- 25 Temmuz 2018
- 6.426
- 8.263
Ben şuan dokuz haftalık hamileyim 2019 da gelicek bebek nasipse inşallah allahim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda aminnn
Ne güzel Darısı listemizdeki diğer anne adaylarının başına :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şuan dokuz haftalık hamileyim 2019 da gelicek bebek nasipse inşallah allahim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda aminnn
İyi akşamlar kızlar bende yeni katıldım aranıza inşallah Allah hepimize bir an önce çocuklarımıza kavuşmayı nasip eder Bende istiyorum çok ama bir sorun olmadığı hal de olmuyor bende önceden hamile kaldım ama şuan kalamıyorum 1 yılı aşkındır
İnşallah yine olur Olsun diye stres yapmamak lazımmış
Ben 1 ay yıllık izin kullandım. Dedim ki stres yapmam belki kolayca hamile kalırım. Aaaa ay sonunda yine negatifti :))) bu ay çalışmaya başladım. İşim beni öyle bir oyalıyor ki gidiyor aklımdan bu fikir. İnşallah kalabilirim bu ay.
O kadar çok istiyoruz ki ruh halimiz çok normal. Duygusalız, hevesliyiz, rabbim nasip edecek Eminim.
Birbirimize dua edelim. Ben bu duyguya girdiğimden beri her duamda allahım bekleyen herkese nasip olsun inşallah diyorum. Çok zor çok.
Geçen ay regl olduğum gün bütün gün ağladım gözlerim kıpkırmızı oldu. Bir gün boyunca hayattan koptum. Eşim yazık artık kendi için değil ben üzülmeyeyim diye mi nedir otlar kaynatıp içiyor, sigarayı bıraktı, ürolojiye göründü, sürekli umut dolu çabalıyor. Ben de onun çabasıyla toparlıyorum kendimi. İnşallah nasip olur da yavrularımıza tesadüf değil emek emek deriz :)))Aynı şekilde Can'ın inşallah bir an önce alırız kucaklarımıza rabbim bizlere de nasip eder Artık herşeyi çocuğa yorar oldum bende kaşığım ağrısın acaba var mı ama hep sonun da adet olunca hüsrana uğruyorum
Geçen ay regl olduğum gün bütün gün ağladım gözlerim kıpkırmızı oldu. Bir gün boyunca hayattan koptum. Eşim yazık artık kendi için değil ben üzülmeyeyim diye mi nedir otlar kaynatıp içiyor, sigarayı bıraktı, ürolojiye göründü, sürekli umut dolu çabalıyor. Ben de onun çabasıyla toparlıyorum kendimi. İnşallah nasip olur da yavrularımıza tesadüf değil emek emek deriz :)))
Geçen ay regl olduğum gün bütün gün ağladım gözlerim kıpkırmızı oldu. Bir gün boyunca hayattan koptum. Eşim yazık artık kendi için değil ben üzülmeyeyim diye mi nedir otlar kaynatıp içiyor, sigarayı bıraktı, ürolojiye göründü, sürekli umut dolu çabalıyor. Ben de onun çabasıyla toparlıyorum kendimi. İnşallah nasip olur da yavrularımıza tesadüf değil emek emek deriz :)))
İnşallah olacak. Tavsiyem reglin gecikmeden ne hissedersen hisset şakın test yapma. Sonra yaparsın. Bu ay ben öyle yapmayı planlıyorum. Bakalım...Bu sefer de zaten hormon testinden sonra olmadı soğan kürü falan uygulucam bende bitkilere başvurucam birazda
Hoşgeldin canım, haydi hayırlı haberler inşallahSelam kızlar bende burdayım kervana katılıyorum inşallah 2019 bebislerimizin yılı olur
Hosbuldum canım inşallahHoşgeldin canım, haydi hayırlı haberler inşallah
Yok zaten yapmıyorum Can'ım hayal kırıklığına uğramamak içinİnşallah olacak. Tavsiyem reglin gecikmeden ne hissedersen hisset şakın test yapma. Sonra yaparsın. Bu ay ben öyle yapmayı planlıyorum. Bakalım...
Selam kızlar bende burdayım kervana katılıyorum inşallah 2019 bebislerimizin yılı olur
Hosbuldumİnşallah Can'ım hoşgeldin