl oldum beklenen günde umudum yoktu zaten nasipnoldu canım ?
olsun kuzum gelecek aya inşallah , umudunu kaybetme, ovulosyon testi almadıysan al derim mutlaka ben onunla ilk denememde hamile kldım gerçekten faydalıRegl oldum beklenen günde umudum yoktu zaten nasip
Bende ovu kullandım bu ay nasip işte hayırlı olsun cnm kucagina al tez vakitteolsun kuzum gelecek aya inşallah , umudunu kaybetme, ovulosyon testi almadıysan al derim mutlaka ben onunla ilk denememde hamile kldım gerçekten faydalı
amin kuzum isteyen herkese yokluğunu aratmasın rabbim tez vak,itte vrsinBende ovu kullandım bu ay nasip işte hayırlı olsun cnm kucagina al tez vakitte
huhu kızlar nerdesini z?
benyedim cnm listeden çıkar istersen
Merhaba kizlar bende 2019 u hamile gecirmek iatiyorum bu ay ilk denememdi bat im 26 ocak simdilik bisey yok bakalim hayirlisi rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip eder insallah
Sagol arkadasim Allah razi olsunHayırlı haberler alırsın inşallah arkadaşım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
Sagol arkadasim Allah razi olsunbu ay hayirli gelir hepimize umarim
Dualarim seninle insallah saglikla gorursun bebisiAminn, aminn inşallah hep dua ediyorum bebeğime dua ederken isteyen herkese de
Ben persembe günü keseyi ve kalp atışını görmeye gideceğim inşallah Allahin izni ile, dualarınızı bekliyorum...
Dualarim seninle insallah saglikla gorursun bebisibende bugun test yaptim 2 dk sonra var yok arasi bi pembelik cikti 3 saat kadar sonra yok oldu erken diye mi anlamadim :)
Insallah oyle olur. Eger oyle olursa mucize olacak benim icin. Ilk cocugum 4 yil sonra olmustu turlu turlu tedaviler denemistim tup bebek bile yapmistim olmamisti kendine kendine olmustu en son. bu ilk ay tutarsa mucize olacak benim icin.:)Sağol canım Allah razı olsun.
Ben adetime 3 gun kala umutsuzca yapıp bakan gözün kör olacağı çizgi görmüştüm inanmamıştım hatta ertesi gün daha belirgin olmuştu bir kac gün sonunda adet gecikince öğrendim ki hamileyim. Seninde öyle olur inşallah
Insallah oyle olur. Eger oyle olursa mucize olacak benim icin. Ilk cocugum 4 yil sonra olmustu turlu turlu tedaviler denemistim tup bebek bile yapmistim olmamisti kendine kendine olmustu en son. bu ilk ay tutarsa mucize olacak benim icin.:)
yok canım benm gitmedim 26 ocakta randevum dört gözle bekliyorum inanki....Merhaba canım, nasılsın gittin mi doktora?
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım önümüzde ki ay inşallah sağlıkla hayırlı haber alırsın her ezan vakti dua ediyorum isteyen herkes için.
yeni bat ne şimdi canım değiştireyim benBende ovu kullandım bu ay nasip işte hayırlı olsun cnm kucagina al tez vakitte
Hoşgeldin aramıza inşallah isteyen herkese versin rabbim ,çok az kalmış bata hayırlısı inşallah gelmez diyelimMerhaba kizlar bende 2019 u hamile gecirmek iatiyorum bu ay ilk denememdi bat im 26 ocak simdilik bisey yok bakalim hayirlisi rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip eder insallah
Insallah oyle olur. Eger oyle olursa mucize olacak benim icin. Ilk cocugum 4 yil sonra olmustu turlu turlu tedaviler denemistim tup bebek bile yapmistim olmamisti kendine kendine olmustu en son. bu ilk ay tutarsa mucize olacak benim icin.:)
yok canım benm gitmedim 26 ocakta randevum dört gözle bekliyorum inanki....
Senin nasıl geçiyor günler?
sende ki gibi bende ki belirtiler canım , ama tiksinme başladı 2 gündür sanki dün yemek yaptm çok severek yedim , kalan yemeği buzdolabına koyarken görmek bile istemedim tiksindim. Ondan önce ki günde aynı seve seve yedim ertesi gün görünce tiksindim ve yemek yediğimde hazımsızlık oluyormuş gibi karnım şişiyor sanki 4 aylık hamile gibi oluyorumBende perşembe günü gideceğim inşallah heyecandan ne yaptığımı yapacağımı bilmiyorum valla.
Günler güzel geçiyor çok şükür ama bir değişik belirtim yok sadece hala cok hafif kasık ağrılarım oluyor, birde göğüslerim dolgunlasip acimaya basladi. Birde ara ara çarpıntı yapıyor 2 kişilik çalıştığı için kalbimiz
Sende var mi değişik belirti?