- 12 Eylül 2017
- 169
- 109
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Ayni durumdayizz da benim var adetime beklemek sabir istiyorMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Adetime 6 gün var ama hayırlısı. Bizim ilk deneme ama bilmiyorum Allahım nasip eder inşallah
Ayy hadi inşallah canım , kaç yıllık evlisin?Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Adetime 6 gün var ama hayırlısı. Bizim ilk deneme ama bilmiyorum Allahım nasip eder inşallah
Ayni durumdayizz da benim var adetime beklemek sabir istiyorInsallah deger .
Doktorun mu önerdi kuzum?Kızlar 3 ay da olmassa sonra tedavım tup bebege gecıcem ben kızlar
Evet yeniyis daha dur bakalim diyorum kendime ama ilkten de olabilir tabi en nihayetinde insan yillardir bekliyormus gibi heyecan yapiyor.:)sabır ve itinayla bekleyeceğiz kızlar benmde 4.ay çalışmam inan çok zor geçiyor zaman ama yapacak bişey yok
Evet yeniyis daha dur bakalim diyorum kendime ama ilkten de olabilir tabi en nihayetinde insan yillardir bekliyormus gibi heyecan yapiyor.:)
Ne kadar var bataBen de bunu merak ediyorum ben de kuruluk basladi akinti falan yok.Daha var bata ama bu kadar kuru beklemiyordum.
Yurt disindayim suanda.İnsallah nasip olur.Benim aslinda merak etttigim sey ilk defa korunmadigim icin yumurtlamadan bir gun once iliskim oldu sonra ertesi gun inanilmaz agridi sag kasigim.ama hareket edemedim adet sancisindan beterdi.Sonra gecti.Iki gun sonra sagda batma igne batiyotmus gibi ara ara.Gogsumde hafif agri basladi yanlarinda.Yani korunma olmadigindan bu ilk defa bu kadar siddetli oldu?Allah hepimize nasip eder inşallah hayırlısı ile ya , evet çok heyecanlı bekleyiş. Nerde oturuyorsun ?
Benim cok net degil kac aydir iki gun uzayip oluyordu en son nerdeyse 5 6 gun uzadi.Yani 26 kasimdi en son.Simdi artik 28 30 ya da 1 ocak bilmiyorum o civarlarda.Ne kadar var bata
Ayni durumdayizz da benim var adetime beklemek sabir istiyorInsallah deger .
Ayy hadi inşallah canım , kaç yıllık evlisin?
Allah yuzumuzu guldurur insallah bakalim.tabi hayirlisi.İnşallah Allah yüzümüze bakar da bizi sevindirir
2 yıllık evliyim canim artik bebek istiyoruz keske ilk denemede turnayi gözünden vursam
Bir belirti bir sey var mi yani kasik agrisi falan batmaİnşallah Allah yüzümüze bakar da bizi sevindirir
ayy hadi bakalım . Ovulosyona denk getirdin mi gelişigüzel mi?
Bir belirti bir sey var mi yani kasik agrisi falan batma
Ben bir turlu cevap bulamadim yumurtlama olurken agriniz cok oldu mu.Ben ilk defa korunmuyorum ondan mi acaba dedim.Ama epey agrim oldu.sonra akintim yok suan oyle daha var gerci adete ama gogsumunde yanlari acimaya basladi hafiften.Göğüs ve bel ağrısı hariç hic bişey yok
Valla benim geçen ay yumurtlama dönemi bel ve kasık ağrım çok oldu , gebelik belirtileri baya vardı snra tabi ki boş çıktıBen bir turlu cevap bulamadim yumurtlama olurken agriniz cok oldu mu.Ben ilk defa korunmuyorum ondan mi acaba dedim.Ama epey agrim oldu.sonra akintim yok suan oyle daha var gerci adete ama gogsumunde yanlari acimaya basladi hafiften.