- 29 Ocak 2017
- 967
- 609
- 33
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Bende pekmezi ve tozu karıştırdım vallah bide zencefil sperm kalitesi artıyormuşEn güzeli keçi boynuzu pekmezi canım ya doğal doğal ne güzel çok duydum keçi boynuzunu tüketip şifa bulan denenmeli bence bu ay eşim kullanıyor benim
Bizde polen ve pekmez yapıyoruz bakalım bu ay gözlemlicez benim daha hamile olduğumu öğrenmeye çok var çünkü daha bugün yumurtladımBende pekmezi ve tozu karıştırdım vallah bide zencefil sperm kalitesi artıyormuş
iyi geceler inşallah güzel haberler verriiriz birbirimize. özellikle dua edicem sizin için. hepimizin içinArkadaşlar herkeze iyi geceler ben şimdilik çıkıyorum inş güzel haberlerinizi duyarım bende bir gelişme olursa muhakkak yazıcam duaşarını eksik etmeyin banada inş hepimizin bir bebişi olur
kargoda bazen en üstte fatura oluyor ya orda içeriği yazıyor mesela kitap falan sipariş ettiğimizde. kargocunun göreceği şekilde yapıştırıyorlar :/ gizli sipariş yapılabliyor mu? adetim 2 gün gecikti , test için erken mi sizce . bi de bugün folik asit kullanmaya başladım doktor yazmıştı.
Günaydın canım, silinene kadar çalışma yapabilirsiniz. Benim çok kasık ağrım oldu , cumartesi pazar çok koyu çıktı test , iki günü değerlendirdik hayırlısı artıkınKızlar selamm ovü.testinde çift çizgiyi gördükten sonra nasıl bir yol.izlediniz her gün mü ilişkide bulundunuz bir gün arayla mi ve kaç gün boyunca
Günaydın canım , rabbim inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Ne kadardır çabalıyorsunuz çocuk için ? Birde yaşınızı merak ettim ayaıp olmazsaHerkeze merhaba bende bayadır üyeğim buradan cok şeyler öğrendim bende uzun zanandır meleğimi bekliyorum allahım okadar cok istiyorum ki olmuyo rabbim de bizi böyle deniyor demekki diorum inş daha fazla araymadan gelir meleklerim cennet kokularımız bu aralar iice kabardı yüreğim olsun sağlıkla evladım die rabbim biliyor inş buraya yazan isteyen herkezin evladı olur cok zor bir süreç benimde bat 21 aralık ardaşlar
Evet canım bende ilk hiç bişeyin yok dediler sonra ege ünüiversitesine gittim pko çıktı çift taraflı hemde sonra tedavi başladım ama olmadı dedim devlette olmıycak özele gidip deneyeyim srophen klomen femara progen pen tedavi oldum olmadı sonra aşılama oldum olmadı maddi yöndeden artık çok ypramdık bıraktım ama inan aile. Olmak oladar çok istiorum ki anlatamam sana en azından bitane olsa evladım annelik babalık duygusunu tatsam rabbim büyük napalım kader diyicem artık
Ben marketten ped almaya utanırdım , şimdi testi gidip alıyorum aslında utancak bişey yokmuş işte ama gençlikarkadaşlar ben hiç hamilelik testi almadım, zaten utanırım almaya falan. yani kadın doğuma gidince bile aşırı utanıyorum. siz ne güzel bilgilisiniz bu konularda.
Ben burdayımkızlarr nerdesiniz ?
Nasılsın ?Ben burdayım
İyiyim şükür canım sen nasılsınNasılsın ?
İyiyim şükür canım sen nasılsın
Femaranın son günü
Öyledir bu işler izine çıkınca dönüştede hepsi birikirNapayım canım bende , yarın kardeşimin yemin törenne gidicem izin aldım , sabahtan beri işverenim önüme iş koyuyo gereğinden fazla çığlık atıcam şimdi darlandım , midem bulanıyo ya sıkıntıdan
yok canım ya gereksiz bir ton iş kuzum izin aldım diye misilleme yapıyor bilerek , tav oldu , e napim benimde bir tane kardeşim var , gidipte dönmemek var pişman olmamak için izin aldım göreyim geleyim dedim, istiyorlar ki hep kendi işleri görülsün biz izin almayalımÖyledir bu işler izine çıkınca dönüştede hepsi birikir
Ölsekte işte ölelim istiyorlaryok canım ya gereksiz bir ton iş kuzum izin aldım diye misilleme yapıyor bilerek , tav oldu , e napim benimde bir tane kardeşim var , gidipte dönmemek var pişman olmamak için izin aldım göreyim geleyim dedim, istiyorlar ki hep kendi işleri görülsün biz izin almayalım
Malesef canım insanların birbirine saygısı bitmiş yaniÖlsekte işte ölelim istiyorlar
Aynen öyle .
Bende çıkışımı verdım bu ay başı . Eleman eğitip gidicem sırf zor duruma düşmesinler diye .
İşten ayrılıyorum dıye bana tavır yapıyolar .
Napcaktım hayatım boyunca sizilemi çalışcaktım . Hayret bişey ya biraz daha bunaltırlarsa eleman falan eğitmeden gitcem.