♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Arkadaşlar herkeze iyi geceler ben şimdilik çıkıyorum inş güzel haberlerinizi duyarım bende bir gelişme olursa muhakkak yazıcam duaşarını eksik etmeyin banada inş hepimizin bir bebişi olur

Arkadaşlar herkeze iyi geceler ben şimdilik çıkıyorum inş güzel haberlerinizi duyarım bende bir gelişme olursa muhakkak yazıcam duaşarını eksik etmeyin banada inş hepimizin bir bebişi olur
iyi geceler inşallah güzel haberler verriiriz birbirimize. özellikle dua edicem sizin için. hepimizin için

Tatlım öncelikle utanmayı sıkılmayı bırak. Test almaktan utanıyosan hamile olunca napıcaksın sen :) Faturanın boyutuna göre değişiyor bazen katlayıp koyuyolar gözükmüyor bazen tam halde koyuyorlar gözüküyor ama dediğim gibi sen bunları boşver kargocu görse ne olur görmese ne olur. Eczanede çok pahalı n11 den gir al ovulasyon testlerini nasıl kullanılacağı konusunda yardımcı oluruz.

Kızlar selamm ovü.testinde çift çizgiyi gördükten sonra nasıl bir yol.izlediniz her gün mü ilişkide bulundunuz bir gün arayla mi ve kaç gün boyunca
Günaydın canım, silinene kadar çalışma yapabilirsiniz. Benim çok kasık ağrım oldu , cumartesi pazar çok koyu çıktı test , iki günü değerlendirdik hayırlısı artıkın

Günaydın canım , rabbim inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Ne kadardır çabalıyorsunuz çocuk için ? Birde yaşınızı merak ettim ayaıp olmazsa

Aa bir izmirli burdaymış, bnde izmirliyim canım

arkadaşlar ben hiç hamilelik testi almadım, zaten utanırım almaya falan. yani kadın doğuma gidince bile aşırı utanıyorum. siz ne güzel bilgilisiniz bu konularda.
Ben marketten ped almaya utanırdım , şimdi testi gidip alıyorum aslında utancak bişey yokmuş işte ama gençlik

İyiyim şükür canım sen nasılsın
Femaranın son günü
Napayım canım bende , yarın kardeşimin yemin törenne gidicem izin aldım , sabahtan beri işverenim önüme iş koyuyo gereğinden fazla çığlık atıcam şimdi darlandım , midem bulanıyo ya sıkıntıdan

Öyledir bu işler izine çıkınca dönüştede hepsi birikir
yok canım ya gereksiz bir ton iş kuzum izin aldım diye misilleme yapıyor bilerek , tav oldu , e napim benimde bir tane kardeşim var , gidipte dönmemek var pişman olmamak için izin aldım göreyim geleyim dedim, istiyorlar ki hep kendi işleri görülsün biz izin almayalım

Ölsekte işte ölelim istiyorlar

Aynen öyle .
Bende çıkışımı verdım bu ay başı . Eleman eğitip gidicem sırf zor duruma düşmesinler diye .
İşten ayrılıyorum dıye bana tavır yapıyolar .

Napcaktım hayatım boyunca sizilemi çalışcaktım . Hayret bişey ya biraz daha bunaltırlarsa eleman falan eğitmeden gitcem.

Eşek gibi çalışırsın al bu da mesain demezler , ama onların oluruna gitmedin mi senden kötüsü yok. Bende bir önce ki işyerimde 4,5 yıl çalıştım . Beni odasına çağırdı evlendikten sonra devam edicek misin işe dedi, çocuk olana kadar çalışıcam dedimm, seni girdi çıktı gsteririz sgk da ben senin düğünden önce tazminatı veririm çeyizine destek olur dedi , tamam dedim. Aylar geçti ağzında para yok yok demeler , meslek makbuzunu bn kesiyorum aylık 20 bine yakın geliri var , hesabındaki paraya kadar bilirim , o da kardeşinin parasıymış öyle kıvırdı. Yurtdışı , yurtiçi tatillere gizli saklı gitti , benim tazminatımı vermedi , bende tazminat gelcek diye kartıma yüklenmiştim sonra baktım ödemiyor ben zor durumdaayım, enayi yerine koyunca tiksindim soğudum işten çıktım nikah yapıp. Şimdi davalığız 1 yıl olcak yaranılmaz abi bunlara cidden fedekar olmamak gerek

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…