- 12 Eylül 2017
- 169
- 109
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Adetime son 5 gün kaldı ama evde fazla yumurtlama testim vardı yaptım silik çıktı gebelik yok. Ben oglumdayken adete yakın yumurtlama testi kopkoyu cıkmıstı ustune gebelık testi yapıp hamıle oldgmu ogrenmiştim. Bu ayda yok
bende
Bakalm beklemedeyim canm hayırlısı olsun ovulasyonla anlamıstım oğluma hamıleliğmde hayırlısı olsunBazı testler yaniltabiliyor daha 5 günün var bilemem ama yinede allahtan umut kesilmez canım..
git bakalım kuzum , bu duphaston falan veriyorlarmış adet söktürücü , bakalım sana yazcak mı ondanGitmedim henuz doktora 40. Güne kadar gelmezse gidicem
Müjdelerrr olsunnngit bakalım kuzum , bu duphaston falan veriyorlarmış adet söktürücü , bakalım sana yazcak mı ondan
Koz duphaston adet sokuxu degıl ben hamilelik tedavısınde kullanoyorum kız bebek tutunsun dıyegit bakalım kuzum , bu duphaston falan veriyorlarmış adet söktürücü , bakalım sana yazcak mı ondan
ya farklı kullanım alanları da var kuzum , başkalarından da duydum bir de dediğin gibi kolay gebelik , düşük riski azalsın diyemiş. Bende bugün iş çıkışında alıcam kuzum , sen nasıl kullanıon yumurtlamadan 1 hafta snra başlanıyor diye duydumKoz duphaston adet sokuxu degıl ben hamilelik tedavısınde kullanoyorum kız bebek tutunsun dıye
adetten sonra yap bakalım belki geç döllenir hiç belli olmazAdetime son 5 gün kaldı ama evde fazla yumurtlama testim vardı yaptım silik çıktı gebelik yok. Ben oglumdayken adete yakın yumurtlama testi kopkoyu cıkmıstı ustune gebelık testi yapıp hamıle oldgmu ogrenmiştim. Bu ayda yok bende
tamam canım düzenliyorumben adet oldum canım yeni bat 14 ocak B balbocegi35
Malesef olmadı canım bu ay benim inofolic combiye basladm
Aynn oylr cnm sabah aksam adetı baslangıcını 1 sayarsak 16 gun baslanılıyo saglık ocagına yazdır cnmya farklı kullanım alanları da var kuzum , başkalarından da duydum bir de dediğin gibi kolay gebelik , düşük riski azalsın diyemiş. Bende bugün iş çıkışında alıcam kuzum , sen nasıl kullanıon yumurtlamadan 1 hafta snra başlanıyor diye duydum
One cnm ılkkez duydumİnofolic combi kullanıp faydasını gören varmı
Folik asit ve inozitol var içindeOne cnm ılkkez duydum
Benim bata 1 hafta kadar var ne olur ne olmaz belki iki kere yumurtlama oluyordur diye ovulasyon testine devam ediyorum. 8 gun once cift cizgiyi yakalamistim simdi surekli Silik çizgi çıkıyor. Daha koyulasirmi acabaBakalm beklemedeyim canm hayırlısı olsun ovulasyonla anlamıstım oğluma hamıleliğmde hayırlısı olsun
Bende folbiol kullaniyorumFolbıol kullanıyorum bende folık asıt destek vıtamın ama
Cok nadır ıkı kez yumurtlama olurmus cnm ıstersen testını bıtırmeBenim bata 1 hafta kadar var ne olur ne olmaz belki iki kere yumurtlama oluyordur diye ovulasyon testine devam ediyorum. 8 gun once cift cizgiyi yakalamistim simdi surekli Silik çizgi çıkıyor. Daha koyulasirmi acaba
Benmde bata 3 var dun ovulasyon testını gebelık testı amaclı yapyım adet gunune yakın cıft cızgı cıkarmıs hamıleysen. Test okadar sılık cıktıkı goremesım bıleBenim bata 1 hafta kadar var ne olur ne olmaz belki iki kere yumurtlama oluyordur diye ovulasyon testine devam ediyorum. 8 gun once cift cizgiyi yakalamistim simdi surekli Silik çizgi çıkıyor. Daha koyulasirmi acaba