- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
- Konu Sahibi balbocegi35
kızlarrr nasilsizn varmi gelişmesi olan nasilsinz canlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Grubumuzdan ilk hamişimiz geldi , gecikmişti kendisi çıkmış testte darısı başımıza inşalah.kızlarrr nasilsizn varmi gelişmesi olan nasilsinz canlar
Arkadasımı bekliyorum canım dün içimden gecti ne zamandır seai cıkmıyor biseyler sık sık paylasmıyor kesin hamile die içimden geçirdim bakalım bugün gelcek öğrenicez ay kesin o da hamile bi ben kaldımkızlarr nerdesiniz bugün burası bomboş ya
yumurtlucaksın bebişlerimizde olcak 3 aya kalmaz , balböceği demişti dersinBende buradayım daha yumurtlayamadığım için bir gelişme yok maalesef
Hadi ya kk dan mı arkadaşın , bize de haber ver bende merak ettim bak şimdi hadi hayırlısı darısı başımızaArkadasımı bekliyorum canım dün içimden gecti ne zamandır seai cıkmıyor biseyler sık sık paylasmıyor kesin hamile die içimden geçirdim bakalım bugün gelcek öğrenicez ay kesin o da hamile bi ben kaldım
Yok kuzum kk dan değil ama aptala malum olur ya birden içime onun hamile olcagı düştüHadi ya kk dan mı arkadaşın , bize de haber ver bende merak ettim bak şimdi hadi hayırlısı darısı başımıza
hayırlısı gülüm ya isteyen herkese versin allahYok kuzum kk dan değil ama aptala malum olur ya birden içime onun hamile olcagı düştü
Amin amin inşallah dua edelim birebirimizeyumurtlucaksın bebişlerimizde olcak 3 aya kalmaz , balböceği demişti dersin
ayyy kuzum çok güzel bi haber buevet hallettim başka bir semte tasinicaz ilk etapta kiraya sonraki zamanlarda pesin para verip evi almayı düşünüyoruz kuzum benm de bataa 10 gün kaldiGrubumuzdan ilk hamişimiz geldi , gecikmişti kendisi çıkmış testte darısı başımıza inşalah.
Ben senin ev meseleni okumuştum naptınız canım o mevzuyu çözebildiniz mi ?
Aa çok sevindim hadi yeni eve yeni bebek inşallahayyy kuzum çok güzel bi haber buevet hallettim başka bir semte tasinicaz ilk etapta kiraya sonraki zamanlarda pesin para verip evi almayı düşünüyoruz kuzum benm de bataa 10 gün kaldi
ayyy insallah kuzuya yeni eve çok var daha ama bebisim hemen gelsin insallah sende nr var ne yok buarada bugün adetinin 21.günü ve az önce lavaboda pencereye kaygan akıntı geldi inceledim uzayan akıntı gibi seffaf acaba yumurtlama bugünmu oluyor mudur yaAa çok sevindim hadi yeni eve yeni bebek inşallah
Benim reglim dün geldi ya biraz sıkıldım ona çok fazla belirtim vardı içimde bir his vardı hep bu kez oldu diyodum ama fıs çıktı.ayyy insallah kuzuya yeni eve çok var daha ama bebisim hemen gelsin insallah sende nr var ne yok buarada bugün adetinin 21.günü ve az önce lavaboda pencereye kaygan akıntı geldi inceledim uzayan akıntı gibi seffaf acaba yumurtlama bugünmu oluyor mudur ya
ayy kuzum her ay aynı şeyleri yaşıyoruz ama birgün yaşadığımız belirtiler gerçek olacak inşalalh balim ya değerlendireyim insallah olur bu ay aslan 0encesi ise yarar insallahBenim reglim dün geldi ya biraz sıkıldım ona çok fazla belirtim vardı içimde bir his vardı hep bu kez oldu diyodum ama fıs çıktı.
Şeffafsa kuzum yumurtluyosun demekki , hemen değerlendir özellikle yastık koy belinin altına
Alalhım size de bu duyguyu tattırsın inşallah sizde böyle duygular yaşayın en yakın zamandaa ediyorum hepinizeallah analı babalı büyütsün kuzumm ne güzel bi haber buu bize de dua et bol bol
hadi bakalım , sende işe yarasın benmde kenarda var bende başlarım , arkadaşımın doktoru sakıncalı demiş diye korktum bırakmıştmayy kuzum her ay aynı şeyleri yaşıyoruz ama birgün yaşadığımız belirtiler gerçek olacak inşalalh balim ya değerlendireyim insallah olur bu ay aslan 0encesi ise yarar insallah
hamiş hamişşş bol dua et bize canım benim , eşine söyledin mi ?Alalhım size de bu duyguyu tattırsın inşallah sizde böyle duygular yaşayın en yakın zamandaa ediyorum hepinize
neden sakıncalımı kuzumhadi bakalım , sende işe yarasın benmde kenarda var bende başlarım , arkadaşımın doktoru sakıncalı demiş diye korktum bırakmıştm
bitki çayı yasak demiş , bitki çaylarının ödem söktrücü özelliği var ya , gebe kaldığının farkına varmazsan düşük yapmana sebep oluyormuş, özellikle maydonoz yemek ve maydonoz suyu çok etkiliymiş , maydonozdan uzak dur demiş, bende bıraktım aslan pençesi içmeyineden sakıncalımı kuzum