♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Folidoce tablet diye bir folic asit . Tamam canim Ben de n11 e bakayım. Marka farkeder mi gebelik testi için?

Test yapmıyorum ki..Telefona program kurdum sadece. Yani aslında bakınca ben 15 aydır hamile kalmıyorum.Cunku hiç korunmadım bu süreçte..Emzirme hamile kalma olasılığını ne kadar düşürüyor acaba.
2 Ay bende telefondaki programa göre hareket edip ilişkide bulundum söz de doğurgan dönemdeseniz die gösterdiği tarihler gerçekten yanlış telefondaki program ve yaptığım testler inanın hiç uymadı bence bu testler çok büyük nimet mesela programda yumurtlama dönemimi geçen hafta gösteriyordu benim ama ben 2 gün önce yumurtladım bu ay test yapmasam vu ayımda çöpe gidecekti çünkü yumurtlama dönemim geçti die doğru düzgün ilişki olucaktı belki bebek vardır die

Etkilemez korkma şuan ki spermler 10 hafta ile 2-3 ay önce üretilen spermler

Kızlar 19.gün yumurtlama gözüktü koyu çift çizgi bugün 21.gün hala koyu çift çizgi normal mi sizce kaç gün sürüyor normalde çatlama süresi

Kızlar 19.gün yumurtlama gözüktü koyu çift çizgi bugün 21.gün hala koyu çift çizgi normal mi sizce kaç gün sürüyor normalde çatlama süresi

Kızlar benı de ekleyın normalde bat 28 kasımdı ama gecıktı bugun ıdrar tahlılı yaptım negatif Beklemedeyim

Canım o akıntı yumurtlama döneminde oluo yerleşme olarak kanama açık rengde yada kahve alıntı oluo

2 çizgide eşit olduğunda yumurtlama 1 veya 2 gün icinde gerçekleşmiş oluyor bence testte eşit cıktı sonraki 2 gün akıntı uzamasından anladim sancim vardi testi eşit çizgi gorunce daha tekrarlamadım sansimi denedim ikiside eşit renk olmasina dikkat edin

Merhaba benim 19.gün cift çizgi cıktı bugün 22 gün hâlâ kırmızı çift çizgi sizce bi sorun mu var çıldırıcam silik çıkmıyor die

Kızlarr çok moralim.bozuk yardım edinmek
Yumurtam çatlamıyor 19.gün cift çizgiyi gördüm bugün 22.gün hala çift çizgi delircem çok moralim.bozuldu catlamıcak die başına gelen var mı böle olması normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…