♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Kızlarr çok moralim.bozuk yardım edinmek
Yumurtam çatlamıyor 19.gün cift çizgiyi gördüm bugün 22.gün hala çift çizgi delircem çok moralim.bozuldu catlamıcak die başına gelen var mı böle olması normal mi :kızgın:
En fazla 36 saat içinde çatlar yazıyor nette de
Acaba çatlatma iğnesi falan mı yaptırsaydın

Kızlarr çok moralim.bozuk yardım edinmek
Yumurtam çatlamıyor 19.gün cift çizgiyi gördüm bugün 22.gün hala çift çizgi delircem çok moralim.bozuldu catlamıcak die başına gelen var mı böle olması normal mi :kızgın:
Canım bende olmuştu catlamayan yumurta kiste donustu. direk soğan kuru ve bal çörek otu tarçın kuru yaptım yumurtanın çatlayacagi günler incir yedim bikac tane o ay hamile kaldım. Şimdi yine istiyorum 3 ay olmadı yine soğan kürüne başladım. Yine kiste dönüşüyor galiba.

Canım bende olmuştu catlamayan yumurta kiste donustu. direk soğan kuru ve bal çörek otu tarçın kuru yaptım yumurtanın çatlayacagi günler incir yedim bikac tane o ay hamile kaldım. Şimdi yine istiyorum 3 ay olmadı yine soğan kürüne başladım. Yine kiste dönüşüyor galiba.
Şimdi yapsam işe yararmı 4 5 gün oldu çünkü soğan kürü yapamam da incir yerim çöreği otu falan

Merhaba benim 19.gün cift çizgi cıktı bugün 22 gün hâlâ kırmızı çift çizgi sizce bi sorun mu var çıldırıcam silik çıkmıyor die
Cift cizgi en fazla 3 gün sürer derler test te cift cizgi görünce tekrarlama yapmadim hiç uzayan akintiyi takip ettim çatladığını oyle anladim hala kırmızı olmasi ya test sorunlu yada yumurta çatışmamıştır 2 gün daha deneyin emin olmadan yola çıkmayın sansiniz acik olsun

Cift cizgi en fazla 3 gün sürer derler test te cift cizgi görünce tekrarlama yapmadim hiç uzayan akintiyi takip ettim çatladığını oyle anladim hala kırmızı olmasi ya test sorunlu yada yumurta çatışmamıştır 2 gün daha deneyin emin olmadan yola çıkmayın sansiniz acik olsun
Teşekkür ederim canım

Sizce bendeki durum ne kızlar umursuz vakamıyım ben yaaaaaa

Eklentiler

• 20181202_190607.jpg
    20181202_190607.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 50
2-3 tane yedim sogan ve bal kuru yapinca korktum abartmayim dedim:) o kadar cok sey okuyoruz ki forumlarda insan hepsini yapasi geliyor:))

X