♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Senden de haber bekliyorum kuzum , ne kadar artmış bakalım bebiş :KK200:

Pof benm randevum 26 ocak çatlıyorum resmen ya :mad:

Tamam canim yazarım hemem cok heyecanlıyım
Benimde bugün belli olacak ilk randevu❤

saat 3 de randevum kızlar gece boyu uykumda bunla ugrastım allahım ıns guzel seslerı duyarızzz

Bende kan tahlili ile uyudum uyandım hep‍♀️
Hayırlı haberler alacağız inşallah canım gönlünü ferah tut❤

Yumurtalıklarıma bakcaklar durumu nedir diye

Hsg rahim filmi yapışıklık var mi tuplerde tıkanıklık var mı veya herhangi bir sıkıntı var mı diye bakıyorlar. Bende çektirdim şükür temiz çıktı. Eşinizde ve ya sizde rahimde sorun yoksa hamile kalma şansı oluyormuş rahim filminden sonra. Inşallah herşey temiz çıkar ummadığınız an da bebeğinizin haberini alırsınız

Hsg rahim filmi yapışıklık var mi tuplerde tıkanıklık var mı veya herhangi bir sıkıntı var mı diye bakıyorlar. Bende çektirdim şükür temiz çıktı. Eşinizde ve ya sizde rahimde sorun yoksa hamile kalma şansı oluyormuş rahim filminden sonra. Inşallah herşey temiz çıkar ummadığınız an da bebeğinizin haberini alırsınız

evet canım biliyorum. ben dış gebelik geçirdim yapışıklık vardı brokoli kürüde yaptım bir kaç gün bakalım sonuç ne çıkacak :) yarın çekileceğim

evet canım biliyorum. ben dış gebelik geçirdim yapışıklık vardı brokoli kürüde yaptım bir kaç gün bakalım sonuç ne çıkacak :) yarın çekileceğim

Inşallah şifa olmuştur canım Rabbim gonlune göre versin inşallah.

kızlar dayanamadık doktoru aradık aradan aldı kalp atısı var hersey cok normal haftasıyla uyumlu bebek dedı sukur kızlar allahım olmayanlara nasıp etsın

Ay çok sevindim canim ya Rabbim sağlıkla tamamina erdirsin inşallah valla kendimi sıkmasam ağlıcam gözlerim doldu çok sevindim darısı başımıza inşallah ❤❤

kızlar dayanamadık doktoru aradık aradan aldı kalp atısı var hersey cok normal haftasıyla uyumlu bebek dedı sukur kızlar allahım olmayanlara nasıp etsın
Ayyy ne güzel darısı başıma artıkın bende duymak için sabırsızlanıyorum :KK200:
Taramalara ne zaman başlıyorlar peki bilgin var mı canım ?

X