- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.241
eşine söyledin mi ?saol cnm amın ınsallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşine söyledin mi ?saol cnm amın ınsallah
dururmuyum hıc kız 2 senedır o anı beklıoz dun dıokı askım bı test daha yap cıft cızgıyı gene gorek dıoeşine söyledin mi ?
haha çokkk şükürdururmuyum hıc kız 2 senedır o anı beklıoz dun dıokı askım bı test daha yap cıft cızgıyı gene gorek dıo
bnm bat 6 ocak , 2 gündür kasııklarım sancıyor gelicek sanırım ya diğer ay doktora gidicem bkalımdururmuyum hıc kız 2 senedır o anı beklıoz dun dıokı askım bı test daha yap cıft cızgıyı gene gorek dıo
Merhabalar canım , amin tek dileğimiz o inşallah hepimize nasip olucak bu yıl. Sen kaç yaşındasın , kaç yıllık evlisin , ne zamandır çocuk çalışmaları içindesin?
Baya zorlu yollardan geçmişsin canım benim , allah tez zamanda şifa ve bebiş versin inşallah26 yaşındayım kuzum 4 senelik evliyiz daha önce gebelik oldu fakat kürtaj oldum sonra olmadı rahim filminde tüplerin kapalı çıktı ameliyat oldum tüplerim açıldı kuzum 1 ay kadar oluyor bu sefer de rahim zarı inceymiş onu kalıplaştırmadan çalışıyor doktorun işte bidahaki ay çalışmalara başlıcaz inşallah ki kalınlaşırsa
Baya zorlu yollardan geçmişsin canım benim , allah tez zamanda şifa ve bebiş versin inşallah
Zordur mutlaka , bnde çikolata kisti ameliyatı geçirdim o acıyı bende hiç unutamamSorma kuzum evet inşallah kalınlaştırmak için de balon işlemi yaptı çizdi Oray'ı bide anestesisizdi çok ağrı çektim rahim filminden bile berbattı yani kısa bi işlemdi ama o ağrı yeterdi
Zordur mutlaka , bnde çikolata kisti ameliyatı geçirdim o acıyı bende hiç unutamam
Gecen ay 5 gün gecikti pek heyecanlı oldu. Bu ay fazla beklentiye girmeyeceğim.Hala emzirmeyi bırakamadım çünkü. Emzirirken hamile kalınıyor tabi ama olasılık düşüyor. Ben ilaç ya da ovülasyon testi kullanmıyorum. Akışındaivit az kalmışşş inşallah gelmez adetinde gebesindir
yumurtladım sanarken hamıleymısım. hasta oldum sanmısdım degılmıs meger
Girme girme ben geçen ay beklenti içine girdim negatif çıkınca üzüldüm. Bu ay hiç beklemiyordum ama galiba hamileyimmmmGecen ay 5 gün gecikti pek heyecanlı oldu. Bu ay fazla beklentiye girmeyeceğim.Hala emzirmeyi bırakamadım çünkü. Emzirirken hamile kalınıyor tabi ama olasılık düşüyor. Ben ilaç ya da ovülasyon testi kullanmıyorum. Akışında
Anammm costuk bu 2019 da hadı gozun aydın cnm bnmEki Görüntüle 2222256
Kızlarrrr galiba hamileyimmmm, hemde hiç beklemiyordum bu ay ümidim yoktu çok heyecanlıyım, rabbim herkese nasip etsin
Ya sorma öyle oldu cidden bizim seninle aynı gidicek sanırımAnammm costuk bu 2019 da hadı gozun aydın cnm bnm
Cok sevındım cnm bnm. Aynn sata gore kac haftalık oluyon senYa sorma öyle oldu cidden bizim seninle aynı gidicek sanırım
Haftaya cumartesi gidicem doktora bende haftaiçi işyerinden izin almam çok zor
Yaa Hayırlı olsunnn masallahhh ne güzel canım hadi sağlıklaEki Görüntüle 2222256
Kızlarrrr galiba hamileyimmmm, hemde hiç beklemiyordum bu ay ümidim yoktu çok heyecanlıyım, rabbim herkese nasip etsin
Sağol canımbenim ....Kızlar bir şey sorucam en son 11 Aralık doktor kontrolüne gittim yumurta çatlamış demişti muhtemelen 3 gün öncesinde çatladı çünkü o zaman da rahim içinde sıvı vardı çatlamış olabilir dedi.
Son regl tarihim de 29 Kasım.
11 Aralık son kontrolden beri regl olmadım?
Yumurtam çatladıysa regl olmam gerekmez mi ???