♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

sende ki gibi bende ki belirtiler canım , ama tiksinme başladı 2 gündür sanki dün yemek yaptm çok severek yedim , kalan yemeği buzdolabına koyarken görmek bile istemedim tiksindim. Ondan önce ki günde aynı seve seve yedim ertesi gün görünce tiksindim ve yemek yediğimde hazımsızlık oluyormuş gibi karnım şişiyor sanki 4 aylık hamile gibi oluyorum :KK48:

Benim sadece sabahlari oluyor tiksinme kahvalti gorecek duyacak gözüm olmuyor o yüzden corba iciyorum bende.
Şişkinlik bende de oluyor bazen normalde kabızlık yasayan biri degildim cok duzenliydi lavabo ihtiyaclarim su aralar seyreklesti 2gunde bir çıkıyorum artık. Minik kuşum içerde yer yapıyor kendine iyice demek ki

Benim sadece sabahlari oluyor tiksinme kahvalti gorecek duyacak gözüm olmuyor o yüzden corba iciyorum bende.
Şişkinlik bende de oluyor bazen normalde kabızlık yasayan biri degildim cok duzenliydi lavabo ihtiyaclarim su aralar seyreklesti 2gunde bir çıkıyorum artık. Minik kuşum içerde yer yapıyor kendine iyice demek ki
Batıl ama yüzükle cinsiyt yaptın mı? :KK53::KK53: bana da arkadaşlar yaptı geçengün

Yok canım yapmadım bilmiyorum da nasıl yapılır ben daha kimseye söylemedim kalp atışını duymadan söylediğim vakit herkes birseyler bulur yapacak kesin
Ne çıktı sende cinsiyet?
Alkyasına saç telini takıyorsun ve göbeğin üstünde elin titremeden tutmaya çalışıyosun , yüzük daireler çizerse kız, dik gelip giderse erkek diyorlar tabi bu işin gırgırı da allah sağlıklı versin. Bende erkek çıktı , çin takviminde de erkek çıktı , annem rüyasında da erkek ikiz bebek görmüş :KK200::anneadayı:

Alkyasına saç telini takıyorsun ve göbeğin üstünde elin titremeden tutmaya çalışıyosun , yüzük daireler çizerse kız, dik gelip giderse erkek diyorlar tabi bu işin gırgırı da allah sağlıklı versin. Bende erkek çıktı , çin takviminde de erkek çıktı , annem rüyasında da erkek ikiz bebek görmüş :KK200::anneadayı:

Hayırlısı olsun inşallah canım. Eşimin de anneminde eltiminde içinden kız geçiyormuş ben hiçbişey hissetmiyorum tek duam sağlıklı hayırlı evlat olması

Hayırlısı olsun inşallah canım. Eşimin de anneminde eltiminde içinden kız geçiyormuş ben hiçbişey hissetmiyorum tek duam sağlıklı hayırlı evlat olması
aminnn inşallah öyle olsunlar:dua: bol bol ayva ye bir de , ayva yiyenin çocuğu güzel olurmuş diye bir hadis varmış ne kadar doğru bilmiyorum tabi...:KK68:

sor bakalım , çok ayva yiyenin çocuğu gamzeli oluyormuş vs. :anneadayı: bnde ayvalı ellerimle yanağıma bastırdım gamzesi olsun diye , tyzem ben yaptım oldu dedi :KK53:

Bende gamzeli insana bayılırım inşallah bebeğimde gamzeli olsun cok isterim batıl inanc ama olsun bende deneyim bir bunu

Bende gamzeli insana bayılırım inşallah bebeğimde gamzeli olsun cok isterim batıl inanc ama olsun bende deneyim bir bunu
dene dene, bebeğe yansıyabiliyor.Anneanemde ciğer elleyip bir yerine dokunursan leke olduğunu söylediklerinden inanmamış , kurban zamanıymış elleyip totosuna parmak basmış ve orası teyzemin kahverengi lekeli. Çok dikkat etmek lazım ellerimizi yıkamaya.

dene dene, bebeğe yansıyabiliyor.Anneanemde ciğer elleyip bir yerine dokunursan leke olduğunu söylediklerinden inanmamış , kurban zamanıymış elleyip totosuna parmak basmış ve orası teyzemin kahverengi lekeli. Çok dikkat etmek lazım ellerimizi yıkamaya.

Ciğeri duymuştum hatta bir arkadaşımın yanağında vardi koca bir ciğer lekesi.
Canin birsey cekince o an yoksa da avucunu yala derler.

Hamile olduğunu öğrendikten sonra beta testi yaptırdın mı hiç canım sen?
:olamaz:Hayır canım yaptırmadım hiç , eşimde az daha bekle nasıl olsa yapçaklar tüm testleri diyince kaldı öyle. Gebelik testi ile kaldı sonuç . Sen naptın?

:olamaz:Hayır canım yaptırmadım hiç , eşimde az daha bekle nasıl olsa yapçaklar tüm testleri diyince kaldı öyle. Gebelik testi ile kaldı sonuç . Sen naptın?

Sevet canım yaptırdım bir kere kimyasal yaşadığım için 3 kere istedi doktorum önce. Bugunde esim cok ısrar ettigi icin gittim aile hekimligine kan verdim ben istemiyordum stres oluyorum cunku. Bende dedim doktor isteyecek nasilsa yaptirmayalm diye ama kurtlu adam durmadı yaptırttı bugunde sonuc bekliyoruz şimdi

Sevet canım yaptırdım bir kere kimyasal yaşadığım için 3 kere istedi doktorum önce. Bugunde esim cok ısrar ettigi icin gittim aile hekimligine kan verdim ben istemiyordum stres oluyorum cunku. Bende dedim doktor isteyecek nasilsa yaptirmayalm diye ama kurtlu adam durmadı yaptırttı bugunde sonuc bekliyoruz şimdi
:dua:içini ferah tut bebişlerimiz sağlıkla gelişsinler

Kızlar 6 haftalik hamileyim ilk öğrendiğim zamanlar kasık, bel ve alt karın sancim vardi zaman gectikce azalmıştı ama bugün yine kasık agrim olmaya alt karina kramp gibi de degil gibi de nasil tarif etsem bilmiyorum sancilar giriyor. Birde sağ kalçama kemige doğru hafif bir ağrı vuruyor bi normal mi sizce?
Doktora persembe gidicem ilk defa o zaman soracagim ama o iki gün bana ömür gibi gelir.

X