- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.561
neden canım ?YARIN HSG ÇEKTİRECEĞİMMMM
Senden de haber bekliyorum kuzum , ne kadar artmış bakalım bebiş
Pof benm randevum 26 ocak çatlıyorum resmen ya
saat 3 de randevum kızlar gece boyu uykumda bunla ugrastım allahım ıns guzel seslerı duyarızzz
neden canım ?
baktır bakalım kuzum , temiz sonuçlar çıkar inşallahYumurtalıklarıma bakcaklar durumu nedir diye
Yumurtalıklarıma bakcaklar durumu nedir diye
Canım ben dün öğlen 11 de çatlatma iğnesi oldum bilmiyorum ne zaman olur bat 15 gün sonrayı yazabilirsin yani 31 ocak . İnşallah olmamda işe yarar@Vintagelife @dvtb @ezgiiietommmm @Selenay27 M Maviruya30 @mihracee @irayze42
@giustizia__ Kızlar son durumlarınız nedir ? Yeni BAT larınızı yazın güncelleme yapayım
baktır bakalım kuzum , temiz sonuçlar çıkar inşallah
Hsg rahim filmi yapışıklık var mi tuplerde tıkanıklık var mı veya herhangi bir sıkıntı var mı diye bakıyorlar. Bende çektirdim şükür temiz çıktı. Eşinizde ve ya sizde rahimde sorun yoksa hamile kalma şansı oluyormuş rahim filminden sonra. Inşallah herşey temiz çıkar ummadığınız an da bebeğinizin haberini alırsınız
inşallah kuzummm , ama sabret hiç düşünme sal gitsin akışına o zaman olur bakCanım ben dün öğlen 11 de çatlatma iğnesi oldum bilmiyorum ne zaman olur bat 15 gün sonrayı yazabilirsin yani 31 ocak . İnşallah olmamda işe yarar
Aynen canım düşünmemeye çalışıyorum . Hayırlısı zaten yolun başındayım dahainşallah kuzummm , ama sabret hiç düşünme sal gitsin akışına o zaman olur bak
öyle kuzum , bnm de 4.ay da oldu ,2 yıl sonra olan arkadaşımızda var, rabbim ne zaman verirse o zaman oluyor.Aynen canım düşünmemeye çalışıyorum . Hayırlısı zaten yolun başındayım daha
evet canım biliyorum. ben dış gebelik geçirdim yapışıklık vardı brokoli kürüde yaptım bir kaç gün bakalım sonuç ne çıkacak :) yarın çekileceğim
kızlar dayanamadık doktoru aradık aradan aldı kalp atısı var hersey cok normal haftasıyla uyumlu bebek dedı sukur kızlar allahım olmayanlara nasıp etsın
amın ıns kuzumInşallah şifa olmuştur canım Rabbim gonlune göre versin inşallah.
Ay çok sevindim canim ya Rabbim sağlıkla tamamina erdirsin inşallah valla kendimi sıkmasam ağlıcam gözlerim doldu çok sevindim darısı başımıza inşallah ❤❤
Ayyy ne güzel darısı başıma artıkın bende duymak için sabırsızlanıyorumkızlar dayanamadık doktoru aradık aradan aldı kalp atısı var hersey cok normal haftasıyla uyumlu bebek dedı sukur kızlar allahım olmayanlara nasıp etsın
Kızlar tahlil sonucumu aldım.
Değerim 325.81 iken 682.81 olmuş çok şükür.
benhuhu kızlar nerdesini z?
noldu canım ?benyedim cnm listeden çıkar istersen