♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Merhabalar canım , amin tek dileğimiz o inşallah hepimize nasip olucak bu yıl. Sen kaç yaşındasın , kaç yıllık evlisin , ne zamandır çocuk çalışmaları içindesin?

26 yaşındayım kuzum 4 senelik evliyiz daha önce gebelik oldu fakat kürtaj oldum sonra olmadı rahim filminde tüplerin kapalı çıktı ameliyat oldum tüplerim açıldı kuzum 1 ay kadar oluyor bu sefer de rahim zarı inceymiş onu kalıplaştırmadan çalışıyor doktorun işte bidahaki ay çalışmalara başlıcaz inşallah ki kalınlaşırsa

Baya zorlu yollardan geçmişsin canım benim , allah tez zamanda şifa ve bebiş versin inşallah

Sorma kuzum evet inşallah kalınlaştırmak için de balon işlemi yaptı çizdi Oray'ı bide anestesisizdi çok ağrı çektim rahim filminden bile berbattı yani kısa bi işlemdi ama o ağrı yeterdi
Zordur mutlaka , bnde çikolata kisti ameliyatı geçirdim o acıyı bende hiç unutamam

ivit az kalmışşş inşallah gelmez adetinde gebesindir
Gecen ay 5 gün gecikti pek heyecanlı oldu. Bu ay fazla beklentiye girmeyeceğim.Hala emzirmeyi bırakamadım çünkü. Emzirirken hamile kalınıyor tabi ama olasılık düşüyor. Ben ilaç ya da ovülasyon testi kullanmıyorum. Akışında

Girme girme ben geçen ay beklenti içine girdim negatif çıkınca üzüldüm. Bu ay hiç beklemiyordum ama galiba hamileyimmmm

Kızlar bir şey sorucam en son 11 Aralık doktor kontrolüne gittim yumurta çatlamış demişti muhtemelen 3 gün öncesinde çatladı çünkü o zaman da rahim içinde sıvı vardı çatlamış olabilir dedi.
Son regl tarihim de 29 Kasım.
11 Aralık son kontrolden beri regl olmadım?
Yumurtam çatladıysa regl olmam gerekmez mi ???

Sağol canımbenim ....
Döngün 30gün ise olman lazım sanki sen daha iyi bilirsin bi yumurta testi yapsana gebelik varsa onda da belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…