Amin canım benim inşallah takip ediyorum sık sık hayırlı haberler için ovulasyon testi denesene ben ilk yumurtlamayı kaçırıyodum tam 3 ay boyunca aldığım ay hamile kaldım yumurtlamayı kaçırmadığım içinHayırlı olsun canım bebisin bende bugun regl oldum. Bekliyordum zaten. İnsallah bir dahaki aya bende yazarim ve bekleyen herkes
Amin inşallah :)Ne güzelDarısı listemizdeki diğer anne adaylarının başına :)
Ayy cok sevindim insallah rabbim hayırlısiyla kucaginaza almayi nasip etsin. Rabbim bizlere ve isteyen herkesede nasip etsinben kaldım
Ayy cok sevindim insallah rabbim hayırlısiyla kucaginaza almayi nasip etsin. Rabbim bizlere ve isteyen herkesede nasip etsin
Canim bende internetten program indirdim oradan takip ediyirum. Bu ay alip denerim. Hayirlisi olsun yine de. Ama sabirsizlikla bekliyirum artik oglum var 9 yasinda o da artik cok sabirsiz Rabbim cumlemize hayirlisini nasip etsin.Amin canım benim inşallah takip ediyorum sık sık hayırlı haberler için ovulasyon testi denesene ben ilk yumurtlamayı kaçırıyodum tam 3 ay boyunca aldığım ay hamile kaldım yumurtlamayı kaçırmadığım için
bende o proğramlarla takip ediyodum ovulasyon testi aldığımda gördüm ki proğramın belirttiği günden 3 gün önce yumurtluyomusumCanim bende internetten program indirdim oradan takip ediyirum. Bu ay alip denerim. Hayirlisi olsun yine de. Ama sabirsizlikla bekliyirum artik oglum var 9 yasinda o da artik cok sabirsiz Rabbim cumlemize hayirlisini nasip etsin.
Aaaa ben boyle dusunmemistim ki neyse bu ay bende alip kullanirim. İyiki soyledin canım yoksa yine gec kalirdimbende o proğramlarla takip ediyodum ovulasyon testi aldığımda gördüm ki proğramın belirttiği günden 3 gün önce yumurtluyomusum
AminnHepimize iyi bayramlar dilerim kızlar bir daha ki bayramımızda kucaklarımız dolu olsun inşallah
aaa oldun mu seninle batlar aynıydı bizim inşallah bu ay hayırlı haberleri bekliyorum13 ağustosda adet oldum ve yine başka bir bat (5 eylül) bekleme ile buradayım kızlar :) geçen ay her belirtiyi yaşadım. Özellikle göğüs ağrısı:). Simdi bu ay artık ne takvim kontrol ediyorum ne vücudumu dinliyorum.