- 26 Temmuz 2016
- 1.186
- 486
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.521
artmısdır cnm korkma. ben de kalpn atısı ıcın tedırgınım carsamba gıdıcemAz önce sağlık ocağında kan verdim bakalım 2 kat artmış mı. Dua edin lütfen bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
artmısdır cnm korkma. ben de kalpn atısı ıcın tedırgınım carsamba gıdıcemAz önce sağlık ocağında kan verdim bakalım 2 kat artmış mı. Dua edin lütfen bana
yok kuzum doğal süt yazıyo kutusunda ama hiç şişkinlik rahatsızlık vermiyor , dene derim.Aldığın süt laktozsuz mu canım ? Öyle yapayım tamam normalde şekerli içemiyorum öyle deneyim
Stres yapma canım iyi düşün güzel düşün hepAz önce sağlık ocağında kan verdim bakalım 2 kat artmış mı. Dua edin lütfen bana
Cnm benim bi evladım var oglumdan önce 1 dış gebelik sonra 2 düşük var 1.5 senedir istiyoruz nasip bakalım 2.yiMerhabalar canım hoşgeldin , ne kadar zamandır bebek için uğraşıyorsun ?
artmısdır cnm korkma. ben de kalpn atısı ıcın tedırgınım carsamba gıdıcem
Stres yapma canım iyi düşün güzel düşün hep
ayy ne güzel haber buKızlar değerim 149,46 dan 325,85 e cıkmış şükürler olsun. Rabbim inşallah sağlıkla getirir devamını hepimiz için
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah tez vakitte
Kız bizim doğum tarihleri seninle aynı çkmışKızlar değerim 149,46 dan 325,85 e cıkmış şükürler olsun. Rabbim inşallah sağlıkla getirir devamını hepimiz için
cok sukur bundan sonra kontroller baslasın. kızlar ben yarın kalp atısına gıdecem ıns duyarız yaaKızlar değerim 149,46 dan 325,85 e cıkmış şükürler olsun. Rabbim inşallah sağlıkla getirir devamını hepimiz için
Duyarsın duyarsın gönlünü ferah tutcok sukur bundan sonra kontroller baslasın. kızlar ben yarın kalp atısına gıdecem ıns duyarız yaa
ayy ne güzel haber bu
cok sukur bundan sonra kontroller baslasın. kızlar ben yarın kalp atısına gıdecem ıns duyarız yaa
9 aralıkta oldum kuzum ben , benim kullandıı bir program var orda 5+2 yazıyor burası da 6 oldu anlamadım bendeÇok şükür canım dünkü heyecanimi korkumu stresimk anlatamam size kalbim boğazımdan çıkacak gibiydi ama elhamdülillah degerim artmış ❤
Ben dün bunu yapinca 5haftalik yaziyordu bugun nasil 6haftalik oldu ya oysaki daha 4 haftalik falan
Sen en son ne zaman adet oldun?
Oyle valla canim heyecanla pazartesini bekliyorum keseyi gorebilmek icin
senin ne zamandı sat tarihin?Çok şükür canım dünkü heyecanimi korkumu stresimk anlatamam size kalbim boğazımdan çıkacak gibiydi ama elhamdülillah degerim artmış ❤
Ben dün bunu yapinca 5haftalik yaziyordu bugun nasil 6haftalik oldu ya oysaki daha 4 haftalik falan
6 olmadı canım 6. haftanın ıcerısındesın dıo. 5+2 dıosun zaten 5 ı bıtırdın 6.haftann ıcındesın9 aralıkta oldum kuzum ben , benim kullandıı bir program var orda 5+2 yazıyor burası da 6 oldu anlamadım bende
bende yarın bakalım ıns guzel gıder B balbocegi35 senın nezaman kontrolÇok şükür canım dünkü heyecanimi korkumu stresimk anlatamam size kalbim boğazımdan çıkacak gibiydi ama elhamdülillah degerim artmış ❤
bnde diyorum neden bu önden gidiyor bu kadar , anladm kuzum sağol6 olmadı canım 6. haftanın ıcerısındesın dıo. 5+2 dıosun zaten 5 ı bıtırdın 6.haftann ıcındesın
26 ocağa randevumu aldım kuzum , inşllah kalp atışını da duyarız gidince , o yüzden 2 hafta bekliyorum inşallah beklediğime değerbende yarın bakalım ıns guzel gıder B balbocegi35 senın nezaman kontrol
9 aralıkta oldum kuzum ben , benim kullandıı bir program var orda 5+2 yazıyor burası da 6 oldu anlamadım bende
Aynen kuzum , ben normalde de çok su tüketiyorum , hamile olunca iyice wc den çıkmaz oldum. Hiç olumsuz şeyler düşünme ama elinden geldiğince bol su ve meyve tüket. Bende de hala beyaz akıntı devam ediyor artık bıktırdı yaw gebelikten galiba. Var mı başka belirti falan?Bendr 10 aralıkta olmuştum peşpeşe olmuşuz ne güzel
Sen sık idrara çıkıyor musun ben su içtikçe çıkıyorum daha çok. Şimdi keseyi görene kadar kafamda milyon tane deli sorular olur.
Herkes cok sık idrara çıkıyorum yazmış ben çıkmıyorum acaba kesemi oluşmuyor kafama takılıyor simdide bu
Aynen kuzum , ben normalde de çok su tüketiyorum , hamile olunca iyice wc den çıkmaz oldum. Hiç olumsuz şeyler düşünme ama elinden geldiğince bol su ve meyve tüket. Bende de hala beyaz akıntı devam ediyor artık bıktırdı yaw gebelikten galiba. Var mı başka belirti falan?