- 8 Mayıs 2017
- 854
- 1.300
merhaba fotoğraf atmama izin vermiyor ovulasyon testi yapmıştım ama yükleyemiyorum
Neden izin vermiyor ki acaba belli bir mesaj sayısı üstüne mi foto atılmasına müsade ediliyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba fotoğraf atmama izin vermiyor ovulasyon testi yapmıştım ama yükleyemiyorum
Ekran görüntüsü alıp yükle canım ya da resmi kirpdosya boyutu nedeniyle yuklenemiyor diyor
fotoğrafı kırp canım atılır öylemerhaba fotoğraf atmama izin vermiyor ovulasyon testi yapmıştım ama yükleyemiyorum
Merhaba. Ben de 2 hafta önce bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum. Şimdi adet zamanımı bekliyorum. Ama hâlâ o akinti bitmedi. Siz de ne durumda?
düne göre daha belirgin çıktı canım konu açtım orda foto attımIkinci test sonucu ne oldu canım :)
her iki türlü de denedim izin vermiyorEkran görüntüsü alıp yükle canım ya da resmi kirp
foto atmak için konu mu açmak gerekiyor tam olarak nasıl oluyor acabadüne göre daha belirgin çıktı canım konu açtım orda foto attım
yok canım açmak gerekmiyor ben sabah yaptığım için açtım öyle bğyük ihtimalle foto büyüktür ondan atamıyosundur kırp at benimki bufoto atmak için konu mu açmak gerekiyor tam olarak nasıl oluyor acaba
Dosya yukle kismindan yapinca fotoğraf yükleyince boyutunu mu kabul etmiyoryok olmuyor ya ben yapamıyorum yada hesap da sıkıntı var
canım fotoğrafı kırp sağdan soldan iyice dosya yükle kısmından yükle ben öyle yapıyorum kabul ediyoryok olmuyor ya ben yapamıyorum yada hesap da sıkıntı var
bence devam et canımEki Görüntüle 2176621 Chrome dan giriş yaptım şimdi oldu. sizce 16.gun yumurtlama gerçekleşmiş mi yoksa bi kaç gün daha test yapmaya devam mi etmeliyim
16.günü ilk çıktığı zaman çekmiş miydin ? böyle kaldıkca da değişiyorEki Görüntüle 2176621 Chrome dan giriş yaptım şimdi oldu. sizce 16.gun yumurtlama gerçekleşmiş mi yoksa bi kaç gün daha test yapmaya devam mi etmeliyim
evet ilk basta da böyleydi16.günü ilk çıktığı zaman çekmiş miydin ? böyle kaldıkca da değişiyor