♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

alla alla sebebi ne ki acaba ? bi doktora gözüksen
Normalde de baş ağrım çok oluyor zaten de yumurtalıklarında etkisi olur diyorlar gitmediğim doktor kalmadı canım ya boynumda en son 2 fıtık çıktı :KK43: ama doğru düzgün bir sebebi yok psikolojikte olur diyorlar ama adet dönemi yaklaşınca dikkat ediyorum o zamanlarda ağrıyor alıştım artıkta ne bileyim bazen dayanılmayacak dereceye geliyor maalesef :KK43:

Kızlar bende bu akşam durum böle sizler nasıl yorumluyorsunuz bana silikleşti gibi geldi

Eklentiler

• 20181203_224825.jpg
    20181203_224825.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 38
Normalde de baş ağrım çok oluyor zaten de yumurtalıklarında etkisi olur diyorlar gitmediğim doktor kalmadı canım ya boynumda en son 2 fıtık çıktı :KK43: ama doğru düzgün bir sebebi yok psikolojikte olur diyorlar ama adet dönemi yaklaşınca dikkat ediyorum o zamanlarda ağrıyor alıştım artıkta ne bileyim bazen dayanılmayacak dereceye geliyor maalesef :KK43:
alla alla gerçekten ilk defa duydum , fıtık için eve elektrik akımı falan alın kuzum ağrın varsa , fizik tedavilerde en etkili şey o , çok geçmş olsun tekrar

Ezdirmeyin kendinizi 1 2 defa tepki gösterdikce alışır değiştirmek elinizde sözünüzü dinletin sözünü dinlerseniz hep üzülen siz olursunuz
:KK62: hayatta inadım tutmasın valla biliyor benim snirimi , dün gece mesaiden gelmiş baktım cap cup öpüyoo git dedim, bakalım bugün napçak :KK8: ama asıl bomba haftaya , kv yemeğe çağırırsa bnde onun ailesine gtmmicem hodri meydan

Canım çok erken daha aslında adetine 2 gün kala falan belki kanda çıkar varsa bi 14 16 gün geçmiş olması gerekiyor yumurtlamadan sonra
Bazı arkadaşların çıkmış bende de belirtiler var diye yaptım işte heyecanlanıp , reglim geçmeden yapmıcam artık test falan :KK43:

Kızlar merhaba aklıma bisey takıldı çizgiler çok koyuyken mi tutar gebelik yoksa koyu kırmızıyı görüp silikleşmeye baslayıncamı
kuzum koyu iken yumurtaların oluştu demek , hamile kalma ihtimali en yüksek zaman , erkeklerin spermi 72 saat yaşıyor , kadınların yumurtaları en fazla 36 saat , yumurta çatladığı anda döllenme oluyor , o yüzden testi silik görene kadar en az 3 gün ilişki şart

kuzum koyu iken yumurtaların oluştu demek , hamile kalma ihtimali en yüksek zaman , erkeklerin spermi 72 saat yaşıyor , kadınların yumurtaları en fazla 36 saat , yumurta çatladığı anda döllenme oluyor , o yüzden testi silik görene kadar en az 3 gün ilişki şart
Bende adet zamanı bile silik çizgi çıktı ovulasyon testinde hatta adetten önceki 1-2 günde de çıktı

Canım ben ovülasyon testine göre 19.20.21.22.gün değerlendirdim 23 boş geçti 24 değerlendirdim sence bugün napmam gerek 19.ve20. En koyu olduğu dönem hafif silikleşti git gide

X