♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

ayyy canım bana ne çektirdi o ya , karın ağrısı mide ağrısı da yapıyo , ilk başta anlamadık , ilaç iç iç geçmez, kusmaya başlardım hastaneye giderdim iyileşemezdim. Sağolsun komşumuz gel senin göbeğine bakçam çok karın ağrısı yapar o da dedi , bastırdı karnıma , kaburganın altına kaymış boşluk su dolmuş dişini sık çekçem dedi , basınca ne ağrısı olurdu , hergün kaçardı , her akşam komşuya çektirdim ,15 gün sonra düzeldi. Bir ara iş yerinde oldu acile gittiğimde göbeğim kaçmış dediğimde dalga geçmişti tıp kabul etmiyor olsa bile göbek kaçması diye bişey var. Göbeğin ortasına kalıp sabun koyup tülbellt ile bağlardık kaçmasın hemen diy e

O sebebpden bebekde olmaz mıs kız bende gene cektırecemagrıyo ya

Evet canım hala koyu 28. Gün bugun adetin
14 aralıkta piki gördüm
Ertesi gün silikleşti ama dün akşam yaptığım bak koyu hala bir Türlü tamamen silikleşmedi
7.gün hala koyu bekle bakalım kuzum , geçen ay benmde öyle hemen silikleşmedi , pazartesiye kadar bekle silikleşmesse bir doktor yap bakalım , bu arada değerlendir bu günleri

7.gün hala koyu bekle bakalım kuzum , geçen ay benmde öyle hemen silikleşmedi , pazartesiye kadar bekle silikleşmesse bir doktor yap bakalım , bu arada değerlendir bu günleri
14 ünden beri değerlendiriyorum ama bak bi gün önce daha silikti koyulaştı ya bi daha mı yumurtlayacağım acaba 4 yumurta vardı ya
Yada kist mi oldu ay kafama takmayacağım diyorum inadına

Eklentiler

• A3C0940B-6EFE-40FD-8D8E-6E25AA769658.jpeg
    109 KB · Görüntüleme: 39
14 ünden beri değerlendiriyorum ama bak bi gün önce daha silikti koyulaştı ya bi daha mı yumurtlayacağım acaba 4 yumurta vardı ya
Yada kist mi oldu ay kafama takmayacağım diyorum inadına
ya çatlamamışda olabilir kuzum ,aynı haftada iki kere yumurtlama olmaz diye düşünüyorum ama dediğim gibi benmde hemen silik olmamıştı , az sabret pazartesi sonuç ne çıkçak bakalım

Bu sabah tahlil yaptırdım İdrar ve kanımda enfeksiyon çıktı kızlar
Ne yapmam lazım bilginiz var mı ?
canım en doğal yolu propolis , güvenilir yerden al derim . Bağışıklık güçlendirici , vücuttaki enfeksiyonu atıyor. Ben anneme aldım görümcemler yapıyor çok faydasını gördü , gözü kanlanıyordu hiçbir pomad iyi gelmedi, enfeksiyon alerji diyorlardı , propolisi düzenli kullanınca geçti

Aa nerden alsam acaba

Aa nerden alsam acaba
Propolis, bağışıklık sistemini güçlendirir. Mantar-mayasıl sorunlarına, zararlı bakterilere, viral enfeksiyonlara karşı kullanılır. kanseri önlemede ve kanserle mücadelede etkili bir maddedir. Alışılmış antibiyotik etkilerin 100 misline yakın etkisi keşfedilmiştir. Bugüne kadar rastlanan en güçlü doğal antibiyotiktir. (Ghisalberti, 1979 E.L. Ghisalberti, Propolis: a review, Bee World 60 (1979), pp. 59–84.)

Anti-bakteriyel, anti-fungal(mantar), anti-viral, ateş düşürücü, antiseptik ve kolesterol düşürücüdür. Gözün yüksek basıncını azaltır.Soğuk algınlığına iyi gelir. Ağız içi sağlığı ve sindirim sorunlarının giderilmesi için kullanılır. İçeriğindeki flavonoid oranı yüksektir. Flavonoidler bilindiği gibi en güçlü antikoksidanlardandır. Propolisin araştırmalar sonucu belirlenmiş bazı faydaları şöyledir:

• Yaraların iyileşmesini 4 kata kadar hızlandırır.
  • 100 kata kadar antibiyotik etki içerdiği tesbit edilmiştir.
  • Çok güçlü antioksidandır.
  • Her gün bir kaç kez Propolis ekstarktı ile gargara yapıldığında, plak oluşumunu önler.
  • Diş eti iltihabı ve ağız içi ve gırtlak enfeksiyonlarını giderir.
  • Diş abselerine, çürüklere, ağız kokusuna karşı kullanılır.
  • Diş beyazlatılmasına yardımcı olur.
  • Sedef hastalığına iyi gelir.
  • Deri enfeksiyonlarını giderir.
  • Mantar ve zor öldürülen bakteri çeşitlerini engeller.
  • Soğuk algınlığına iyi gelmektedir.
  • Solunum enfeksiyonlarında; faranjit, kronik bronşit, nezle, burun iltihabı hastalıklarında etkin çözümdür.
  • Şampuana katıldığında saç sağlığına ve kepeğe karşı faydalıdır.
  • Sindirim sistemi rahatsızlıklarına iyi gelir.(Bağırsak Paraziti, ülser, mide iltihabı..vs)
  • Kulak enfeksiyonlarına devadır.(İç kulak- dış kulak iltihapları, akut kulak rahatsızlıkları)
  • Bağışıklık sistemi bozukluklarını düzeltir.
  • İltihaplanmaların her türüne faydalarıdır.(Vajina-uterus, aseptik necrosis, iltihaplanmış yaralar.. vs.)
  • Tüberküloza denenmiş devadır.
  • Ülserlilere super etkin devadır.
  • Akut ve kronik kolite çözümdür. http://www.aridiyari.net/propolis-faydalari.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…