- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.541
benimde reglime yakın göğüslerim şişti hassasiyet oluştu ama hep regliye bağlamıştım hala da geçmedi , dün akşamda sol göğüsüm çok sızladı. Aynen canım aşırı uyku yapıyor , gece 12den önce uyumayan ben en geç 10 da yataktayım ölü gibi yatıyorum, bir de yemek yedikten 1 saat sonra falan karnım kazınıyo deli gibi acıkıyorum sanki hiç yememişim. Son olarak da kalp çarpıntım başladı ya , o kadar hisettiriyo ki küt küt diye sende de varmı çarpıntı ?Normal şartlar da ağzıma su sürmem neredeyse ama şimdi surahiyi yanimdan ayırmıyorum sık sık icmeye çalışıyorum.
Sabahlari halsizlik ve uykum cok oluyor kaldıramıyorum kendimi yataktan onceden 9bucukta kalkardim en gec 10da simdi yine uyanıyorum ama kalkamıyorum uykuya yenik düşüp 12de zor kalkıyorum hatta bugün esim isegec bile kaldi onun dışında birde kasıklarıma alt karnima batmalar oluyor hep baskada bir belirtim yok. He birde bugunden goguslerim acımaya başlıyor hafiften
Sende var mi belirti?
benimde reglime yakın göğüslerim şişti hassasiyet oluştu ama hep regliye bağlamıştım hala da geçmedi , dün akşamda sol göğüsüm çok sızladı. Aynen canım aşırı uyku yapıyor , gece 12den önce uyumayan ben en geç 10 da yataktayım ölü gibi yatıyorum, bir de yemek yedikten 1 saat sonra falan karnım kazınıyo deli gibi acıkıyorum sanki hiç yememişim. Son olarak da kalp çarpıntım başladı ya , o kadar hisettiriyo ki küt küt diye sende de varmı çarpıntı ?
ayy bi de sağlıcakla gelseler , doğumdan korkuyorum ya , ameliyatlıyım çünkü sezeryan yaparlar , o korkuyu acıyı bir kere yaşadım ya o yüzden daha çok korkuyorum , sona yaklaştkça aklıma gelir ağlarım heraldeBen sabahlari uyuyorum sadece aksamda tv izlerken esnemekten bir hal oluyorum. Omun dışında uyku uyumuyorum ki genelde de gunduz hoc uyumazdim.
Dün aksam yemekte cok iyi yedim esim bile şaşırdı normalde yiyen biri değilim çünkü. Ama daha 1 saat gecmeden karnim cok acıktı kazindi midem sanki hic yememiş gibi onun yerine meyve yedim hep bol su ictim.
Onun dışında birseyim yok çarpıntı falan. Sadece ağzım cok kuruyor benim bu aralar
ayy bi de sağlıcakla gelseler , doğumdan korkuyorum ya , ameliyatlıyım çünkü sezeryan yaparlar , o korkuyu acıyı bir kere yaşadım ya o yüzden daha çok korkuyorum , sona yaklaştkça aklıma gelir ağlarım heralde
bnm de gogsunm sıstı baya ve hassalastı. uyku bı ara gunduz uyumaya bıle basladım simdı sabah kalkmak ıstemıom o bıde bugun vajınaya kramp gırdı korktumNormal şartlar da ağzıma su sürmem neredeyse ama şimdi surahiyi yanimdan ayırmıyorum sık sık icmeye çalışıyorum.
Sabahlari halsizlik ve uykum cok oluyor kaldıramıyorum kendimi yataktan onceden 9bucukta kalkardim en gec 10da simdi yine uyanıyorum ama kalkamıyorum uykuya yenik düşüp 12de zor kalkıyorum hatta bugün esim isegec bile kaldi onun dışında birde kasıklarıma alt karnima batmalar oluyor hep baskada bir belirtim yok. He birde bugunden goguslerim acımaya başlıyor hafiften
Sende var mi belirti?
bnm de gogsunm sıstı baya ve hassalastı. uyku bı ara gunduz uyumaya bıle basladım simdı sabah kalkmak ıstemıom o bıde bugun vajınaya kramp gırdı korktum
Hamileliginizin tadını çıkarın kafanıza birsey takmayin
aynen cnm bende kafama takmıyordum randevu gunu yaklasınca aklımı daha cok kurcaladı kalp atısı duyacakmıyım dıe bugun gıdecem bakalımBenim yavaş yavaş başlıyor hassaslasmaya. Sabahlari bende hic kalkmak istemiyorum ki uykuyaa düşkünde değildim simdi kalkamıyorum hic.. benim kasigima giriyor bazen siddetli once aklim çıkıyor sonra kisa sürüp geçince rahatlıyorum
Bugun bi ara idrar konusunu takmıştım ama toparladim kendimi anin tadini çıkarmaya çalışıyorum. Ilkini kimyasal olarak yaşayınca ister istemez tedirgin oluyor insan. Ama gecti şükür gönlüm cok rahat su an Allah'ıma şükür...
olsunlar , snra bebişlerimizin resimlerini paylaşırız ay ne güzel olur yaInşallah arkadaşım insallah cok dua ediyorum her vakitte valla sağlıkla kucağıma alayim diye. Ben şimdilik onlari düşünmüyorum ama cok istiyorum normal doğum olmasını insallah Rabbim nasip eder.
Sende simdilik onlari dusunme canim sağlıkla keseyi kalp atışlarını duyalim öncelikle sonra insallah sağlıkla doğumu bekleyelim ben inanıyorum hersey cok güzel olacak
Haklısın kuzumHamileliginizin tadını çıkarın kafanıza birsey takmayin
Hadi bakalım kuzum hayırlı haberlerle gel inşallah , kaçta randevun?aynen cnm bende kafama takmıyordum randevu gunu yaklasınca aklımı daha cok kurcaladı kalp atısı duyacakmıyım dıe bugun gıdecem bakalım
aynen cnm bende kafama takmıyordum randevu gunu yaklasınca aklımı daha cok kurcaladı kalp atısı duyacakmıyım dıe bugun gıdecem bakalım
olsunlar , snra bebişlerimizin resimlerini paylaşırız ay ne güzel olur ya
Ayy hadi hayırlısı ile duy pıt pıt seslerini inşallah canım Rabbim hayirla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bende bugün tekrar kan verdim sonuc bekliyorum 2 kat artmış mi diye
Ay inşallah canim yaa tez vakitte gelsin o gün inşallah ❤
saat 3 de randevum kızlar gece boyu uykumda bunla ugrastım allahım ıns guzel seslerı duyarızzz
aynen kızlarrrayyy çok heyecanlı ya
yeni bat 15 şubat canım@Vintagelifedvtb ezgiiietommmm S Selenay27 @brkycn mihracee I irayze42
@giustizia__ Kızlar son durumlarınız nedir ? Yeni BAT larınızı yazın güncelleme yapayım
tamam kuzum yazıyorum şimdiyeni bat 15 şubat canım