- 15 Kasım 2013
- 1.896
- 1.221
- Konu Sahibi balbocegi35
4 tane yumurta olunca nasıl oluyor ?Cok nadır ıkı kez yumurtlama olurmus cnm ıstersen testını bıtırme
Ben pek anlamıyorum hepsi gelişmiyor mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 tane yumurta olunca nasıl oluyor ?Cok nadır ıkı kez yumurtlama olurmus cnm ıstersen testını bıtırme
Yok cnm gelısmıyo. Ilk 10 15 yumurta oluyo sagda solda bunlardan bazıları buyyo. Ilk asılamada bukadar yumurtadan bı tane olusmusdu oda tek rarafta tutmusdu ama kimyasal gebelık olmusdu4 tane yumurta olunca nasıl oluyor ?
Ben pek anlamıyorum hepsi gelişmiyor mu ?
Yani ne demek istyrsun canım daha açık olablrmsnFolbıol kullanıyorum bende folık asıt destek vıtamın ama
Strese girdim iyice canım haklisin bu aydan pek umut yok önümüzdeki ay kullaniyimCok nadır ıkı kez yumurtlama olurmus cnm ıstersen testını bıtırme
Gebelik olunca silik bile olsa yetiyor yaniBenmde bata 3 var dun ovulasyon testını gebelık testı amaclı yapyım adet gunune yakın cıft cızgı cıkarmıs hamıleysen. Test okadar sılık cıktıkı goremesım bıle
Soyle cnm bu ay hamılelık ıcın femara kullanıyorum bu yumurta kalıtesı rahmı falan beslıyo klomende keza oyle ama folık asıtler vücudun eksık vıtamınlerını tamamlamak ıcın hamılelık ıcın alt yapı hazırlar hamılelık adına fayda saglamaz dıye biliyorum kızlar yanlıs bılıyosam benı duzeltınYani ne demek istyrsun canım daha açık olablrmsn
Yok kuzum gebelık testı degıl ovulasyon testı ya ovulasyon testi gebelıgı gostermesı ıcın kopkoyu olması gerekGebelik olunca silik bile olsa yetiyor yani
Aynn öyle zıyan etme. Cıftcızgıyı gorunce ondan sonrakı 4 gunu degerlendırmelıyız. Doktor demısdı 4 gune kadar degerlendır dıyeStrese girdim iyice canım haklisin bu aydan pek umut yok önümüzdeki ay kullaniyim
SelamMerhaba Hanımlar
2019 Yılı bizlere sağlık, huzur , mutluluk ve bol bol bebiş getirsin ...
2019 Anne adayları gelin hep birlikte tanışalım , dertleşelim ve paylaşalım
BAT LİSTESİ:
B balbocegi35 = 6 Ocak
@H E =Beklemede
M MaviBoncuk01 = 10 Aralık
@Anneyimbenanne35 = 20 Aralık
M Maviruya30 = 23 Aralık
@Valensiya = 24 Aralık
@ezgiiietommmm = 21 Aralık
@dvtb = 14 Ocak
@greyfurt_ = Tahmin(12/08/2019)
@Selenay27 = 18 Aralık
@mihracee = 5 Ocak
I irayze42 = 22/24 Aralık
@Ates Bocegi =11Ocak
@syma27914 =
@giustizia__ = 3 Ocak
Doktor öle verdi canım yaa 3 4 aylık denememiz olduğu için ilgilenmedi ilaç vermedi yaniSoyle cnm bu ay hamılelık ıcın femara kullanıyorum bu yumurta kalıtesı rahmı falan beslıyo klomende keza oyle ama folık asıtler vücudun eksık vıtamınlerını tamamlamak ıcın hamılelık ıcın alt yapı hazırlar hamılelık adına fayda saglamaz dıye biliyorum kızlar yanlıs bılıyosam benı duzeltın
Hanılelık dusunenlere ek takvıye vıtamın bu kuzum olut daha sen yenıymıssınDoktor
Doktor öle verdi canım yaa 3 4 aylık denememiz olduğu için ilgilenmedi ilaç vermedi yani
Bat tarihin nedir canım seni de listeye ekleyeyim mi? Bizden başka kimse yok şimdilik
Hamile kalmama yardımcı olmaz mı pekiTabı
Hanılelık dusunenlere ek takvıye vıtamın bu kuzum olut daha sen yenıymıssın
Vucudu rahmı besler cnm bizim kullandıklarımız yumrta gelısımı ıcın vs ama buda hamıle kalmak ısteyen herkese onceden baslarlar kolay hamıle kalmak ıcınHamile kalmama yardımcı olmaz mı peki
Aslında benim de sanırm sizin kullandıklarınızı kullanmam lazm çünkü bu ay ovülasyon denediğimde yumurtamın çok zor çatladığını gördüm doktor bunu bilmediği için sadece takviye gıda verdi bu ayda boşuna uğraşıcam gibi geliyorVucudu rahmı besler cnm bizim kullandıklarımız yumrta gelısımı ıcın vs ama buda hamıle kalmak ısteyen herkese onceden baslarlar kolay hamıle kalmak ıcın
Kac gundr adet okuyon kac gundr catladı.Aslında benim de sanırm sizin kullandıklarınızı kullanmam lazm çünkü bu ay ovülasyon denediğimde yumurtamın çok zor çatladığını gördüm doktor bunu bilmediği için sadece takviye gıda verdi bu ayda boşuna uğraşıcam gibi geliyor
Aslında doktor Bana adet tarihlerimi söyleyince düzenli dedi bikaç gün sapmalar sorun değilmiş ama korunmayı bırakınca çok değişken oldu 30 37 33 zaten 4.Ay denememiz buKac gundr adet okuyon kac gundr catladı.
Ah canım değerlendireceğim de evdeki hesap çarşıya uymuyor hep bisey çıkıyor Allah biliyordur vereceği zamaniAynn öyle zıyan etme. Cıftcızgıyı gorunce ondan sonrakı 4 gunu degerlendırmelıyız. Doktor demısdı 4 gune kadar degerlendır dıye