♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Annemde söyledi , üzüm suyu diye başımın etini yiyor

Kızlarr merhaba bende 3 aylık evliyim. Ve bebiş istiyoruz. 3 aydır da korunmuyorum. Adetim gecikmeli oluyor. O yüzden de pek ümitlenmek istemiyorum. bat 5 aralık.. Hala adet olmadım göğüslerim fena zonkluyor resmen ve karnımda da ağrı var.Bazen baş dönmesi oluyo bu ara dengede durmada sıkıntı yaşıyorum. Büyük ihtimal adet olucam ama işte bir umut sizlerle paylaşmak istedim. Allah hayırlısı ne zamansa o zaman nasip etsin hepinizi öpüyorum..

Bat 4-5aralıktı işte ama olmadımda anlamadim. Adet olsam bi tamam anlayacağımda. Ama inşallah yerleşme kanamasıdır. Gerçi akıntıyla karışık pembemsi lekeler olmayayım nolurr
canım merhaba, benimde öyle olmuştu adetim lekeli lekeli gelmişti o ay bend eyerleşme kanaması olduğunu düşünmüştüm maalesef öyle değilmiş. Ama belki senin öyledir canını sıkmak istemem çünkü herkes farklı belirtiler yaşıyor.

Nerdesiniz anne adaylarım?
canım bat 5 aralık beklemedeyim şuan bende

Hoşgeldin canımm , inşallah hepimize bol bol sağlıcakla bebiş verir allah

benim bat 14 aralık ama sabredemedim test yaptım çıkmadı daha erken mi acaba
olabilir canım bekle bakalım , benimde adet olcakmışım gibi ağrım oluyor , belimin sol tarafı çok ağrıyor , bir de elim ayağım kesildi sanki, midem de bulanıyor , pazartesi bat günüm ama heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…