- 10 Ocak 2018
- 1.183
- 2.403
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Ben n11 den aldım canım sadece gönderici ismi yazıyor içeriği hiçbi şekilde yazmıyor rahat olablrsin hangi folik asidi içiyorsun ben bebiş denemede 3.ayımdayım ovülasyonu bu ay denedin ama pişmanım diğer aylar alsaymısım belki tutardı çünkü ne güzel gösteriyor canım telefondaki programlar hepsi yalan benim telefondaki uygulada bikaç gün önce yumurtlamam bitmişti sözde bugün bi test yaptım yeni yumurtluyorum şaka gibi ona güvensem bu ayda çöpe
Laboquick aldım ben canım hem uygun hem herkes çok memnun incele istersen forumlardansa hep bu markaya rastladım benFolidoce tablet diye bir folic asit . Tamam canim Ben de n11 e bakayım. Marka farkeder mi gebelik testi için?
2 Ay bende telefondaki programa göre hareket edip ilişkide bulundum söz de doğurgan dönemdeseniz die gösterdiği tarihler gerçekten yanlış telefondaki program ve yaptığım testler inanın hiç uymadı bence bu testler çok büyük nimet mesela programda yumurtlama dönemimi geçen hafta gösteriyordu benim ama ben 2 gün önce yumurtladım bu ay test yapmasam vu ayımda çöpe gidecekti çünkü yumurtlama dönemim geçti die doğru düzgün ilişki olucaktı belki bebek vardır dieTest yapmıyorum ki..Telefona program kurdum sadece.Yani aslında bakınca ben 15 aydır hamile kalmıyorum.Cunku hiç korunmadım bu süreçte..Emzirme hamile kalma olasılığını ne kadar düşürüyor acaba.
Teşekkür ederim not aldimLaboquick aldım ben canım hem uygun hem herkes çok memnun incele istersen forumlardansa hep bu markaya rastladım ben
Kızlarr selamm ben geldimmm bugün de yumurtam catlamadı hala koyu çizgi hatta kırmızımızdan patlıcak t çizgisi yarın çatlar die düşünyrum 48 saat sürüyor ya bazı kişilerde bu arada eşim hastalanmak üzere yaa direnci düşüp spermleri umarım etkilemez çok korkuyorummn bendeki sansa bakarmısınız tam haftası
Teşekkürler Canımm sen nasılsın yumurtamın çatlamasını bekliyorum ben 19.gün koyulast ı 21.gün hala koyu suan benmkızlarrr nasilsinz
ıyyim bende kuzum valla lh in düşmesiyle cebellesiyorum ovulasyon testimi kullaniysnTeşekkürler Canımm sen nasılsın yumurtamın çatlamasını bekliyorum ben 19.gün koyulast ı 21.gün hala koyu suan benm
Evet kullanıyorum canım bu ay başladımıyyim bende kuzum valla lh in düşmesiyle cebellesiyorum ovulasyon testimi kullaniysn
bende önümüzdeki ay başlayacağım bu ay aslan pençesi içiyorum cuklnku su lh bi dusseEvet kullanıyorum canım bu ay başladım
Canım femara bitti dün bugün sarı bir akıntım oldu ovulasyon testi de çizgi epey belirgin ama çok koyu değil c çizgisinden yumurta oluşmuş olabilir mi ? Şaşırdım ilk defa oldu normalde olmazdı yada farketmiyordumNasılsın ?
Canım o akıntı yumurtlama döneminde oluo yerleşme olarak kanama açık rengde yada kahve alıntı oluoMerhaba kızlarBeni de ekleyin.Bat 10 Aralık.Benim 1 oğlum var 26 aylık hala emiyor.Dogumdan sonra 11.ayda ilk reglimi oldum,o gün bugün de korunmuyorum..Emzirirken hamile kalma olasılığı bir tik daha düşük tabi.Ogluma 4.ayda hamile kalmıştım.32 yaşındaydım.Simdi 35 im ve,artık 2.bebisi istiyoruz ara çok uzamadan.Bugun saydam yapışkan bir akintim oldu.Yerlesme belirtisi olarak okudum ama ne dersiniz?
2 çizgide eşit olduğunda yumurtlama 1 veya 2 gün icinde gerçekleşmiş oluyor bence testte eşit cıktı sonraki 2 gün akıntı uzamasından anladim sancim vardi testi eşit çizgi gorunce daha tekrarlamadım sansimi denedim ikiside eşit renk olmasina dikkat edinCanım femara bitti dün bugün sarı bir akıntım oldu ovulasyon testi de çizgi epey belirgin ama çok koyu değil c çizgisinden yumurta oluşmuş olabilir mi ? Şaşırdım ilk defa oldu normalde olmazdı yada farketmiyordum
Merhaba benim 19.gün cift çizgi cıktı bugün 22 gün hâlâ kırmızı çift çizgi sizce bi sorun mu var çıldırıcam silik çıkmıyor die2 çizgide eşit olduğunda yumurtlama 1 veya 2 gün icinde gerçekleşmiş oluyor bence testte eşit cıktı sonraki 2 gün akıntı uzamasından anladim sancim vardi testi eşit çizgi gorunce daha tekrarlamadım sansimi denedim ikiside eşit renk olmasina dikkat edin