♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Öyle oluyor canım sorun değil aynı durumlar bende de var alttan alan biz oluyoruz maalesef annelere de söylenmiyor görümcem benimde var aynı durumlar işte
çok sinirliyim canım ben ya sende öyle misin ? dışıma atmak istiyorum alt katta duycaklar daha çok sinir olcam diye susuyorum ama bu kez de kendime hakim olamıyorum , sinirimden resim çerçevesini kırdım . Bu hfta nasıl olsa gececi alcam pılımı pırtımı bu hafta annmde kalmayı düşünüyorum . bi de hamile kalırsam herkese sölücem ona sölemicemmm

Haklısın canım da
Yapacak bişey olmuyor maalesef
Bizde tartışınca aşağıya duyulacak diye ses yapamıyoruz hapşırsa duyuyorlar

Haklısın canım da
Yapacak bişey olmuyor maalesef
Bizde tartışınca aşağıya duyulacak diye ses yapamıyoruz hapşırsa duyuyorlar

Aynen öylee altlı üstlü oturmayı hiç istemedim ama mecbur kaldık ailemde kv.ler iyi git kendi evinde otur dedi öyle ikna oldum. Geçen hfta kv. arıyormuş eşimi ben akşam 5 i zor yapıyorum çok özlüyorum seni demiş , hergün görüşmelerine rağmen , ben şok oldum duyunca

Hele tek oğlansa öyledir canım bizimki her gün arar her iş çıkışı uğrar sürekli annemleri çağıralım deyip duruyor hep beraberiz maşallah hafta sonları
Geçen akşam oradayız düşün lamba bozulmuş eşimde değiştirelim dedi neyse diğer odadan kullanılmayan lamba sökelim takalım diye uğraşıyoruz yok gece gece uğraşmayın dedi bizde karanlıkta oturmasınlar diye uğraştık lamba uymayınca gittim ben yukarıdan aldım getirdim değiştirdik . Ertesi sabah küsmüş neymiş biz bi lamba esirgemişiz ondan baştan diğer odadan aramışız gidip almamışız hem kendi gece gece uğraşmayın dedi hemde çocuk gibi herşeye küsüyor bende şok oldum ya

Allahh bize peygamber sabrıı versinnnn çok zor yaniii...

Artık stresten hep cift koyu cizgi görür oldum canım yaa bu arada 19 20 21 22 değerlendirildi 23 değerlendirilmedi kesin kaçırdım ben bu ay çöp söylimm
hiçç öle deme kuzum kader kısmet bilemezsin , biz sadece iki kere deerlendirebildik o gün yani senin benden daha fazla bekle bakalım artıkın

Bu aksam değerlendireyim mi sence
istersen şansını dene ama ben silikleşmeye başlamış olarak gördüm , yumurtaların çatlamış , düşük ihtimal ama hiç belli olmaz kuzum bnde bugün bi konu okudum , ovulosyondan 8 gün sonra test yapmış silik çizgi çıkmış bata da 6 günü varmış , birkaç gün sonra erken gebelik testi yapmış koyu çıkmış, bende pek heveslendim yapsam mı ki diye

Aa çok erken değil mi canım yaa ama bazı bünyelerde erken çıkanlar valla için rahat etcekse yap kuzum

Ay hangi belirtiler var canımm
beyaz akıntı devam ediyor , belim ara sıra sol tarafı ağrıyor , dol koltuk altıma elimle basınca canım yanıyor , sol kasığımda batma var , kirpiklerim çok kaşınıyor , çişim varmış gibi sıkışıyorum gidiyorum iki damla bişi bunun için mi kıvrandm diye şaşırıyorum böyle napsam ki bilemedim ya

Ayy kuzumm erken gebelik varmı elinde onu bi dene istersen bu arada sola yerleştiyse erkek die okumuştum sanki yanlış hatırlamyrsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…