♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Canim çok sevindim hayırlı olsun
Canim bugün kan testi verdim 205.8 çıktı ama internetten sonuca baktım doktorla görüşemedim iyi mi ama çok küçük kese ne zaman görülür ilk çocuğu olan var mi kızlar ya da deneyimi olan

Sağol kuzum. Ee süper haber canım seninde hayırlısı olsun 2019 a güzel giriş yaptık , devamı da gelecek inşallah

Aslında en güzelini söylemiş bana gelmene gerek yok diyerek. Doktora gidince insan ister istemez bi beklentiye giriyor peki bu ilaçlar reçetesiz alınmıyor diye biliyorum ? O zaman mecbur duphaston için gitmem lazım. Şu an geçen aydan kalan femara var sadece.

Acaba yarın gebelik yapsam mi erkenmi
Aslında erken ama benim elimde vardı fazla test üst işte 2 günde bir yaptim. Ilkinde erken gebelik testinde 1 gün sonra silik çizgi belirdi. 2. Sinde akşamı silik çizgi belli oldu. 3. Sunde ilk 5 ek do da çok silik çizgi belli oldu sonra . Asıl doğruluk sonrasında çıkan silik çizgide değil ilk 5 ek do da çıkan cizgide

Benimde 5 testim car ama hepsi normal erken yok cuma sabahı yaparım demiştim ama içimde hep yapma isteği var die engel olayım kendime die ovülasyonla aldatayım kendmi dedm

Benimde 5 testim car ama hepsi normal erken yok cuma sabahı yaparım demiştim ama içimde hep yapma isteği var die engel olayım kendime die ovülasyonla aldatayım kendmi dedm
Yap kuzum nolcak zaten ay boyu ovulasyon yaptin içinde kalmasın birşey çıkmazsa 4 gün sonra bir daha yaparsın öyle de takıyoruz böyle de bence içinden geçeni yap

Canim bugün kan testi verdim 205.8 çıktı ama internetten sonuca baktım doktorla görüşemedim iyi mi ama çok küçük kese ne zaman görülür ilk çocuğu olan var mi kızlar ya da deneyimi olan
Hatırladığım kadarıyla ben hamileliğimi öğrendiğimde 5 haftalıktı, aynı hafta içinde keseyi göstermişti dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…