- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
-
- Konu Sahibi balbocegi35
erken gebelik aldım 30 tl ye yaa ne kadar pahalı şey , adet ağrısı pek çekmem , sadece ilk günü çok hafif hissettirir ama erken gelmez erken belirtide olmaz , o yüzden meraklandım aldım valla varsa vardır yoksa yoktur artıkKarnımın alt kısmı ara ara hafiften ağrıyor sankibata 2 3 gün kaldı senin yap istersen canım
yaptım testi ama hiç umudum yok ndenseKarnımın alt kısmı ara ara hafiften ağrıyor sankibata 2 3 gün kaldı senin yap istersen canım
Evet pahalı . internetten alsaydın keşke şimdiye kadarerken gebelik aldım 30 tl ye yaa ne kadar pahalı şey , adet ağrısı pek çekmem , sadece ilk günü çok hafif hissettirir ama erken gelmez erken belirtide olmaz , o yüzden meraklandım aldım valla varsa vardır yoksa yoktur artık
Sabah ilk idrar ile yapsaydın keşkeyaptım testi ama hiç umudum yok ndense
Sabah ilk idrar ile yapsaydın keşke
ya napayım sabredemedim bi an telaşa kapıldım aldmEvet pahalı . internetten alsaydın keşke şimdiye kadar
Ay heyecanlandımyok galiba bişi poff , nebilim dayanamadım . Ben en iyisi doktora gözükeyim kist var mı diye çünkü cidden sol tarafıma kasık ağrısı ve bel ağrısı giriyor
Yaa negatif miiiyaptım testi ama hiç umudum yok ndense
Ben kullandım bu ay canım ilaç biteli 8 gün olduMeraba kızlar topık cok guzel 2019 a bende hamıs gırmek ıstıyorum. Femara doye ılac kullanan oldumu
Bende bu ay ılk kullanmaya basladım bende 2 gun once bes gunluk kullanım yaptım bekliyorum bakalım. Sızın ne sıkıntı vardı doktor onersı bu ılacıBen kullandım bu ay canım ilaç biteli 8 gün oldu
Geç adet oluyordum . Prolaktin 23,47 çıkmıştı . Şuan yumurtam oluştu ama gelişmiyorBende bu ay ılk kullanmaya basladım bende 2 gun once bes gunluk kullanım yaptım bekliyorum bakalım. Sızın ne sıkıntı vardı doktor onersı bu ılacı
Aslın daa bı sıkıntı bulamadılar hersey normal benım yumurtalarda olusuyo ama amh degerım 1.84 ve fsh 11 dı onu 9 a dusurdum sımdı kac bilmiyorum ama ıkı asılama yaptık bırı kimyasal gebelik oldu bırıde tutmadı doktor da femara verdıGeç adet oluyordum . Prolaktin 23,47 çıkmıştı . Şuan yumurtam oluştu ama gelişmiyor
Sizin neydi sorun ? İnşallah işe yarar hamile kalırız sağlıklı bebişlerimiz olur
Beni de ekleyin bat 18 allahım isteyen herkese en kısa zaman da nasip etsin... Amin