- Konu Sahibi balbocegi35
Hala etkisi suruyor demekki degerlendir bari. Inşallah Allah kısmet eder. Az kalmış haberdar et bizi de. Benim daha cok 24 aralikÖle canım yaa bende incire basvurcam şimdi baksana hala siliklesmedi çizgim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala etkisi suruyor demekki degerlendir bari. Inşallah Allah kısmet eder. Az kalmış haberdar et bizi de. Benim daha cok 24 aralikÖle canım yaa bende incire basvurcam şimdi baksana hala siliklesmedi çizgim
İnşallah canım yaaa hepimize kısmet eder Allahım dualarım herkesleHala etkisi suruyor demekki degerlendir bari. Inşallah Allah kısmet eder. Az kalmış haberdar et bizi de. Benim daha cok 24 aralik
Ben miyositol positive kullanıyorum canım doktorum yumurtaları güçlendirir ve spermin kolay tutunmasını sağlar demişti o yüzden çok umutlandım benFolik asit kullaniyomusunuz hangi marka
Bende alacağım karar veremedim doktora gitmedim henüz. 4 yıl önce iki ay denedik olmadı diye doktora gittim cahillik işte. Hemen klomen ve catlatma iğnesi başladı üç ay öyle denedik yine olmadı ve sürekli kiste çevirdi. Aşılama dedi doktor 3 ayın sonunda. Eşim kızdı. Daha 1 sene olmadan doktora gittim diye. Işte o ay soğan kuru ve bal karışımı yaptım hamile kaldım. O yüzden doktora bi süre gitmek istemiyorumBen miyositol positive kullanıyorum canım doktorum yumurtaları güçlendirir ve spermin kolay tutunmasını sağlar demişti o yüzden çok umutlandım ben
3 gün net eşit sonra siliklesmis insallah degerlendirmissijizdirSizce bendeki durum ne kızlar umursuz vakamıyım ben yaaaaaa
Canım bal karışımı nasıl bisey bende deneyim yaaBende alacağım karar veremedim doktora gitmedim henüz. 4 yıl önce iki ay denedik olmadı diye doktora gittim cahillik işte. Hemen klomen ve catlatma iğnesi başladı üç ay öyle denedik yine olmadı ve sürekli kiste çevirdi. Aşılama dedi doktor 3 ayın sonunda. Eşim kızdı. Daha 1 sene olmadan doktora gittim diye. Işte o ay soğan kuru ve bal karışımı yaptım hamile kaldım. O yüzden doktora bi süre gitmek istemiyorum
Yaa gerçekten silik mi neden ben koyu görüyorum üzüyorum ki kendimi evet canım değerlendirdik ama bilmeden hala catlamadı sanıyoruz biz aksamda birliktelik oldu 19.undan beri her gün değerlendirdik3 gün net eşit sonra siliklesmis insallah degerlendirmissijizdir
Bal çörek otu tarçın var canım forum da. Onu yaptım benCanım bal karışımı nasıl bisey bende deneyim yaa
Denicem canım her gün bir kaşık mi yiyoruzBal çörek otu tarçın var canım forum da. Onu yaptım ben
Sen gerekeni yapmışsin görüntü oyke gösteriyor akıntı takibi uzamasi catlamayi belli ediyor hayırlısı olsunYaa gerçekten silik mi neden ben koyu görüyorum üzüyorum ki kendimi evet canım değerlendirdik ama bilmeden hala catlamadı sanıyoruz biz aksamda birliktelik oldu 19.undan beri her gün değerlendirdik
NApıyon nasılsın ?Günaydın canım
Nabayım bugün iş çıkışı doktora gideceğim bakalım yumoşlarım oluşmuş mu dün akşam üzeri ovulasyon testi yaptım çokbelirgün olmayan çizgi çıktı çok koyu değil orta derecede . Bakalım ne diyecek heyecanlıyım o yüzdenNApıyon nasılsın ?
Nabayım bugün iş çıkışı doktora gideceğim bakalım yumoşlarım oluşmuş mu dün akşam üzeri ovulasyon testi yaptım çokbelirgün olmayan çizgi çıktı çok koyu değil orta derecede . Bakalım ne diyecek heyecanlıyım o yüzden
Sen nasılsın ?
Ah canım normal böyle şeyler bende dün çok ağladım annemlere gidemedim diye bide 1 saatlik yolda bizinki uzak onu annesi alt katta her gün gördüğü için o da anlamıyor yapacak bişey yok bizde çok oturtamadık evliliği zaten . Normal şeyler sinirlenme boşunaAy hadi hayırlısı baktr bakalım
Ay bende gerrginim eşimle iki gündür konuşmuyorum. Geçen hafta full ailesiyleydi kv. hergün yemeğe çağırdı nerdeyse bizi, cmrtsi günü yarın akşam annemlere gidelim dedim , çok yorgunum maç var falan dedi. Cenazedr hastanes işleri derken eşimle annemlere gitmeyeli 2 ay olcak nerdeyse , ee kendisi hergün annesini görmüş olmasına rağmen bana kalkmış dün akşam çay demledik oturduk baya (ben asker kardeşimin yanına gitmiştim o akşam) özlemişiz dedi. Yaptığı haksızlıktı resmen bnde konuşmuyorum hatta çok sinirliyim.
Ah canım normal böyle şeyler bende dün çok ağladım annemlere gidemedim diye bide 1 saatlik yolda bizinki uzak onu annesi alt katta her gün gördüğü için o da anlamıyor yapacak bişey yok bizde çok oturtamadık evliliği zaten . Normal şeyler sinirlenme boşuna
ay çok uzun yazdım kusura bakma baya doldum ee annemle de paylaşamıyorum , böyle böyle desem biliyorum annem soğur o da bize gelmek istemez.Ah canım normal böyle şeyler bende dün çok ağladım annemlere gidemedim diye bide 1 saatlik yolda bizinki uzak onu annesi alt katta her gün gördüğü için o da anlamıyor yapacak bişey yok bizde çok oturtamadık evliliği zaten . Normal şeyler sinirlenme boşuna