♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Eşek gibi çalışırsın al bu da mesain demezler , ama onların oluruna gitmedin mi senden kötüsü yok. Bende bir önce ki işyerimde 4,5 yıl çalıştım . Beni odasına çağırdı evlendikten sonra devam edicek misin işe dedi, çocuk olana kadar çalışıcam dedimm, seni girdi çıktı gsteririz sgk da ben senin düğünden önce tazminatı veririm çeyizine destek olur dedi , tamam dedim. Aylar geçti ağzında para yok yok demeler , meslek makbuzunu bn kesiyorum aylık 20 bine yakın geliri var , hesabındaki paraya kadar bilirim , o da kardeşinin parasıymış öyle kıvırdı. Yurtdışı , yurtiçi tatillere gizli saklı gitti , benim tazminatımı vermedi , bende tazminat gelcek diye kartıma yüklenmiştim sonra baktım ödemiyor ben zor durumdaayım, enayi yerine koyunca tiksindim soğudum işten çıktım nikah yapıp. Şimdi davalığız 1 yıl olcak :KK62::KK62::KK62: yaranılmaz abi bunlara cidden fedekar olmamak gerek
Para konusunda hiçbir sıkıntımız yok .
Ben çıkmak ıstedıgım halde onlar çıkarmış gibi gösterıp tazmınatımı falan verıcekler .
Sadece son aylarımda böyle yapmaları uzuyor benı .

Para konusunda hiçbir sıkıntımız yok .
Ben çıkmak ıstedıgım halde onlar çıkarmış gibi gösterıp tazmınatımı falan verıcekler .
Sadece son aylarımda böyle yapmaları uzuyor benı .

Napçan kuzum öyleler yani , inşallah verirler. Paramı vermeyeceği davalık olacağımız benim aklımın ucundan geçmemişti ama durum bu.

• Beğen
Reactions: H E
Napçan kuzum öyleler yani , inşallah verirler. Paramı vermeyeceği davalık olacağımız benim aklımın ucundan geçmemişti ama durum bu.
Bazıalrı böyle oluyor kuzum ben alacağımdan emınım o açıdan sıkıntım yok .

Az kaldı Bata heyecan varmı heyecan :rolleyes:

10 Aralık benım doğum gunum o yuzden unutmuyorum Bat gununu :))

Bazıalrı böyle oluyor kuzum ben alacağımdan emınım o açıdan sıkıntım yok .

Az kaldı Bata heyecan varmı heyecan :rolleyes:

10 Aralık benım doğum gunum o yuzden unutmuyorum Bat gununu :))
:rolleyes::rolleyes::rolleyes: inşallah sana güzel haberler veririm doğum günü hediyesi gibi düşün . Ya nebileyim bugün hiç belirti kalmadı , içimdeki şişlik geçti sanki , batmalarda yok :KK8:

• Beğen
:rolleyes::rolleyes::rolleyes: inşallah sana güzel haberler veririm doğum günü hediyesi gibi düşün . Ya nebileyim bugün hiç belirti kalmadı , içimdeki şişlik geçti sanki , batmalarda yok :KK8:
Zaten bence belirti için çok erken .
Daha önce de dediğim gibi benım Bata 4 gun mu 3 gun mu ne vardı kasıklarımda ağrı vardı .
Onun harıcınde gaz . Başka hiçbirsey yoktu . Yanı gebelik düşünmesem aa ben hamıle olabılırmıyım demezdım yanı :))

Daha önce de dediğim gibi benım Bata 4 gun mu 3 gun mu ne vardı kasıklarımda ağrı vardı .
Onun harıcınde gaz . Başka hiçbirsey yoktu . Yanı gebelik düşünmesem aa ben hamıle olabılırmıyım demezdım yanı :))
Galiba bende yumurtlama döneminde olduğum için kasık ağrılarım vardı ben gebeliğe yordum hemen , ne diyeyim hyırlısı hakkımızda ya :KK69:

• Beğen
Galiba bende yumurtlama döneminde olduğum için kasık ağrılarım vardı ben gebeliğe yordum hemen , ne diyeyim hyırlısı hakkımızda ya :KK69:
Öyle canım ..
Sağlıklı olcaksa sımsssııkkıı tutunsun annesıne ..

Ve benden sana bır tavsıye hamıle kalırsan En az 3 ay annene dahil söyleme ..

eee doğum gününde planınız var mı ?

• Beğen
Öyle canım ..
Sağlıklı olcaksa sımsssııkkıı tutunsun annesıne ..

Ve benden sana bır tavsıye hamıle kalırsan En az 3 ay annene dahil söyleme ..
:KK70::KK70::KK70: ay benim ağzım hiç durmaz ki , hatta yerimde durmam evin içinde tepine tepine hoplarım bağrırım galiba :KK23:

• Beğen
:KK70::KK70::KK70: ay benim ağzım hiç durmaz ki , hatta yerimde durmam evin içinde tepine tepine hoplarım bağrırım galiba :KK23:
Evin içnde bağır istediğin kadar ama ben söyledım kese oluşup içinde bebek görünce . Ama sonra kürtaj söz konusu olunca ailelere söylemek çok zor ..
Ben töbe ettım . 5-6 ay dan önce kimseye söylemıcez

eee doğum gününde planınız var mı ?
Bizim kuzenler hep aralık ayında doğmuşuz eşimde Aralık .
Ortak bir gun yaptık 15 Aralık . O gun hepberaber bizde toplancaz . Yemeler içmeler sohbetler . Bizde kalıncak ..
Keyifli olur inşallah . Hepberaber çok iyi anlaşıyoruz zaten . Buluştugumuzde zaman yetmıyor adeta :KK48:

Kızlarr selamm ben geldimmm bugün de yumurtam catlamadı hala koyu çizgi hatta kırmızımızdan patlıcak t çizgisi yarın çatlar die düşünyrum 48 saat sürüyor ya bazı kişilerde bu arada eşim hastalanmak üzere yaa direnci düşüp spermleri umarım etkilemez çok korkuyorummn bendeki sansa bakarmısınız tam haftası:KK17:

Merhaba kızlar :KK200:Beni de ekleyin.Bat 10 Aralık.Benim 1 oğlum var 26 aylık hala emiyor.Dogumdan sonra 11.ayda ilk reglimi oldum,o gün bugün de korunmuyorum..Emzirirken hamile kalma olasılığı bir tik daha düşük tabi.Ogluma 4.ayda hamile kalmıştım.32 yaşındaydım.Simdi 35 im ve,artık 2.bebisi istiyoruz ara çok uzamadan.Bugun saydam yapışkan bir akintim oldu.Yerlesme belirtisi olarak okudum ama ne dersiniz?

Merhaba kızlar :KK200:Beni de ekleyin.Bat 10 Aralık.Benim 1 oğlum var 26 aylık hala emiyor.Dogumdan sonra 11.ayda ilk reglimi oldum,o gün bugün de korunmuyorum..Emzirirken hamile kalma olasılığı bir tik daha düşük tabi.Ogluma 4.ayda hamile kalmıştım.32 yaşındaydım.Simdi 35 im ve,artık 2.bebisi istiyoruz ara çok uzamadan.Bugun saydam yapışkan bir akintim oldu.Yerlesme belirtisi olarak okudum ama ne dersiniz?
Merhaba hayırlısı olsun en başta ama saydam yapışkan akıntı yumurtlama belirtisi olablr mı çünkü 2 gün önce bende de oldu testle kontrol ettiğimde 2 gün sonra yumurtladm

Test yapmıyorum ki..Telefona program kurdum sadece.:110: Yani aslında bakınca ben 15 aydır hamile kalmıyorum.Cunku hiç korunmadım bu süreçte..Emzirme hamile kalma olasılığını ne kadar düşürüyor acaba.

İyi akşamlar kızlar çatlatma iğnesi oldum yatın 16. Gün bel ağrım çok adet ağrısına benzer ağrılarım vardı garip bir şekilde geçti sadece bel ağrım var şu anda salı günü beta 1.26 çıkmıştı nasıl durum anlamadım var mı benzer durum yaşayan

X