♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Kızlar ya su gobek mevzuu su hakkında bıseyler duyan varmı ben bıkez cektırdım ama sıyle agır col kaldırmısdım ackende karnım agrıyodu. Gene dustu sanırım gene agrıyo bıde gobek yerınde degılse bebek olmaz dıolar. Gobegın yerınde olup olmadıgını gobek delıgıne parmagını sokuyon atarsa yerınde atmassa dusmus demek kızlar deneyın kımlerın yerınde gobısler benım yerınde degıl:olamaz:

Yani ne demek istyrsun canım daha açık olablrmsn
Soyle cnm bu ay hamılelık ıcın femara kullanıyorum bu yumurta kalıtesı rahmı falan beslıyo klomende keza oyle ama folık asıtler vücudun eksık vıtamınlerını tamamlamak ıcın hamılelık ıcın alt yapı hazırlar hamılelık adına fayda saglamaz dıye biliyorum kızlar yanlıs bılıyosam benı duzeltın

Merhaba Hanımlar :KK25:

2019 Yılı bizlere sağlık, huzur , mutluluk ve bol bol bebiş getirsin ...:emir_bebek::anneadayı::emir_bebek:

2019 Anne adayları gelin hep birlikte tanışalım , dertleşelim ve paylaşalım:KK19:
anne-adaylarina-guzel-bir-haber-var-2468440_3252_o.jpg

BAT LİSTESİ:
B balbocegi35 = 6 Ocak
316.gif

@H E =Beklemede
316.gif

M MaviBoncuk01 = 10 Aralık
316.gif

@Anneyimbenanne35 = 20 Aralık
316.gif

M Maviruya30 = 23 Aralık
316.gif

@Valensiya = 24 Aralık
316.gif

@ezgiiietommmm = 21 Aralık
316.gif

@dvtb = 14 Ocak
316.gif

@greyfurt_ = Tahmin(12/08/2019)
bebe_42.gif

@Selenay27 = 18 Aralık
316.gif

@mihracee = 5 Ocak
316.gif

I irayze42 = 22/24 Aralık
316.gif

@Ates Bocegi =11Ocak
316.gif

@syma27914 =
bebe_42.gif

@giustizia__ = 3 Ocak
316.gif
Selam
Az önce farkettim
3 Ocak olarak söylemişim
10 Ocak olucaktı
Düzelttirmişsiniz?
Ayrıca regl olucam sanıp olmadım ama yine 10 Ocak kalabilir

Doktor
Soyle cnm bu ay hamılelık ıcın femara kullanıyorum bu yumurta kalıtesı rahmı falan beslıyo klomende keza oyle ama folık asıtler vücudun eksık vıtamınlerını tamamlamak ıcın hamılelık ıcın alt yapı hazırlar hamılelık adına fayda saglamaz dıye biliyorum kızlar yanlıs bılıyosam benı duzeltın
Doktor öle verdi canım yaa 3 4 aylık denememiz olduğu için ilgilenmedi ilaç vermedi yani:KK43:

Vucudu rahmı besler cnm bizim kullandıklarımız yumrta gelısımı ıcın vs ama buda hamıle kalmak ısteyen herkese onceden baslarlar kolay hamıle kalmak ıcın
Aslında benim de sanırm sizin kullandıklarınızı kullanmam lazm çünkü bu ay ovülasyon denediğimde yumurtamın çok zor çatladığını gördüm doktor bunu bilmediği için sadece takviye gıda verdi:KK43: bu ayda boşuna uğraşıcam gibi geliyor

X