♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

alla alla sebebi ne ki acaba ? bi doktora gözüksen
Normalde de baş ağrım çok oluyor zaten de yumurtalıklarında etkisi olur diyorlar gitmediğim doktor kalmadı canım ya boynumda en son 2 fıtık çıktı ama doğru düzgün bir sebebi yok psikolojikte olur diyorlar ama adet dönemi yaklaşınca dikkat ediyorum o zamanlarda ağrıyor alıştım artıkta ne bileyim bazen dayanılmayacak dereceye geliyor maalesef

alla alla gerçekten ilk defa duydum , fıtık için eve elektrik akımı falan alın kuzum ağrın varsa , fizik tedavilerde en etkili şey o , çok geçmş olsun tekrar

Ezdirmeyin kendinizi 1 2 defa tepki gösterdikce alışır değiştirmek elinizde sözünüzü dinletin sözünü dinlerseniz hep üzülen siz olursunuz
hayatta inadım tutmasın valla biliyor benim snirimi , dün gece mesaiden gelmiş baktım cap cup öpüyoo git dedim, bakalım bugün napçak ama asıl bomba haftaya , kv yemeğe çağırırsa bnde onun ailesine gtmmicem hodri meydan

Canım çok erken daha aslında adetine 2 gün kala falan belki kanda çıkar varsa bi 14 16 gün geçmiş olması gerekiyor yumurtlamadan sonra
Bazı arkadaşların çıkmış bende de belirtiler var diye yaptım işte heyecanlanıp , reglim geçmeden yapmıcam artık test falan

Kızlar merhaba aklıma bisey takıldı çizgiler çok koyuyken mi tutar gebelik yoksa koyu kırmızıyı görüp silikleşmeye baslayıncamı
kuzum koyu iken yumurtaların oluştu demek , hamile kalma ihtimali en yüksek zaman , erkeklerin spermi 72 saat yaşıyor , kadınların yumurtaları en fazla 36 saat , yumurta çatladığı anda döllenme oluyor , o yüzden testi silik görene kadar en az 3 gün ilişki şart

Bende adet zamanı bile silik çizgi çıktı ovulasyon testinde hatta adetten önceki 1-2 günde de çıktı

Canım ben ovülasyon testine göre 19.20.21.22.gün değerlendirdim 23 boş geçti 24 değerlendirdim sence bugün napmam gerek 19.ve20. En koyu olduğu dönem hafif silikleşti git gide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…