harikamo Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2018 3.410 4.771 5 Kasım 2019 Konu Sahibi balbocegi35 #1.801 aysen naz .!.: Benim bi arkadaşım ömründe bir kere bile regl olmadı. Yumurtası hiç yoktu. Evlendiği ikinci ay hamile kaldı. Kızı şimdi 8 yaşında. Allah büyük kuzum. Allah yazdı mı önüne kimse geçemez Genişletmek için tıkla... amennaa o arkadaşının akıbiyeti bana da hayırlı bir şekilde nasip olsun o vakit :)
aysen naz .!.: Benim bi arkadaşım ömründe bir kere bile regl olmadı. Yumurtası hiç yoktu. Evlendiği ikinci ay hamile kaldı. Kızı şimdi 8 yaşında. Allah büyük kuzum. Allah yazdı mı önüne kimse geçemez Genişletmek için tıkla... amennaa o arkadaşının akıbiyeti bana da hayırlı bir şekilde nasip olsun o vakit :)
A aysen naz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Ekim 2019 90 35 34 5 Kasım 2019 Konu Sahibi balbocegi35 #1.802 harikamo .!.: amennaa o arkadaşının akıbiyeti bana da hayırlı bir şekilde nasip olsun o vakit :) Genişletmek için tıkla... Amin inşallah. Rabbim isteyen herkese hayırlarla nasip etsin tez zamanda
harikamo .!.: amennaa o arkadaşının akıbiyeti bana da hayırlı bir şekilde nasip olsun o vakit :) Genişletmek için tıkla... Amin inşallah. Rabbim isteyen herkese hayırlarla nasip etsin tez zamanda