- 16 Aralık 2018
- 272
- 229
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Hmm yani ilk kez korunmayinca sanki farkli geldi.Bekleyip gorucem artikValla benim geçen ay yumurtlama dönemi bel ve kasık ağrım çok oldu , gebelik belirtileri baya vardı snra tabi ki boş çıktı
Hmm yani ilk kez korunmayinca sanki farkli geldi.Bekleyip gorucem artik
Cok afedersiniz benim de iliskiden sonra o sivi geldi incecik saydam.ertesi gunu de sag kasigim inanilmaz agridi.Adet agrim gibi fazlasi hatta.Ne bileyim sonra ani hareketlerde batma igne batmasi gibi de oluyor degisik ya ilk herhalde ondanBen en iyi yumurtlama günümü gelen sıvı dan anlıyorum o en iyi belirti bence
Ben bir turlu cevap bulamadim yumurtlama olurken agriniz cok oldu mu.Ben ilk defa korunmuyorum ondan mi acaba dedim.Ama epey agrim oldu.sonra akintim yok suan oyle daha var gerci adete ama gogsumunde yanlari acimaya basladi hafiften.
Cok afedersiniz benim de iliskiden sonra o sivi geldi incecik saydam.ertesi gunu de sag kasigim inanilmaz agridi.Adet agrim gibi fazlasi hatta.Ne bileyim sonra ani hareketlerde batma igne batmasi gibi de oluyor degisik ya ilk herhalde ondan
Evet.Sonrasinda da atesim oldu bu kac gundur vucudum.yaniyor ama ben cok.usuyorum bir turlu isinamiyorum evin ici 24 25 derece ben usuyorumKasiklarimda ara ara hafif batma oluyo genelde yumurtlama günümde bide ateşim oluyo ben anlıyorum hemen bide afedersin yumurta akı gibi uzayan yapiskan gibi sivi geliyo
Bilmiyorum.iste ertesi gunu agridiDrmekki ozaman yumurtan oluştu
Ben beklemedeyim mi diosun yani
Bilmiyorum.iste ertesi gunu agridi
Evet hala gelmedi . 35. Gün bugünBen beklemedeyim mi diosun yani
ilaç falan vermedi mi ?Evet hala gelmedi . 35. Gün bugün
Evet bakalim kismet ben bir tek o gun degil.2 gun oncesi oldu cunku cok agridi olmadi yani ogun artik oncesinde olanlar tutmustur insallahYumurtlama günü 24 saat sürüyormuş onu cok iyi takip edip yakalamak lazim ve ogün ve 2 gün oncesinden ilişkiye girmek gerekiyormuş ben böyle diyenleri duydum hepsi şimdi hamile kısmet tabi ama
Evet bakalim kismet ben bir tek o gun degil.2 gun oncesi oldu cunku cok agridi olmadi yani ogun artik oncesinde olanlar tutmustur insallah
Bakalim insallah beklemedeyim.Hala ara ara sag kasigim agriyor igne batiyorEvet öyle hamile kalan çok çünkü sperm 3 gün yaşıyor
Gitmedim henuz doktora 40. Güne kadar gelmezse gidicemilaç falan vermedi mi ?
Valla heyecanlandım senin adına vardır inşAllah var gibi geldi banaYurt disindayim suanda.İnsallah nasip olur.Benim aslinda merak etttigim sey ilk defa korunmadigim icin yumurtlamadan bir gun once iliskim oldu sonra ertesi gun inanilmaz agridi sag kasigim.ama hareket edemedim adet sancisindan beterdi.Sonra gecti.Iki gun sonra sagda batma igne batiyotmus gibi ara ara.Gogsumde hafif agri basladi yanlarinda.Yani korunma olmadigindan bu ilk defa bu kadar siddetli oldu?
Insallah cok tesekkur ederim.Umarim isteyen herkes icin olur.Hayirlisi tabiBen de merak ediyorum.Olursa paylasirim artik insallahValla heyecanlandım senin adına vardır inşAllah var gibi geldi bana