♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Geçen tv de gördüm zahide yetişte. Teyzenin bi tanesi hayıt otunu bal ile karıştırıyor . Bunu sabah akşam yemek gerekiyormuş. Bide yanında siyah kuru üzüme su koyup kaynatıyormuşsun birer bardakta bundan içince . Hamile kalınıyormuş.

Annemde söyledi , üzüm suyu diye başımın etini yiyor :KK53:

Kızlarr merhaba bende 3 aylık evliyim. Ve bebiş istiyoruz. 3 aydır da korunmuyorum. Adetim gecikmeli oluyor. O yüzden de pek ümitlenmek istemiyorum. bat 5 aralık.. Hala adet olmadım göğüslerim fena zonkluyor resmen ve karnımda da ağrı var.Bazen baş dönmesi oluyo bu ara dengede durmada sıkıntı yaşıyorum. Büyük ihtimal adet olucam ama işte bir umut sizlerle paylaşmak istedim. Allah hayırlısı ne zamansa o zaman nasip etsin hepinizi öpüyorum..

Bat 4-5aralıktı işte ama olmadımda anlamadim. Adet olsam bi tamam anlayacağımda. Ama inşallah yerleşme kanamasıdır. Gerçi akıntıyla karışık pembemsi lekeler olmayayım nolurr :dua:
canım merhaba, benimde öyle olmuştu adetim lekeli lekeli gelmişti o ay bend eyerleşme kanaması olduğunu düşünmüştüm maalesef öyle değilmiş. Ama belki senin öyledir canını sıkmak istemem çünkü herkes farklı belirtiler yaşıyor.

Merhaba Hanımlar :KK25:

2019 Yılı bizlere sağlık, huzur , mutluluk ve bol bol bebiş getirsin ...:emir_bebek::anneadayı::emir_bebek:

2019 Anne adayları gelin hep birlikte tanışalım , dertleşelim ve paylaşalım:KK19:
anne-adaylarina-guzel-bir-haber-var-2468440_3252_o.jpg

BAT LİSTESİ:
B balbocegi35 = 10 Aralık
blue-heart_1f499.png
two-hearts_1f495.png

@H E =Beklemede
blue-heart_1f499.png
two-hearts_1f495.png

M MaviBoncuk01 = 10 Aralık
blue-heart_1f499.png
two-hearts_1f495.png

Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 = beklemede
blue-heart_1f499.png
two-hearts_1f495.png

M Maviruya30 = 23 Aralık
blue-heart_1f499.png
two-hearts_1f495.png

@Valensiya = 24 Aralık
blue-heart_1f499.png
two-hearts_1f495.png

@ezgiiietommmm = 21 Aralık
blue-heart_1f499.png
two-hearts_1f495.png

dvtb dvtb = 14 Aralık
blue-heart_1f499.png
two-hearts_1f495.png
:anneadayı::anneadayı::anneadayı: Nerdesiniz anne adaylarım?
canım bat 5 aralık beklemedeyim şuan bende

Kızlarr merhaba bende 3 aylık evliyim. Ve bebiş istiyoruz. 3 aydır da korunmuyorum. Adetim gecikmeli oluyor. O yüzden de pek ümitlenmek istemiyorum. bat 5 aralık.. Hala adet olmadım göğüslerim fena zonkluyor resmen ve karnımda da ağrı var.Bazen baş dönmesi oluyo bu ara dengede durmada sıkıntı yaşıyorum. Büyük ihtimal adet olucam ama işte bir umut sizlerle paylaşmak istedim. Allah hayırlısı ne zamansa o zaman nasip etsin hepinizi öpüyorum..
Hoşgeldin canımm , inşallah hepimize bol bol sağlıcakla bebiş verir allah :KK200::anneadayı:

benim bat 14 aralık ama sabredemedim test yaptım çıkmadı daha erken mi acaba:KK64::KK64::KK64:
:KK64: olabilir canım bekle bakalım , benimde adet olcakmışım gibi ağrım oluyor , belimin sol tarafı çok ağrıyor , bir de elim ayağım kesildi sanki, midem de bulanıyor , pazartesi bat günüm ama heyecanlandım :skandal:

X