♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Belirtileriniz neydii merak ettim. Son adetimden beri bugün 41. Gün femara ve inofolic kullandım. Yarın büyük ihtimal test yapacağım ama belirtileri yok sanırım tutmadı
bende femara kulandım cnm. belırtım sadece ıdrara sık cıkmam oldu baska belırtım olmadı

Belirtileriniz neydii merak ettim. Son adetimden beri bugün 41. Gün femara ve inofolic kullandım. Yarın büyük ihtimal test yapacağım ama belirtileri yok sanırım tutmadı
Canım benim 3 haftalık mı yada 6 haftalık mı bilmiyorum. 3 haftalık ise belirti hissetmedim adetime yakın göğüslerim şişti ama o zaten olan bişeydi. 6 haftalık ise aşırı derece kasıklarda batma özellikle sol kasıkta , belden popoya ağrı , idrarımın renginin koyu sarı olması , kirpik diplerimin çok kaşınması , baş dönmesi ama üzerine regli gördüm ve test negatifti

Amin inşallah canım
Ovulasyon testi kullanmışmıydın bu ay ? Bide takmamayı nasıl başardın ? Ekstra bişey kullandın mı ? Duphashon mu ne onu ne zaman kullanmaya başladın yumurtlamadan sonra mı ?
Evet canım kullandım , adet bitiminden 5. günü ovulosyonu yakaladım. Kasımda aşırı belirti hissedip test yapıp negatifi görünce üzüldüm , kesin bişi varki olmuo dedim , ocakta da negatifi görürsem dktora giderim diye düşündüm, o yüzden bu ay yok belirtim şöle böle hiç dinlemedim kendimi.
Duphaston u yumurtlamadan 5 gün sonra gece yatarken kullanmya başladım adetime 3 gün kala bıraktım , adet olduğumda biraz geç başladım ama bal tarçın çörek otu kürünü de uyguladım. Adetime 1 gün kala merak ettim ovulosyon testi yaptım koyu çift çizgiyi görünce şaşırdım sonra hcg testi yaptım. Kafana takma , yaptıklarımı uygulayabilirsin. Bir de çikolata kisti ameliyatı oldum 2015 te , yumurtalığımın biri anormalleşmişti, 6 ay geçici menepoza soktu doktorum vs... 2018 mayısta da kist patlaması yaşadım. Tam sorun var bende derken mucize oldu diyim:KK200:Rabbim isteyen herkese versin diye hepinize dua ediyorum:dua:

Canım benim 3 haftalık mı yada 6 haftalık mı bilmiyorum. 3 haftalık ise belirti hissetmedim adetime yakın göğüslerim şişti ama o zaten olan bişeydi. 6 haftalık ise aşırı derece kasıklarda batma özellikle sol kasıkta , belden popoya ağrı , idrarımın renginin koyu sarı olması , kirpik diplerimin çok kaşınması , baş dönmesi ama üzerine regli gördüm ve test negatifti

Aaaa sen baya baya hamileymişsin ve fark etmemiş regl olmuşsun bide üstüne :)
Ya ben düzenli koşuyorum bu süreç içerisinde denk gelir de tutunmazsa diye korktum o yüzden baya bi rahatım test bile yapmıyorum. Bide PKO var düzenli regl olamadığım için gecikme olsa da hamileyim diyemiyorum. Kasık Batmaları bana da bu ay ilk defa fazla oldu. Yarın ola hayrola bakalım test yaparım merak ettim ilk defa

Aaaa sen baya baya hamileymişsin ve fark etmemiş regl olmuşsun bide üstüne :)
Ya ben düzenli koşuyorum bu süreç içerisinde denk gelir de tutunmazsa diye korktum o yüzden baya bi rahatım test bile yapmıyorum. Bide PKO var düzenli regl olamadığım için gecikme olsa da hamileyim diyemiyorum. Kasık Batmaları bana da bu ay ilk defa fazla oldu. Yarın ola hayrola bakalım test yaparım merak ettim ilk defa

Kuzum çok beklentiye girip üzülme , çünkü bende belirtileri ve 3 gün gecikmeyi yaşayıp test yaptığımda gerçekten çok üzücü oldu. Bir dene bakalım ne çıkacak sonuç. Eğer ki 3 haftalık ise benimki duphastona bağlıyorum gebeliği kolaylaştırıyormuş.

Kuzum çok beklentiye girip üzülme , çünkü bende belirtileri ve 3 gün gecikmeyi yaşayıp test yaptığımda gerçekten çok üzücü oldu. Bir dene bakalım ne çıkacak sonuç. Eğer ki 3 haftalık ise benimki duphastona bağlıyorum gebeliği kolaylaştırıyormuş.

Ben onu kullanmadım daha önce regl olursam 3. Gün yine gidiyorum doktoruma bi sorarım bende bu ilacı.
Femara ve inofolic devam edicezz yine.

Ben onu kullanmadım daha önce regl olursam 3. Gün yine gidiyorum doktoruma bi sorarım bende bu ilacı.
Femara ve inofolic devam edicezz yine.
ınfolıc folık asıtse devam edebılırsın bebıs olana kadar sıkıntı yok femarayıda doktorum bna verırken adetın 3.gun u basla sabah aksam 5 gun ıcın adetın 7. gununden sonra ucme. adetı 1 sayarak 16 gunde duphaston kullan sabah aksam on gun adet olursan aynı sekılde 3 ay kullan dedı bana gelmene gerek yok dedı cnm

26 yaşındayım kuzum 4 senelik evliyiz daha önce gebelik oldu fakat kürtaj oldum sonra olmadı rahim filminde tüplerin kapalı çıktı ameliyat oldum tüplerim açıldı kuzum 1 ay kadar oluyor bu sefer de rahim zarı inceymiş onu kalıplaştırmadan çalışıyor doktorun işte bidahaki ay çalışmalara başlıcaz inşallah ki kalınlaşırsa
Çok geçmiş olsun canim inşallah 2019 da hepimiz hamiş olucaz

X