- 15 Kasım 2013
- 1.896
- 1.221
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.501
Tamam canım çok saol ben 1-2 gün sonra başlayım Mağdeöadetın ılk gununu 1 sayarak 16 gunde sabah aksam kuzu
Süt gaz yapmıyor mu ? Ben şuan içtiğimde bile gaz yapıyor bunun bi çözümü var mı ?ben 73 kılo ıle hamıle kaldım cnm ama cok kılo alacam bellı esım gece gunduz cevız sut ıcırtıyo
yapıyor canm bıde cok rahatsız edıo ama esım dınlemez 1lıtr sutu 2gunde bıtırmekden artık 1 lıtre sut bana 5 lıutre gıbı gelıo gozumde buyyoSüt gaz yapmıyor mu ? Ben şuan içtiğimde bile gaz yapıyor bunun bi çözümü var mı ?
d vıtamınıne debaktır cnm eksıkse kullanTamam canım çok saol ben 1-2 gün sonra başlayım Mağdeö
Ben normalde sütü çok seviyorum ama sırf bu yüzden çok içemiyorum . Laktozsuz süt falan var onlar gaz yapmaz mı?yapıyor canm bıde cok rahatsız edıo ama esım dınlemez 1lıtr sutu 2gunde bıtırmekden artık 1 lıtre sut bana 5 lıutre gıbı gelıo gozumde buyyo
Yok onu kullandım en son 81 çıktı iyi yani eksik değild vıtamınıne debaktır cnm eksıkse kullan
aynen ıyı cıkmıs cnmYok onu kullandım en son 81 çıktı iyi yani eksik değil
bılgım yok cnm yaBen normalde sütü çok seviyorum ama sırf bu yüzden çok içemiyorum . Laktozsuz süt falan var onlar gaz yapmaz mı?
Ceviz tamam ama süt niye? Sütün insan sağlığına faydası olmadığını söylüyor artık uzmanlar. Ve bizim bağırsak yapımıza uygun olmadığını.. Süt konusunu bir araştır istersen canım. Bir de bol semiz otu tüketben 73 kılo ıle hamıle kaldım cnm ama cok kılo alacam bellı esım gece gunduz cevız sut ıcırtıyo
KaSe18
Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri
3. hafta10 – 50
4. hafta5 – 425
5. hafta20 – 7300
6. hafta1,080 – 56,000
Sanirim 4 haftaya tekabül ediyor
Bence değerlerin gayet normal içini ferah tutEvet 4.haftaya tekabül ediyor Takvime bakınca da bir kimyasal gebelik yaşayınca insan Allak bullak oluyor
Bence değerlerin gayet normal içini ferah tut
59 kiloyum kuzum daha bakalım bişi yokHamiş kızlar kilo durumlarımız nasıl şu an
Merhabalar canım hoşgeldin , ne kadar zamandır bebek için uğraşıyorsun ?Merhabalar hepinize ne zamandır üye olmak istiyordum nasip bu güneymiş. Umarım RABBİM herkesin gönlüne göre verir dualariniz kabul olur beni de listeye yazar misiniz ?
Rica etsem
sat 26/12/2018
bat 21/01/2019
Canım gaz yapmaması için laktozsuz içmek lazım , beni de çok rahatsız ediyor , doğal süt içeyim dedim haftasonu gaz beni mahvetti. Ben t.rku markanın paket sütünü alıyorum şuan hiç problem yaşatmadı içine bir de bal , muz ve chia tohumu at çok faydalı.Süt gaz yapmıyor mu ? Ben şuan içtiğimde bile gaz yapıyor bunun bi çözümü var mı ?
Merhaba Kızlar 2gun once yazmıştım idrar testim pozitif çıktı diye adetim 1 gün geçince eşim dayanamadı kan testi vermeye gittik ve sonuç 149.46 cıktı.
Geçen ay 10 aralıkta adet olmuştum, normal adet tarihim 11-12 ocak gibi olması lazımdı.
Bilen arkadaşlar sizce değer haftasına göre normal mi pazartesi tekrar yaptıracağım ama meraktan ölüyorum
Aldığın süt laktozsuz mu canım ? Öyle yapayım tamam normalde şekerli içemiyorum öyle deneyimCanım gaz yapmaması için laktozsuz içmek lazım , beni de çok rahatsız ediyor , doğal süt içeyim dedim haftasonu gaz beni mahvetti. Ben t.rku markanın paket sütünü alıyorum şuan hiç problem yaşatmadı içine bir de bal , muz ve chia tohumu at çok faydalı.
ayy ne güzel bir haber bu kuzum.Normal mi bilmiyorum ama az daha bekle snra kadın doğumcuya gidersin