- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
benim yaptığımda çizgi daha kalındı sanki ondan sordum canımevet ilk basta da böyleydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim yaptığımda çizgi daha kalındı sanki ondan sordum canımevet ilk basta da böyleydi
hımm anladım benim en koyusu bu oldu canımbenim yaptığımda çizgi daha kalındı sanki ondan sordum canım
Beni de yazın listeye kızlar :) geçen ay kimyasal geçirdim bu ay herhangi bir çaba sarfetmeyi düşünmüyorum hayıt tohumu içiyorum sadece
Merhaba kızlar bende 1 yıllık evliyim . Eylül hamilelik bekliyorum . Şuan tedavi surecindeyim . Rabbim nasip ederse
Inşallah canım ☺İnşallah iyi haberlerini alırız buradan :)
Hoşbulduk canım nasılsın?Ekledim Cnm, aramıza hoşgeldin
Darlık mı küçüklük mü?Kızlar rahim küçüklüğü hakkında bilginiz varmı
Küçüklük canımDarlık mı küçüklük mü
Doktorun bilgi vermedi mi? Adet düzenin nasıl? İlaçlarla büyüyebiliyordur belki yada operasyonlaKüçüklük canım
Ilaç tedavisine başladı geçen ay ama hamile kalırsam çok zorlu bir süreç geçirebilirmişim hatta düşük riski çok yüksekmiş adetim çok düzensiz zaten ilaçla adet görebiliyorum ki bazen 8 9 ay aksadığı oluyor ama evlendikten sonra daha çok olmamaya başladı dr rahim küçüklüğü ve hormon bozukluğundan kaynaklandigini söyledi suanlik ilaçla tedavi edeceğini ve gebe kalmamı sağlayacağını söyledi bu ay ilaclarm bitti yarın muayne olmaya gidicem kafam çok karışık ya düşünmediğim bir an yokDoktorun bilgi vermedi mi? Adet düzenin nasıl? İlaçlarla büyüyebiliyordur belki yada operasyonla
Ne güzel:) sağlıkla kucağınıza alın inşallah:)Ben şuan dokuz haftalık hamileyim 2019 da gelicek bebek nasipse inşallah allahim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda aminnn
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Ben şuan dokuz haftalık hamileyim 2019 da gelicek bebek nasipse inşallah allahim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda aminnn
Teşekkür ederm :)Ne güzel:) sağlıkla kucağınıza alın inşallah:)
Amin inşallah ya isteyen herkesin kucağı benek dolsun inşallah yaAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Rabbim tum isteyenlerede nasip etsin Amin Amin Amin
Hoşbulduk canım nasılsın?