♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Doktora git bakalım ne diyecek kuzum , bende de hiç sancı ağrı sızı yok bnde korkuyorum. İçimizi ferah tutalım umarım herşey güzeldir

Doktora git bakalım ne diyecek kuzum , bende de hiç sancı ağrı sızı yok bnde korkuyorum. İçimizi ferah tutalım umarım herşey güzeldir

Yarın muayne günüm kuzum gidicem inşallah.
Dün kan tahlili yaptirdim eşimin ısrarı üzerine.
Beta hcg 9209 cıktı. En son gecen hafta carsamba 682.81 çıkmıştı biz tahmini 6000 civari bekliyorduk cok fazlası cıkmış umarım kötü birsey değildir yarın olmaz şimdi bana

İkiz olmaSın canım

Yok canım değildir bence , aklına kötü bişi getirme değerin gayet normal

İkiz olmaSın canım
Hic bilmiyorum ki canim aslinda ilk baslarda degerlerim cok normal artiyordu en son carsamba yaptim daha yapmadim sonra eşim zorladi git git diye bi gittim fazla fırlamış. Hatta eşimde dedi ikiz mi acaba diye. Kötü birşey olmasında varsin ikiz olsun

Ay hadi inşallah öyledir valla benimde ikiz olsa çok sevinirim çok istiyorum tabi de sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

Ay hadi inşallah öyledir valla benimde ikiz olsa çok sevinirim çok istiyorum tabi de sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

Ben ikizden korkuyorum canım doktorlar riskli oluyor diye anneminde vardi ikizleri biri maalesef doğumdan sonda öldü
Hakkimizda hayırlı olsun önce hep sağlık diyorum

Ben ikizden korkuyorum canım doktorlar riskli oluyor diye anneminde vardi ikizleri biri maalesef doğumdan sonda öldü
Hakkimizda hayırlı olsun önce hep sağlık diyorum
Hayırlısı olsun canım çok fazla stres yapma . Rabbim nasıl yazdıysa öyle yaşayacağız zaten

Hayırlısı olsun canım çok fazla stres yapma . Rabbim nasıl yazdıysa öyle yaşayacağız zaten

Aminn amimm inşallah arkadaşım hep öyle dua ediyorum valla. Dün ilkten biraz korktum ama sonra dedim Rabbim sen bilirsin, sebn büyüksün yavrumuzu bize bağışla sağlıkla kucagimiza alalım inşallah diye. Insallah hayırlı yazılar yazmıştır Allahım.

Amin inşallah canım
Bende düşünmemeye çalışıyorum daha Pazar günü test yapacağım inşallah vardır dualarınızda beni de unutmayın lütfen

Insallah oyledir kuzum gerci hicbir sıkıntım yok ağrı ve ya kanama (hic olmasın inş.) Beklicez görücez bakalim yarin ne dicek doktor.
Bu tablodan hic anlamadim kuzum ya kafam 1 milyon oldu
kuzum senin değerin 6.000 çıkmış ya , burdada haftaya göre en düşük en yüksek beta ortalamaları yazıyor.

Amin inşallah canım
Bende düşünmemeye çalışıyorum daha Pazar günü test yapacağım inşallah vardır dualarınızda beni de unutmayın lütfen
İnşallah canım benim vardır ovulosyon günlerinde belinin altına mutlaka yastık koymayı ihmal etme onunda çok faydası var

Amin inşallah canım

Rabbim seninde hakkinda hayırlısı versin inşallah canim, her vakittedua ediyorum inanki evlat sahibi olmak isteyenlere Rabbim tez vakitte kabul etsin inşallah.

kuzum senin değerin 6.000 çıkmış ya , burdada haftaya göre en düşük en yüksek beta ortalamaları yazıyor.

Değerim 9209 cıktı canım 6000 degil.
6000bizim beklediğimiz degeri yazmıştım

He pardon kuzum , şimdi senin net kaç hafta ?

Tam emin değilim ama 6 hafta olması lazım canım. Tüp bebek doktoruna sorduk sorun teşkil edermi diye degerlerin pek önemi yok önemli olan ultrason da ne çıkacağı dedi.
normal zaten değerin 1000 ile 56.000 veriyorlar senin 9000 güzel katlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…