♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Ben en iyi yumurtlama günümü gelen sıvı dan anlıyorum o en iyi belirti bence
Cok afedersiniz benim de iliskiden sonra o sivi geldi incecik saydam.ertesi gunu de sag kasigim inanilmaz agridi.Adet agrim gibi fazlasi hatta.Ne bileyim sonra ani hareketlerde batma igne batmasi gibi de oluyor degisik ya ilk herhalde ondan

Ben bir turlu cevap bulamadim yumurtlama olurken agriniz cok oldu mu.Ben ilk defa korunmuyorum ondan mi acaba dedim.Ama epey agrim oldu.sonra akintim yok suan oyle daha var gerci adete ama gogsumunde yanlari acimaya basladi hafiften.

Kasiklarimda ara ara hafif batma oluyo genelde yumurtlama günümde bide ateşim oluyo ben anlıyorum hemen bide afedersin yumurta akı gibi uzayan yapiskan gibi sivi geliyo

Kasiklarimda ara ara hafif batma oluyo genelde yumurtlama günümde bide ateşim oluyo ben anlıyorum hemen bide afedersin yumurta akı gibi uzayan yapiskan gibi sivi geliyo
Evet.Sonrasinda da atesim oldu bu kac gundur vucudum.yaniyor ama ben cok.usuyorum bir turlu isinamiyorum evin ici 24 25 derece ben usuyorum

Yumurtlama günü 24 saat sürüyormuş onu cok iyi takip edip yakalamak lazim ve ogün ve 2 gün oncesinden ilişkiye girmek gerekiyormuş ben böyle diyenleri duydum hepsi şimdi hamile kısmet tabi ama
Evet bakalim kismet ben bir tek o gun degil.2 gun oncesi oldu cunku cok agridi olmadi yani ogun artik oncesinde olanlar tutmustur insallah

Valla heyecanlandım senin adına vardır inşAllah var gibi geldi bana

Adetime son 5 gün kaldı ama evde fazla yumurtlama testim vardı yaptım silik çıktı gebelik yok. Ben oglumdayken adete yakın yumurtlama testi kopkoyu cıkmıstı ustune gebelık testi yapıp hamıle oldgmu ogrenmiştim. Bu ayda yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…