♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Merhaba kızlar daha önceden klomen ve çatlatma iğnesi denedik bir kere de aşılama. Hiç biri tutmadı. Doktorumu değiştirdim önce bir ay yumurtaları kendi halinde takip edelim dedi ilaçsız ve yumurta büyümedi reglin 24. Günü kontrole gittim kaşıntı vardı, yumurtan çatlamış olabilir dün ya da ondan önce ki gün dedii ultrasona bakarak. Biz o günleri de değerlendirdik ve regl oldum. Femara başladım bu ay 5 gün kullandım dün bitti bugün sağ kasığım baya ağrıyor sanki oyuyorlar. Salı günü kontrole gidiyorum.
Femara ile Hamile kalanlar bize şanss dileyin

Bende bu ay basladım femara ya 5 gun kulla dım 3 gun önce kullandım Bana doktırum 16 gunumde duphons dıye ılac verdı ınuda 10 gun kullancam. Doktor hamıle kalamassan bu ılac bıttınde hasta olursunn olmassan test yap dedı

ayyy hadi inşallah canımmm hayırlı haberlerle gelirsin

allah analı babalı büyütsün kuzumm ne güzel bi haber buu bize de dua et bol bol

Merhaba hoşgeldin , emin olmak için sabah akşam ovulosyon testi yap tek ya silik çıkarsa yumurtlama yok demek canım , sen o çift koyu çizgiyi görene kadar düzenli devam et teste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…