- 15 Kasım 2013
- 1.896
- 1.221
-
- Konu Sahibi balbocegi35
En fazla 36 saat içinde çatlar yazıyor nette deKızlarr çok moralim.bozuk yardım edinmek
Yumurtam çatlamıyor 19.gün cift çizgiyi gördüm bugün 22.gün hala çift çizgi delircem çok moralim.bozuldu catlamıcak die başına gelen var mı böle olması normal mi
Off yaa bu ay da çöpe mi gitti acaba ya böle bi durum olduğunu bilmiyordum ki bu ay ovülasyon kullanmaya başladım canımEn fazla 36 saat içinde çatlar yazıyor nette de
Acaba çatlatma iğnesi falan mı yaptırsaydın
Canım bende olmuştu catlamayan yumurta kiste donustu. direk soğan kuru ve bal çörek otu tarçın kuru yaptım yumurtanın çatlayacagi günler incir yedim bikac tane o ay hamile kaldım. Şimdi yine istiyorum 3 ay olmadı yine soğan kürüne başladım. Yine kiste dönüşüyor galiba.Kızlarr çok moralim.bozuk yardım edinmek
Yumurtam çatlamıyor 19.gün cift çizgiyi gördüm bugün 22.gün hala çift çizgi delircem çok moralim.bozuldu catlamıcak die başına gelen var mı böle olması normal mi
Belki gec dollenme olur umudunu yitirmeOff yaa bu ay da çöpe mi gitti acaba ya böle bi durum olduğunu bilmiyordum ki bu ay ovülasyon kullanmaya başladım canım
Yaa öle bi şansım var miiBelki gec dollenme olur umudunu yitirme
Şimdi yapsam işe yararmı 4 5 gün oldu çünkü soğan kürü yapamam da incir yerim çöreği otu falanCanım bende olmuştu catlamayan yumurta kiste donustu. direk soğan kuru ve bal çörek otu tarçın kuru yaptım yumurtanın çatlayacagi günler incir yedim bikac tane o ay hamile kaldım. Şimdi yine istiyorum 3 ay olmadı yine soğan kürüne başladım. Yine kiste dönüşüyor galiba.
Cift cizgi en fazla 3 gün sürer derler test te cift cizgi görünce tekrarlama yapmadim hiç uzayan akintiyi takip ettim çatladığını oyle anladim hala kırmızı olmasi ya test sorunlu yada yumurta çatışmamıştır 2 gün daha deneyin emin olmadan yola çıkmayın sansiniz acik olsunMerhaba benim 19.gün cift çizgi cıktı bugün 22 gün hâlâ kırmızı çift çizgi sizce bi sorun mu var çıldırıcam silik çıkmıyor die
O zaman benim iş bu ay yatarCanım o akıntı yumurtlama döneminde oluo yerleşme olarak kanama açık rengde yada kahve alıntı oluo
Neden olmasın kısmetYaa öle bi şansım var mii
Incir zaten çatlatmak için. Incir kuru filan varya. Ben o zaman soğan kuru bal çörek otu karışımı üstüne birde incir kuru ağır olur diye inciri yedimŞimdi yapsam işe yararmı 4 5 gün oldu çünkü soğan kürü yapamam da incir yerim çöreği otu falan
İnciri yesek catlarmı canım yoksa suda kaynatıp içmek mi gerekIncir zaten çatlatmak için. Incir kuru filan varya. Ben o zaman soğan kuru bal çörek otu karışımı üstüne birde incir kuru ağır olur diye inciri yedim
Teşekkür ederim canımCift cizgi en fazla 3 gün sürer derler test te cift cizgi görünce tekrarlama yapmadim hiç uzayan akintiyi takip ettim çatladığını oyle anladim hala kırmızı olmasi ya test sorunlu yada yumurta çatışmamıştır 2 gün daha deneyin emin olmadan yola çıkmayın sansiniz acik olsun
Ben incir kuru hic yapmadım yedim ama 7_ 8 incir kaynatıyosun galiba kurde.mutlaka etkilidir. Yemek gibi olmaz diye dusunuyorumİnciri yesek catlarmı canım yoksa suda kaynatıp içmek mi gerek
Bu aksam başlıcam canım bende nasıl yaptın günde kaç tane yedin mesela canım bende etkili olsun die abartıp 10 tane yemeyim:)Ben incir kuru hic yapmadım yedim ama 7_ 8 incir kaynatıyosun galiba kurde.mutlaka etkilidir. Yemek gibi olmaz diye dusunuyorum
Gec yumurtlama mi oldu acaba?? Bence 20 ve 21. Günler yumurta çatlamış olabilir kaç günün kaldıSizce bendeki durum ne kızlar umursuz vakamıyım ben yaaaaaa
Bu aksam başlıcam canım bende nasıl yaptın günde kaç tane yedin mesela canım bende etkili olsun die abartıp 10 tane yemeyim:)[/QUOTE
2-3 tane yedim sogan ve bal kuru yapinca korktum abartmayim dedim:) o kadar cok sey okuyoruz ki forumlarda insan hepsini yapasi geliyor:))
Evet geç yumurtlama oldu canım beklenen adet 10 aralık olarak gözüküyor canımGec yumurtlama mi oldu acaba?? Bence 20 ve 21. Günler yumurta çatlamış olabilir kaç günün kaldı
Öle canım yaa bende incire basvurcam şimdi baksana hala siliklesmedi çizgim2-3 tane yedim sogan ve bal kuru yapinca korktum abartmayim dedim:) o kadar cok sey okuyoruz ki forumlarda insan hepsini yapasi geliyor:))