♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Bazı testler yaniltabiliyor daha 5 günün var bilemem ama yinede allahtan umut kesilmez canım..

Koz duphaston adet sokuxu degıl ben hamilelik tedavısınde kullanoyorum kız bebek tutunsun dıye
ya farklı kullanım alanları da var kuzum , başkalarından da duydum bir de dediğin gibi kolay gebelik , düşük riski azalsın diyemiş. Bende bugün iş çıkışında alıcam kuzum , sen nasıl kullanıon yumurtlamadan 1 hafta snra başlanıyor diye duydum

adetten sonra yap bakalım belki geç döllenir hiç belli olmaz

Aynn oylr cnm sabah aksam adetı baslangıcını 1 sayarsak 16 gun baslanılıyo saglık ocagına yazdır cnm

Bakalm beklemedeyim canm hayırlısı olsun ovulasyonla anlamıstım oğluma hamıleliğmde hayırlısı olsun
Benim bata 1 hafta kadar var ne olur ne olmaz belki iki kere yumurtlama oluyordur diye ovulasyon testine devam ediyorum. 8 gun once cift cizgiyi yakalamistim simdi surekli Silik çizgi çıkıyor. Daha koyulasirmi acaba

Benim bata 1 hafta kadar var ne olur ne olmaz belki iki kere yumurtlama oluyordur diye ovulasyon testine devam ediyorum. 8 gun once cift cizgiyi yakalamistim simdi surekli Silik çizgi çıkıyor. Daha koyulasirmi acaba
Benmde bata 3 var dun ovulasyon testını gebelık testı amaclı yapyım adet gunune yakın cıft cızgı cıkarmıs hamıleysen. Test okadar sılık cıktıkı goremesım bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…