- 9 Aralık 2012
- 3.652
- 8.245
- 30
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Eşime söyledim söylemeden duramam ki çatlarım vallahamiş hamişşş bol dua et bize canım benim , eşine söyledin mi ?
Sagol canım hoş bulduk sabah akşam yapıyorum dün silikti bugün koyulasti ama eşim yok degerlendiremiyorum kismetMerhaba hoşgeldin , emin olmak için sabah akşam ovulosyon testi yap tek ya silik çıkarsa yumurtlama yok demek canım , sen o çift koyu çizgiyi görene kadar düzenli devam et teste
Sagol canım çok stres yapıyorum dün çok silikti ovulasyon testi bugün kopkoyu ama eşim yok maalesef 13. Gun çatladı galibacanım sitres hormonu olarak geçiyor prolaktin sitres yaptıgındabile yükseliyor onun için bol bol dua et allah büyük bi bakarsın süpriz yapar gelir hiç beklemediğin bir anda inş
Sağlıklı kucağınıza alırsınız insallah hamiş birini görmek çok mutlu etti beni.Eşime söyledim söylemeden duramam ki çatlarım vallao da şok geçirdi zaten çok istiyordu
Belki olmazsin bazen belirti olabilir oluncaya kadar umut bitmezBat i benim gibi 10 aralık olan çok kişi vardi sanki.Nasil durumlar?Ben bugün regl olmadım ama belirtileri var.Hafif ağrılar başladı sabaha kalmaz kırmızılar
Valla olursa büyük sürpriz olur.Cunku bu ay ilk defa telefona kurduğum programa göre hareket ettim.Bir de emziriyorum.Belki olmazsin bazen belirti olabilir oluncaya kadar umut bitmez
Eşime söyledim söylemeden duramam ki çatlarım vallao da şok geçirdi zaten çok istiyordu
Sagol canım hoş bulduk sabah akşam yapıyorum dün silikti bugün koyulasti ama eşim yok degerlendiremiyorum kismet
bizde bi tık yoktur , benm ocağa kaldı artıkın , haberdar et bakalım biizi durumdan , inşalah gelmezBat i benim gibi 10 aralık olan çok kişi vardi sanki.Nasil durumlar?Ben bugün regl olmadım ama belirtileri var.Hafif ağrılar başladı sabaha kalmaz kırmızılar
Günaydınlar , çıkar canım , akşamı bekle bakalım gelmezse test yapKızlar günaydın.Bugun de regl olmazsam 2 gün gecikmiş olacağım.Test alayim mi?En erken ne zaman çıkıyordu.1 gün gecikmeyle çıkar mi?
Tamam akşamı bekleyeceğim.Gelmezse sabah uyanır uyanmaz test yapacağım.Pek sanmıyorum ama normalde gecikme pek olmaz bendeGünaydınlar , çıkar canım , akşamı bekle bakalım gelmezse test yaphadii hayırlısıııı
Hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum.Cok hafif batma ve sizi varGünaydınlar , çıkar canım , akşamı bekle bakalım gelmezse test yaphadii hayırlısıııı
Bazen sapıtıyorlar ya benimde 3 gün gecikir genelde ,10 aralıktı batım 9.aralıkta geldiTamam akşamı bekleyeceğim.Gelmezse sabah uyanır uyanmaz test yapacağım.Pek sanmıyorum ama normalde gecikme pek olmaz bende
Olsun gündoğmadan neler doğar , hayırlısı inşallahHiç hamileymişim gibi hissetmiyorum.Cok hafif batma ve sizi var