♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Ben miyositol positive kullanıyorum canım doktorum yumurtaları güçlendirir ve spermin kolay tutunmasını sağlar demişti o yüzden çok umutlandım ben
Bende alacağım karar veremedim doktora gitmedim henüz. 4 yıl önce iki ay denedik olmadı diye doktora gittim cahillik işte. Hemen klomen ve catlatma iğnesi başladı üç ay öyle denedik yine olmadı ve sürekli kiste çevirdi. Aşılama dedi doktor 3 ayın sonunda. Eşim kızdı. Daha 1 sene olmadan doktora gittim diye. Işte o ay soğan kuru ve bal karışımı yaptım hamile kaldım. O yüzden doktora bi süre gitmek istemiyorum

Canım bal karışımı nasıl bisey bende deneyim yaa

Yaa gerçekten silik mi neden ben koyu görüyorum üzüyorum ki kendimi evet canım değerlendirdik ama bilmeden hala catlamadı sanıyoruz biz aksamda birliktelik oldu 19.undan beri her gün değerlendirdik
Sen gerekeni yapmışsin görüntü oyke gösteriyor akıntı takibi uzamasi catlamayi belli ediyor hayırlısı olsun

Ay hadi hayırlısı baktr bakalım

Ay bende gerrginim eşimle iki gündür konuşmuyorum. Geçen hafta full ailesiyleydi kv. hergün yemeğe çağırdı nerdeyse bizi, cmrtsi günü yarın akşam annemlere gidelim dedim , çok yorgunum maç var falan dedi. Cenazedr hastanes işleri derken eşimle annemlere gitmeyeli 2 ay olcak nerdeyse , ee kendisi hergün annesini görmüş olmasına rağmen bana kalkmış dün akşam çay demledik oturduk baya (ben asker kardeşimin yanına gitmiştim o akşam) özlemişiz dedi. Yaptığı haksızlıktı resmen bnde konuşmuyorum hatta çok sinirliyim.

Ah canım normal böyle şeyler bende dün çok ağladım annemlere gidemedim diye bide 1 saatlik yolda bizinki uzak onu annesi alt katta her gün gördüğü için o da anlamıyor yapacak bişey yok bizde çok oturtamadık evliliği zaten . Normal şeyler sinirlenme boşuna

Ay seninde benim gibi desene , kv bnmde altta . bu hafta gececi beyfendi her sabah birlikte kahvaltı ediyorlar. O cenazede bile kolşturdum elimden geleni yptım keşke yapmasaymışım. Haftaya yemeğe davet etsin kv. gitmiycem bende tek mi gidiyo nasıl açıklama yapıyor kendisi bilir. Bizde pazar günü oldu mu didişiyoruz böyle işte. Ama gerçekten çok zoruma gitti yaptığı.

Geçen haftalarda kv. doğum günüydü , gececiydiler görümce ile eşim o zaman pazar günü kutlayalım doğum gününü dediler. Eşim hatta kahvaltı ayarlamış vs. istemedim çünkü hep yemeğe kahvaltıya ben alıyorum , görümce bir kez olsun gel kahve içelim demez. Geçen yılda doğum gününü çat kapı gelerek bende kutladılar. Bende yemekli kimseyi alamam ben fazlasıyla yaptım , çok istiyosanız ablan alsın dedim yada yarın akşam gideriz doğum gününü kutlamaya her insan böyle yapıyo çünkü dedim. Yatıya mı kalcaklar cart curt öttü bu snra tamam dedi , pazar günü oldu biz yemek yiyoruz saat 16:00 falan , çamaşırım var makinede falan , görümce mesaj attı hadi anneme gidelim dedi , işim var abla ddaha yemek yiyoruz çamaşırlarım var akşam gideriz dedim. Yarın iş var erken kalkcam dedi , 7.30ta gideriz işte akşam dedim, çok oturmucaz yarım saat hemen erken uyurum dedi, kaçta yatçan dedim bende. İşine gelmeyince erken yatcam , ama bir bara gitsin gece yarıları eve gelir sanki aksam 7.30ta yatçak hemen. Eşime söledim dedim ablan böle böle diyo işimiz gücümüz var vs. söledim. Akşam işleri vardır yemek yiceklerdir belki o saatte e sabah erken kalkıyo yarım saat gideriz dedi. Dedim onun işi varda benim yok mu yani dedim o saate kadar yesin içsin o zaman dedim canı istedimi gece 1 e kadar barlardan kalkmıo ama dedim ben niye size uyuyorum ki dedim. Gidipte yarım saat oturcakmışız sen inanıyon mu hiç mi çay kahve içilmicek dedim çektim gittim mutfağa, başladım işlerimi yapmaya , sonra dolabı indirdim yazlık kışlığımı düzenledim baktım tık yok. akşam 8 de gittik 10 da kalktık sözdeee yarım saatçik yaa... Geçenlerde görümceler gelmiş ben yoktum, kv lerde 11 lere kadar oturmuşlar , dicektim sabah şe gitmicekmiydi ablan diye dedim kavga çıkçak susayım bari. O sebeple gitmedi annemlere ama burnundan fitil fitil getircem onun erkekler mal bacım al birini vur ötekini

ay çok uzun yazdım kusura bakma baya doldum ee annemle de paylaşamıyorum , böyle böyle desem biliyorum annem soğur o da bize gelmek istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…