- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.261
Canım bu benim 25kasımda ki ilişkimden öyle hesaplayınca 6hafta oluyor. 22aralıkta da yumurtladım değerlendirdik üstünden 13 gün geçti testte çıkacağını sanmıyorum, kasımda çok belietim vardı ama negatiftiCok sevındım cnm bnm. Aynn sata gore kac haftalık oluyon sen
rabbim isteyen herkese tez zamanda versin inşallah.Kızlar Merhaba bende aranıza geldim... benim ilk denemem olcak ne olur şans dileyin... banada dua edin. ..
Sağol canımbenim ....
Döngün 30gün ise olman lazım sanki sen daha iyi bilirsin bi yumurta testi yapsana gebelik varsa onda da belli oluyor
Ay çok güzel haberEki Görüntüle 2222256
Kızlarrrr galiba hamileyimmmm, hemde hiç beklemiyordum bu ay ümidim yoktu çok heyecanlıyım, rabbim herkese nasip etsin
Satın kactı kı cnm aman benden öndesın sen ozaman super super. Ben sık adet oluyodumda 22 gunde bır ondan hem erken ogrendım. Iyı artıkın kontrollerı haberlesırız cnmCanım bu benim 25kasımda ki ilişkimden öyle hesaplayınca 6hafta oluyor. 22aralıkta da yumurtladım değerlendirdik üstünden 13 gün geçti testte çıkacağını sanmıyorum, kasımda çok belietim vardı ama negatifti
Sat 20kasım ve 17 aralık valla bu hangi ayın çocuğu bilmiorumSatın kactı kı cnm aman benden öndesın sen ozaman super super. Ben sık adet oluyodumda 22 gunde bır ondan hem erken ogrendım. Iyı artıkın kontrollerı haberlesırız cnm
Kızlar bat günüm bugün ve 10 gün kala test yapmaya başladım pozitif görünüyor.. Doktor randevum yarın...
Lütfen birbirimize dua edelim.. Hayırlı ve güzel haberler alırız inşallah
yap bakalım kuzumEvet bu hafta bi test yapmam lazım belirti de yok iyice merak ettim
bende öle kuzum adet bitim gününden 20 gün sonra adet oluyordum . İnşallah cumartesi doktora gidicem. Aralık çocuğu ise büyük ihtimal duphaston sayesinde diye düşünüyorumSatın kactı kı cnm aman benden öndesın sen ozaman super super. Ben sık adet oluyodumda 22 gunde bır ondan hem erken ogrendım. Iyı artıkın kontrollerı haberlesırız cnm
sende benım gıbısın bende 22-26 gunler arası oluyorum bu ay duphaston kullanmısdın dımı super bende kullandım kız tutunmasını saglıyomusbende öle kuzum adet bitim gününden 20 gün sonra adet oluyordum . İnşallah cumartesi doktora gidicem. Aralık çocuğu ise büyük ihtimal duphaston sayesinde diye düşünüyorum
sende benım gıbısın bende 22-26 gunler arası oluyorum bu ay duphaston kullanmısdın dımı super bende kullandım kız tutunmasını saglıyomus
ee napçaksın devam edicek misin ? Ben adetime 3 gün kala bırakmıştım , şimdi düşük riskini azaltsın diye kullanıyorum haftasonu doktora da sorcam bakalımsende benım gıbısın bende 22-26 gunler arası oluyorum bu ay duphaston kullanmısdın dımı super bende kullandım kız tutunmasını saglıyomus
aynen xnm benımde dusuk rıskım var bılıon bı oncekı kımyasal olmusdu aynı zamanda kanama gelmısdı doktoru oradım progesteron verdı onu kullanıyom duphastonla aynı ama 200mg bu devam edıom benee napçaksın devam edicek misin ? Ben adetime 3 gün kala bırakmıştım , şimdi düşük riskini azaltsın diye kullanıyorum haftasonu doktora da sorcam bakalım
Ayy inşallah sorunsuz hayırlısı ile kucağımıza alırız. Bende korktum dedim zararı olur mu diye , doktora bende söylücem devam ediim bari riski azaltsın. Bir arkadaşım anlattı kuzeni gebe kalıp bir kaç tane düşüğü olmuş , son kez hamile kalmış doktor detarjanlardan uzak durucaksın gebelik boyunca dokunmuycaksın sakın düşük riskini arttırırıyo demiş , kız dediğini yapmış ve doğumu sağlıkla gerçekleşmiş. Bende bugün eldiven aldım detarjan ellemicem , doğal zeytinyağı sabunu kullanıcam sadece.aynen xnm benımde dusuk rıskım var bılıon bı oncekı kımyasal olmusdu aynı zamanda kanama gelmısdı doktoru oradım progesteron verdı onu kullanıyom duphastonla aynı ama 200mg bu devam edıom ben
bende deterjanlarla ugrasmıom bı bulasık bıde cıf cnm camasır suyuna hayatta dokunmuyom kapagınıda acmıom gecen sefer yag sokucu camasır suyu ılr cok ugrasmıstımAyy inşallah sorunsuz hayırlısı ile kucağımıza alırız. Bende korktum dedim zararı olur mu diye , doktora bende söylücem devam ediim bari riski azaltsın. Bir arkadaşım anlattı kuzeni gebe kalıp bir kaç tane düşüğü olmuş , son kez hamile kalmış doktor detarjanlardan uzak durucaksın gebelik boyunca dokunmuycaksın sakın düşük riskini arttırırıyo demiş , kız dediğini yapmış ve doğumu sağlıkla gerçekleşmiş. Bende bugün eldiven aldım detarjan ellemicem , doğal zeytinyağı sabunu kullanıcam sadece.
İyi yapıon kuzum , dikkatli olmamız gerek artıkbende deterjanlarla ugrasmıom bı bulasık bıde cıf cnm camasır suyuna hayatta dokunmuyom kapagınıda acmıom gecen sefer yag sokucu camasır suyu ılr cok ugrasmıstım
aynen cnmİyi yapıon kuzum , dikkatli olmamız gerek artık
huhu kız naptınnnnKızlar benim yumurta çatlayali 12 gün oldu geç yumurtlamıştım 28. Gün bugün dayanamadım tekrar gebelik testi yaptim. Soldaki çatlamadan sonra 10. Gün yapılan test akşamı çift çizgi çıkmıştı. Sağdaki de çatlamadan sonraki 12.gun ilk 5 dk da çıktı ama çok silik
Yaa Hayırlı olsunnn masallahhh ne güzel canım hadi sağlıkla