-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.001
Anladım karıştırmışım.sagolYok kuzum gebelık testı degıl ovulasyon testı ya ovulasyon testi gebelıgı gostermesı ıcın kopkoyu olması gerek
Kızlar ya su gobek mevzuu su hakkında bıseyler duyan varmı ben bıkez cektırdım ama sıyle agır col kaldırmısdım ackende karnım agrıyodu. Gene dustu sanırım gene agrıyo bıde gobek yerınde degılse bebek olmaz dıolar. Gobegın yerınde olup olmadıgını gobek delıgıne parmagını sokuyon atarsa yerınde atmassa dusmus demek kızlar deneyın kımlerın yerınde gobısler benım yerınde degıl
O sebebpden bebekde olmaz mıs kız bende gene cektırecemagrıyo yaayyy canım bana ne çektirdi o ya , karın ağrısı mide ağrısı da yapıyo , ilk başta anlamadık , ilaç iç iç geçmez, kusmaya başlardım hastaneye giderdim iyileşemezdim. Sağolsun komşumuz gel senin göbeğine bakçam çok karın ağrısı yapar o da dedi , bastırdı karnıma , kaburganın altına kaymış boşluk su dolmuş dişini sık çekçem dedi , basınca ne ağrısı olurdu , hergün kaçardı , her akşam komşuya çektirdim ,15 gün sonra düzeldi. Bir ara iş yerinde oldu acile gittiğimde göbeğim kaçmış dediğimde dalga geçmiştitıp kabul etmiyor olsa bile göbek kaçması diye bişey var. Göbeğin ortasına kalıp sabun koyup tülbellt ile bağlardık kaçmasın hemen diy e
valla ağrır , bana ne öçektim o zamanlar yaO sebebpden bebekde olmaz mıs kız bende gene cektırecemagrıyo ya
Hadi inşallah canımyumurtluyorum kızlar , inşallah bu kez tutar . Duphaston aldım haftaya ona başlayacağım
ovulosyon testinde mi canım ?Hadi inşallah canım
Bende güya testte piki gördüm ama sonrasında silikleşti azıcık ama hala tamamen silik olmadı doktora da gitmedim bi daha
Evet canım hala koyu 28. Gün bugun adetinovulosyon testinde mi canım ?
7.gün hala koyuEvet canım hala koyu 28. Gün bugun adetin
14 aralıkta piki gördüm
Ertesi gün silikleşti ama dün akşam yaptığım bak koyu hala bir Türlü tamamen silikleşmedi
14 ünden beri değerlendiriyorum7.gün hala koyubekle bakalım kuzum , geçen ay benmde öyle hemen silikleşmedi , pazartesiye kadar bekle silikleşmesse bir doktor yap bakalım , bu arada değerlendir bu günleri
Hafıf kırmızılık varsa o normal dıye bılıyorum cnmHadi inşallah canım
Bende güya testte piki gördüm ama sonrasında silikleşti azıcık ama hala tamamen silik olmadı doktora da gitmedim bi daha
İşte silikleşmişti sonra dün yine koyulaştı hafifHafıf kırmızılık varsa o normal dıye bılıyorum cnm
ya çatlamamışda olabilir kuzum ,aynı haftada iki kere yumurtlama olmaz diye düşünüyorum ama dediğim gibi benmde hemen silik olmamıştı , az sabret pazartesi sonuç ne çıkçak bakalım14 ünden beri değerlendiriyorumama bak bi gün önce daha silikti koyulaştı ya bi daha mı yumurtlayacağım acaba 4 yumurta vardı ya
Yada kist mi oldu ay kafama takmayacağım diyorum inadına
canım en doğal yolu propolis , güvenilir yerden al derim . Bağışıklık güçlendirici , vücuttaki enfeksiyonu atıyor. Ben anneme aldım görümcemler yapıyor çok faydasını gördü , gözü kanlanıyordu hiçbir pomad iyi gelmedi, enfeksiyon alerji diyorlardı , propolisi düzenli kullanınca geçtiBu sabah tahlil yaptırdım İdrar ve kanımda enfeksiyon çıktı kızlar
Ne yapmam lazım bilginiz var mı ?
Muhtemelen bende de varBu sabah tahlil yaptırdım İdrar ve kanımda enfeksiyon çıktı kızlar
Ne yapmam lazım bilginiz var mı ?
Aa nerden alsam acabacanım en doğal yolu propolis , güvenilir yerden al derim . Bağışıklık güçlendirici , vücuttaki enfeksiyonu atıyor. Ben anneme aldım görümcemler yapıyor çok faydasını gördü , gözü kanlanıyordu hiçbir pomad iyi gelmedi, enfeksiyon alerji diyorlardı , propolisi düzenli kullanınca geçti
Orjinal bal satan tanıdığın varsa canım sor onlara , faydalarını araştır .Aa nerden alsam acaba
Propolis, bağışıklık sistemini güçlendirir. Mantar-mayasıl sorunlarına, zararlı bakterilere, viral enfeksiyonlara karşı kullanılır. kanseri önlemede ve kanserle mücadelede etkili bir maddedir. Alışılmış antibiyotik etkilerin 100 misline yakın etkisi keşfedilmiştir. Bugüne kadar rastlanan en güçlü doğal antibiyotiktir. (Ghisalberti, 1979 E.L. Ghisalberti, Propolis: a review, Bee World 60 (1979), pp. 59–84.)Aa nerden alsam acaba