- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Geçen tv de gördüm zahide yetişte. Teyzenin bi tanesi hayıt otunu bal ile karıştırıyor . Bunu sabah akşam yemek gerekiyormuş. Bide yanında siyah kuru üzüme su koyup kaynatıyormuşsun birer bardakta bundan içince . Hamile kalınıyormuş.
Yok canım faydasını göreni evet çok duydum tadı nasıl bütün gün midenizden soğan yemiş gibi geliyormuBen daha öncede uygulamıştım soğan kürü faydasını gördüm bi zararı yok faydalı bir şey
Aa üzüm suyuna ne zaman başlanıyormuşGeçen tv de gördüm zahide yetişte. Teyzenin bi tanesi hayıt otunu bal ile karıştırıyor . Bunu sabah akşam yemek gerekiyormuş. Bide yanında siyah kuru üzüme su koyup kaynatıyormuşsun birer bardakta bundan içince . Hamile kalınıyormuş.
valla kuzum ben bi ara adet olmuyorum içtim 3. günde adet oldumSoğan suyu içen varmı arkadslar ben acıkcası cesaret edemyrum
Yani en başta gelebilir ama kaynadığı için kötü bir tad kalmıyor . Ben severek içtim ama ne soğuk ne çok sıcak içmeniz gerekiyorYok canım faydasını göreni evet çok duydum tadı nasıl bütün gün midenizden soğan yemiş gibi geliyormu
Onu hiç bilmiyorum işteAa üzüm suyuna ne zaman başlanıyormuş
Soğan kürü ile aynıdır kuzumAa üzüm suyuna ne zaman başlanıyormuş
ben düşük sonrası adet olmayınca içtim soğan suyunu ve resmen içimi temizlediğini hissettim ve adet oldumSoğan suyu içen varmı arkadslar ben acıkcası cesaret edemyrum
hayır hiç öyle bi tad almıyorsun sadece içerken burnunu kapat bi seferde içiverYok canım faydasını göreni evet çok duydum tadı nasıl bütün gün midenizden soğan yemiş gibi geliyormu
canım merhaba, benimde öyle olmuştu adetim lekeli lekeli gelmişti o ay bend eyerleşme kanaması olduğunu düşünmüştüm maalesef öyle değilmiş. Ama belki senin öyledir canını sıkmak istemem çünkü herkes farklı belirtiler yaşıyor.Bat 4-5aralıktı işte ama olmadımda anlamadim. Adet olsam bi tamam anlayacağımda. Ama inşallah yerleşme kanamasıdır. Gerçi akıntıyla karışık pembemsi lekeler olmayayım nolurr
Merhaba Hanımlar
2019 Yılı bizlere sağlık, huzur , mutluluk ve bol bol bebiş getirsin ...
2019 Anne adayları gelin hep birlikte tanışalım , dertleşelim ve paylaşalım
BAT LİSTESİ:
B balbocegi35 = 10 Aralık
@H E =Beklemede
M MaviBoncuk01 = 10 Aralık
Anneyimbenanne35 = beklemede
M Maviruya30 = 23 Aralık
@Valensiya = 24 Aralık
@ezgiiietommmm = 21 Aralık
dvtb = 14 Aralık
canım bat 5 aralık beklemedeyim şuan bendeNerdesiniz anne adaylarım?
Hoşgeldin canımm , inşallah hepimize bol bol sağlıcakla bebiş verir allahKızlarr merhaba bende 3 aylık evliyim. Ve bebiş istiyoruz. 3 aydır da korunmuyorum. Adetim gecikmeli oluyor. O yüzden de pek ümitlenmek istemiyorum. bat 5 aralık.. Hala adet olmadım göğüslerim fena zonkluyor resmen ve karnımda da ağrı var.Bazen baş dönmesi oluyo bu ara dengede durmada sıkıntı yaşıyorum. Büyük ihtimal adet olucam ama işte bir umut sizlerle paylaşmak istedim. Allah hayırlısı ne zamansa o zaman nasip etsin hepinizi öpüyorum..
Kaydediyorum senicanım bat 5 aralık beklemedeyim şuan bende
Yaa ne güzel masallahben düşük sonrası adet olmayınca içtim soğan suyunu ve resmen içimi temizlediğini hissettim ve adet oldum
benim bat 14 aralık ama sabredemedim test yaptım çıkmadı daha erken mi acaba
Yani yanlış anlaşılmasın içinin temizlenmesi için dedim canım aslında tüm.mikropları öldürür ne güzel ama içebileneYaa ne güzel masallah