♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Cok sevındım cnm bnm. Aynn sata gore kac haftalık oluyon sen
Canım bu benim 25kasımda ki ilişkimden öyle hesaplayınca 6hafta oluyor. 22aralıkta da yumurtladım değerlendirdik üstünden 13 gün geçti testte çıkacağını sanmıyorum, kasımda çok belietim vardı ama negatifti

Satın kactı kı cnm aman benden öndesın sen ozaman super super. Ben sık adet oluyodumda 22 gunde bır ondan hem erken ogrendım. Iyı artıkın kontrollerı haberlesırız cnm

Satın kactı kı cnm aman benden öndesın sen ozaman super super. Ben sık adet oluyodumda 22 gunde bır ondan hem erken ogrendım. Iyı artıkın kontrollerı haberlesırız cnm
bende öle kuzum adet bitim gününden 20 gün sonra adet oluyordum . İnşallah cumartesi doktora gidicem. Aralık çocuğu ise büyük ihtimal duphaston sayesinde diye düşünüyorum

bende öle kuzum adet bitim gününden 20 gün sonra adet oluyordum . İnşallah cumartesi doktora gidicem. Aralık çocuğu ise büyük ihtimal duphaston sayesinde diye düşünüyorum
sende benım gıbısın bende 22-26 gunler arası oluyorum bu ay duphaston kullanmısdın dımı super bende kullandım kız tutunmasını saglıyomus

sende benım gıbısın bende 22-26 gunler arası oluyorum bu ay duphaston kullanmısdın dımı super bende kullandım kız tutunmasını saglıyomus

ee napçaksın devam edicek misin ? Ben adetime 3 gün kala bırakmıştım , şimdi düşük riskini azaltsın diye kullanıyorum haftasonu doktora da sorcam bakalım

ee napçaksın devam edicek misin ? Ben adetime 3 gün kala bırakmıştım , şimdi düşük riskini azaltsın diye kullanıyorum haftasonu doktora da sorcam bakalım
aynen xnm benımde dusuk rıskım var bılıon bı oncekı kımyasal olmusdu aynı zamanda kanama gelmısdı doktoru oradım progesteron verdı onu kullanıyom duphastonla aynı ama 200mg bu devam edıom ben

aynen xnm benımde dusuk rıskım var bılıon bı oncekı kımyasal olmusdu aynı zamanda kanama gelmısdı doktoru oradım progesteron verdı onu kullanıyom duphastonla aynı ama 200mg bu devam edıom ben
Ayy inşallah sorunsuz hayırlısı ile kucağımıza alırız. Bende korktum dedim zararı olur mu diye , doktora bende söylücem devam ediim bari riski azaltsın. Bir arkadaşım anlattı kuzeni gebe kalıp bir kaç tane düşüğü olmuş , son kez hamile kalmış doktor detarjanlardan uzak durucaksın gebelik boyunca dokunmuycaksın sakın düşük riskini arttırırıyo demiş , kız dediğini yapmış ve doğumu sağlıkla gerçekleşmiş. Bende bugün eldiven aldım detarjan ellemicem , doğal zeytinyağı sabunu kullanıcam sadece.

bende deterjanlarla ugrasmıom bı bulasık bıde cıf cnm camasır suyuna hayatta dokunmuyom kapagınıda acmıom gecen sefer yag sokucu camasır suyu ılr cok ugrasmıstım

huhu kız naptınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…