- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Hadi güzel haber ver:)Kızlar nerdesiniz ?
kuzum test işi akşama kaldı ya , işlerim çoktu izin alıp gidemedim eczaneye ya akşama inşallahHadi güzel haber ver:)
Aa heycan yaptım bende pozitif diekuzum test işi akşama kaldı ya , işlerim çoktu izin alıp gidemedim eczaneye ya akşama inşallah
Aa heycan yaptım bende pozitif die
Kuzum öle oluyor bende hamilelik haberi alınca üzülüyorum sonra kendine gel diyorum böle yaparsan hiç olmaz diyorum kendime ama elde değil Bende çok istyrum kuzm yaainşallah onu da görmek nasip olur. Eşimin 36. yaşında kuzeni var , hamileymiş , duyunca üzüldüm bir an neden benim olmuyo diye azcık fesatlandım ama napalım ya bizde çok istiyoruzki
Aynen elde olan bişey değil gerçektenKuzum öle oluyor bende hamilelik haberi alınca üzülüyorum sonra kendine gel diyorum böle yaparsan hiç olmaz diyorum kendime ama elde değil Bende çok istyrum kuzm yaa
Merhaba kızlar ben de bu yıl bebek isteyenlerdenim ilk defa anne olacaklar için de çok heyecanlı kaygılı bir bekleyiş birbirimize destek olmak çok iyi gelir inşallah isteyen herkese nasip olsun.
ayy evet bakalım bişi varsa inşallah , akşam eve gidince bi test yapıcam bakalım . Ovulosyon takibi yaptın mı yoksa gelişigüzel mi?Hoş buldum canım olsun 4 yıllık evliyim daha önce düşünmedik yeni yeni düşünmeye başladık derken bir aydır uğraşıyoruz. Çalışıyorum ve 29 yaşındayım doğru okuduysam sanırım sen de bugün müjdeyi vereceksin inşallah
Hadi inşallah müjdeni bekliyoruzayy evet bakalım bişi varsa inşallah , akşam eve gidince bi test yapıcam bakalım . Ovulosyon takibi yaptın mı yoksa gelişigüzel mi?
Hadi inşallah müjdeni bekliyoruztakibe göre :) tutacak mı göreceğiz inşallah olursa haber vereceğim
Bende doktora gittim yumurtalar oluşmuş ama tabi daha büyümemiş 11. Gün bugün . Perşembe yeniden çağırdı bakalım ne olacak dua edin lütfen kızlar. Eve gidince de ovulasyon testi mi yapacaktım ama yapmaya gerek yok yarın yaparım .
Dün yaptım koyu çizgi değil çok silikte değil orta derecede oluşmaya başladığını anlamıştım doktora 2 sağda 2 solda var dedi prrşsmbe yine gel dedi çabukta gelişebilir dedi . Bakalım hayırlısıovulosyon testinde nasıl gözüküo canım ? Duamız seninlee
Baş ağrım çok oluyor benim ya .dün resmen ağlamaktan öldüm 2 ağrı kesici içmek zorunda kaldımovulosyon testinde nasıl gözüküo canım ? Duamız seninlee
Ayy hadi inşallah canımDün yaptım koyu çizgi değil çok silikte değil orta derecede oluşmaya başladığını anlamıştım doktora 2 sağda 2 solda var dedi prrşsmbe yine gel dedi çabukta gelişebilir dedi . Bakalım hayırlısı
Baş ağrım çok oluyor benim ya .dün resmen ağlamaktan öldüm 2 ağrı kesici içmek zorunda kaldım