- 15 Kasım 2013
- 1.896
- 1.221
-
- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.021
Saol canımOrjinal bal satan tanıdığın varsa canım sor onlara , faydalarını araştır .
Saol canım
el un cnm bnm bı bayan da aynen senın durumunu yasamıs koyulasma sebebı hamılelıkten oldunu ogrenmısdı. Bende hatta bu sebepten gecen ovu testi yaptım cok sılık cıktıydı14 ünden beri değerlendiriyorumama bak bi gün önce daha silikti koyulaştı ya bi daha mı yumurtlayacağım acaba 4 yumurta vardı ya
Yada kist mi oldu ay kafama takmayacağım diyorum inadına
bnmde son 1 yarın adet gunumKızlar benimde adete son 3 gun bakalm beklıyorum
neden tahlıl yapmısdın cnmBu sabah tahlil yaptırdım İdrar ve kanımda enfeksiyon çıktı kızlar
Ne yapmam lazım bilginiz var mı ?
Valla silikleşmişti dün koyu çıktı bugün yine silikel un cnm bnm bı bayan da aynen senın durumunu yasamıs koyulasma sebebı hamılelıkten oldunu ogrenmısdı. Bende hatta bu sebepten gecen ovu testi yaptım cok sılık cıktıydı
Epeydir şüpheleniyordum yanma oluyordu ara sıra idrarımı yaparken . Limon sıkıp içmiştim ama geçmedi gibiydi . Bende hem dahiliye gidip insülin direnci varmı diye baktırmaya gittim hemde gitmişken idrarı söyledim . Bi arkadaştan duydum hem insülin direnci olan hamile kalamıyormuş hemde enfeksiyon olan . Bu yüzden akşam mesaisi vardı dahiliyeye randevu aldım gittim sabah 7.3 da da tahlilimi verdimneden tahlıl yapmısdın cnm
Benimde 4 gun kaldı aşağı yukarı heyecan dorukta. Pek umudum yoktu ama sonlara doğru heyecanlandimbnmde son 1 yarın adet gunum
Ben geç yumurtladım ovulasyon testine göre hemde geçoluyor döngüm normalde programa göre yumurtlamayı girince 30 u gösteriyor bat ı . Ben bile şimdiden heyecanlıyım sizin ki normal yaniBenimde 4 gun kaldı aşağı yukarı heyecan dorukta. Pek umudum yoktu ama sonlara doğru heyecanlandim
Ay çok heyecanlı inşallah hamilesindirbnmde son 1 yarın adet gunum
umutsuz bı bekleyıs var ama kızlar va vajınada hassasıyet var regl olacam sankı yaaaAy çok heyecanlı inşallah hamilesindir
Regl oldum
Deme ya uff. Bende olmadım ama olacak gıbıyımRegl oldum
Gözün aydın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlarrr adetıme 3 gun var hamıleyım sanırım
Keşke olmasanDeme ya uff. Bende olmadım ama olacak gıbıyım
Gözün Aydın canımKızlar yuksrda testım var bakarmsnz bi silik olunca gebelık oluyor mu