- 6 Aralık 2018
- 19
- 21
- 33
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Hayirli olsun canım sağlikla kucağina al insallah bizede dua etEki Görüntüle 2213522 Kızlarr inanamıyorum hamileyim yaa
İnşallah allah sana da tekrar bu duyguyu tattırır canım. Amin inşallahBenim de evliliğimin 4.ayında olmuştu bebegim.Simdi 2.yi istiyoruz darısı başımızaSağlıkla al kucağına insallah
canım sitres hormonu olarak geçiyor prolaktin sitres yaptıgındabile yükseliyor onun için bol bol dua et allah büyük bi bakarsın süpriz yapar gelir hiç beklemediğin bir anda inşDoğru soyluyorsun ama benim bütün tahlillerim normalken olmuyor
Bende bu ay basladım femara ya 5 gun kulla dım 3 gun önce kullandım Bana doktırum 16 gunumde duphons dıye ılac verdı ınuda 10 gun kullancam. Doktor hamıle kalamassan bu ılac bıttınde hasta olursunn olmassan test yap dedıMerhaba kızlar daha önceden klomen ve çatlatma iğnesi denedik bir kere de aşılama. Hiç biri tutmadı. Doktorumu değiştirdim önce bir ay yumurtaları kendi halinde takip edelim dedi ilaçsız ve yumurta büyümedi reglin 24. Günü kontrole gittim kaşıntı vardı, yumurtan çatlamış olabilir dün ya da ondan önce ki gün dedii ultrasona bakarak. Biz o günleri de değerlendirdik ve regl oldum. Femara başladım bu ay 5 gün kullandım dün bitti bugün sağ kasığım baya ağrıyor sanki oyuyorlar. Salı günü kontrole gidiyorum.
Femara ile Hamile kalanlar bize şanss dileyin
Günaydın kuzum bu arada
Merhaba kızlar daha önceden klomen ve çatlatma iğnesi denedik bir kere de aşılama. Hiç biri tutmadı. Doktorumu değiştirdim önce bir ay yumurtaları kendi halinde takip edelim dedi ilaçsız ve yumurta büyümedi reglin 24. Günü kontrole gittim kaşıntı vardı, yumurtan çatlamış olabilir dün ya da ondan önce ki gün dedii ultrasona bakarak. Biz o günleri de değerlendirdik ve regl oldum. Femara başladım bu ay 5 gün kullandım dün bitti bugün sağ kasığım baya ağrıyor sanki oyuyorlar. Salı günü kontrole gidiyorum.
Femara ile Hamile kalanlar bize şanss dileyin
Tatlım İnan ovulasyon hiç yapmadım ama yapmayı düşünüyordum eşime aldırdım bir de gebelik aldırdım eğer olmasaydım ovulasyonlq takip edecektim bende.. İnan’ın bende yumurtalık tembelleşmesi vardı hatta doktora gittiğimde 1 sene dene olmazsa ilaçla tedavi olucaksın dedi zaten 3 aylık evliyim hatta bugün tam 3 ay oldu benim bat 5 Aralık ama sürekli gecikiyordu zaten adetim o yüzden çok çok şaşırdım inanamıyorum eşim nöbetçi eczaneye gitti tekrar test alıcak o derece
Aaaa hay allahbenimkisi geldi pazar akşamı ya
boşuna kulanma artık silindiyse kuzu bekle bakalım batınıSelam kızlar bende az önce ovülasyon testi yaptım kocaman tek çizgi cıktı bazı yerlerde okumuştum hamileysen adete yakın ovü. Testi pik yapıyor die
Merhaba hoşgeldin , emin olmak için sabah akşam ovulosyon testi yap tek ya silik çıkarsa yumurtlama yok demek canım , sen o çift koyu çizgiyi görene kadar düzenli devam et testeKizlar ovulasyon testi yapan var mı aranızda? 4 gündür yapıyorum adet biter bitmez başladım ilk iki gün gölge çizgi son iki gün çok silik çizgi var ama bugun sağ kasıkta batma oluyor birde bugün çok akinti var yumurta catladi mi acaba
Ekliyorum canım seni de amin inşalah hepimiz görücez bebişlerimiziBeni de ekleyin bat 18 allahım isteyen herkese en kısa zaman da nasip etsin... Amin
Canım sonucu yaz mutlaka üzülme nasip ne zamansa o zaman olur inşallahKahverengi lekelenmelerim geliyo ama adet olamadim tam olarak. Test yaptirdim negatif cikti anlamadim aklim almiyor. Pazartesi doktoruma gidicem.
Senin bat günün kuzum bugün var mı herhangi bişeySelam kızlar bende az önce ovülasyon testi yaptım kocaman tek çizgi cıktı bazı yerlerde okumuştum hamileysen adete yakın ovü. Testi pik yapıyor die
Yok canım ama benim batı 13 e çektim ya ben kuzum geç yumurtlayınca 28 29 kasım çift cizgi cünküSenin bat günün kuzum bugün var mı herhangi bişey
olur kuzum ama adet haricinde tavsiye etmem , iltihap söktürücü olduğundn gebelik için riskli doktorlar önermiyorlar , çiğ maydonoz bile yemeAdet sökülmesi için adetliyken maydonoz suyu içmek iyi gelir mi acaba kızlar?