♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Kahverengi lekelenmelerim geliyo ama adet olamadim tam olarak. Test yaptirdim negatif cikti anlamadim aklim almiyor. Pazartesi doktoruma gidicem. :KK42:
Canım benimde geçen ay öyle olmuştu 1 hafta gecikti adetim o süre de de kahverengi geldi sürekli test yaptım kan tahlili negatifti o ay öyle geçirmiştim adetimi bende anlam verememiştim

Canım benimde geçen ay öyle olmuştu 1 hafta gecikti adetim o süre de de kahverengi geldi sürekli test yaptım kan tahlili negatifti o ay öyle geçirmiştim adetimi bende anlam verememiştim
Dediğin gibi oldu az az kahve lekelenme 4 gun gecikme ve bugün asıri sanciyla uyandim kan revan ortalik :rolleyes: kanamam azaldi akşama dogru. Bu ayda fös :KK34:

Kizlar ovulasyon testi yapan var mı aranızda? 4 gündür yapıyorum adet biter bitmez başladım ilk iki gün gölge çizgi son iki gün çok silik çizgi var ama bugun sağ kasıkta batma oluyor birde bugün çok akinti var yumurta catladi mi acaba
Koyu cızgılerı gormen gerek ıkısıde aynı koyulukta gordukten sonra ertesı gunde yap eger sılıklesmeye basladıysan catlamıs demektir

Kizlar ovulasyon testi yapan var mı aranızda? 4 gündür yapıyorum adet biter bitmez başladım ilk iki gün gölge çizgi son iki gbak cnm bnm yumurt olmus yarın yıne yapacam sılıklesmeye basladıysa catladı demektırün çok silik çizgi var ama bugun sağ kasıkta batma oluyor birde bugün çok akinti var yumurta catladi mi acaba
bak cnm bnm yumurta olustu yarında yapacam sılıklesmeye basladısa catladı demektır

Eklentiler

• IMG_20181208_185520.jpg
    IMG_20181208_185520.jpg
    102,7 KB · Görüntüleme: 41
Selam kızlar test için yumurtlamanın 1.gününden itibaren saydıgımızda kaçıncı gün yapıyorsunuz benim bugün 10.gün batı 13 aralık beklyrm

Ovülasyonla takip ettin mi canım ne zaman yumurtladın ve nasıl bir yol izledin ay gğnler gecmiyor nasıl belirtilerin oldu kac gün sonra test yaptın ay çok soru sordum
Tatlım İnan ovulasyon hiç yapmadım ama yapmayı düşünüyordum eşime aldırdım bir de gebelik aldırdım eğer olmasaydım ovulasyonlq takip edecektim bende.. İnan’ın bende yumurtalık tembelleşmesi vardı hatta doktora gittiğimde 1 sene dene olmazsa ilaçla tedavi olucaksın dedi zaten 3 aylık evliyim hatta bugün tam 3 ay oldu benim bat 5 Aralık ama sürekli gecikiyordu zaten adetim o yüzden çok çok şaşırdım inanamıyorum eşim nöbetçi eczaneye gitti tekrar test alıcak o derece

Tatlım İnan ovulasyon hiç yapmadım ama yapmayı düşünüyordum eşime aldırdım bir de gebelik aldırdım eğer olmasaydım ovulasyonlq takip edecektim bende.. İnan’ın bende yumurtalık tembelleşmesi vardı hatta doktora gittiğimde 1 sene dene olmazsa ilaçla tedavi olucaksın dedi zaten 3 aylık evliyim hatta bugün tam 3 ay oldu benim bat 5 Aralık ama sürekli gecikiyordu zaten adetim o yüzden çok çok şaşırdım inanamıyorum eşim nöbetçi eczaneye gitti tekrar test alıcak o derece
Yaa ne güzel canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin lütfen bizlere de dua et bizde bu heycanı yasayalım en kısa zamanda:dua:

Demek ki kahverengi lekelenmeler yerleşme belirtisiymiş.Tebrikler :halay:
Yok canım o 2 ay önce olmuştu bu sefer hiç öyle bir durum olmadı göğüs uçlarım falan çıktı bide sızlama vardı normalde pek öyle olmaz birde iki arkadaşım da hamilemisin bebek güzelliği gelmiş diyince test almak farz olmuştu :KK200:

Yaa ne güzel canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin lütfen bizlere de dua et bizde bu heycanı yasayalım en kısa zamanda:dua:
Amin tatlım allah bu duyguyu nasip etsin sizlerede umudunuzu kaybetmeyin bence benim de rahatsızlığım vardı nasip olunca Yemenden gelirmiş rabbim yardımcınız olsun inşallah

Yok canım o 2 ay önce olmuştu bu sefer hiç öyle bir durum olmadı göğüs uçlarım falan çıktı bide sızlama vardı normalde pek öyle olmaz birde iki arkadaşım da hamilemisin bebek güzelliği gelmiş diyince test almak farz olmuştu :KK200:
Benim de evliliğimin 4.ayında olmuştu bebegim.Simdi 2.yi istiyoruz darısı başımıza :emir_bebek:Sağlıkla al kucağına insallah

X