♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

14 ünden beri değerlendiriyorum :halay:ama bak bi gün önce daha silikti:kızgın: koyulaştı ya bi daha mı yumurtlayacağım acaba 4 yumurta vardı ya :KK57:
Yada kist mi oldu ay kafama takmayacağım diyorum inadına
el un cnm bnm bı bayan da aynen senın durumunu yasamıs koyulasma sebebı hamılelıkten oldunu ogrenmısdı. Bende hatta bu sebepten gecen ovu testi yaptım cok sılık cıktıydı

205B2094-4889-4212-9FEC-77061B8A4711.jpeg
el un cnm bnm bı bayan da aynen senın durumunu yasamıs koyulasma sebebı hamılelıkten oldunu ogrenmısdı. Bende hatta bu sebepten gecen ovu testi yaptım cok sılık cıktıydı
Valla silikleşmişti dün koyu çıktı bugün yine silik :skandal:
Bugün çok tutamadım idrarımı ama 1 saat ancak hem unuttum Hemde enfeksiyon olduğu için ilaç aldım . Doktor hamile olabilme ihtimaline karşı ona göre ilaç yazdı

neden tahlıl yapmısdın cnm
Epeydir şüpheleniyordum yanma oluyordu ara sıra idrarımı yaparken . Limon sıkıp içmiştim ama geçmedi gibiydi . Bende hem dahiliye gidip insülin direnci varmı diye baktırmaya gittim hemde gitmişken idrarı söyledim . Bi arkadaştan duydum hem insülin direnci olan hamile kalamıyormuş hemde enfeksiyon olan . Bu yüzden akşam mesaisi vardı dahiliyeye randevu aldım gittim sabah 7.3 da da tahlilimi verdim

Benimde 4 gun kaldı aşağı yukarı heyecan dorukta. Pek umudum yoktu ama sonlara doğru heyecanlandim
Ben geç yumurtladım ovulasyon testine göre hemde geçoluyor döngüm normalde programa göre yumurtlamayı girince 30 u gösteriyor bat ı . Ben bile şimdiden heyecanlıyım sizin ki normal yani

X