amin canım benim valla öğrendiğimden beri tüm isteyenlere dua ediyorum. bu arada bende her wcden sonra travazol sürüyodum sistit ve mantara karşı
İnşallah güzel haber verirsin canım benim de bat a 7 gün kaldı göğüslerim felaket ağrıyor ama hamileliğe yormak istemiyorum sonradan üzülmek istemiyorum inşallah bebiş vardır :)Kizlar listeye baktim hala hamile kalmamiş kimse ya hadin insallah gelsin haberler benim adetime 1 hafta kaldi ama 2 gundur pemle leke var sadece peceteye gelen ve halsizlik uyku arada adet sancisi beklemedeyim size bilgi vericem insallah guzel haberle gelirim :)
Insallah canim rabbim.isteyen herkesi sevindirsin insallah sagol hastanedeyimİnşallah güzel haber verirsin canım benim de bat a 7 gün kaldı göğüslerim felaket ağrıyor ama hamileliğe yormak istemiyorum sonradan üzülmek istemiyorum inşallah bebiş vardır :)
Sakin ol canım inşallah hamilesindirKizlar kan vermeye geldim bana dua edin 1 bucuk saat sonra cikicaka cok agrim var 2 gundur.pembe leke ve dunden beri kasik agrisi bugunde bacagima vurdu iyce kotuyum adete 6 gun var cikmaz ki
Yaz burdan bak ben de Merak ettim :)Kizlar kan vermeye geldim bana dua edin 1 bucuk saat sonra cikicaka cok agrim var 2 gundur.pembe leke ve dunden beri kasik agrisi bugunde bacagima vurdu iyce kotuyum adete 6 gun var cikmaz ki
Hiz adet lekesi gibi degil zaten oyle olabilir diye cok bilmiyorum beklemem lazim agrim varSakin ol canım inşallah hamilesindirbelki de çıkar kanda. Sen içini ferah tut bu pembe kan filan yerleşme kanaması olabilir. İnşallah öyledir
Ya su listede hamiş patlamasi olsun isterdik ama baksaniza ya cogumuz eylüle kalacak gibi son dakika ataklati olsa bari
Insallah oyledir canim 2 gunluk pembe leke bugun beyqza donuyor ama kan testim adet gunumde yeniden yapilacak umudum azaldiSakin ol canım inşallah hamilesindirbelki de çıkar kanda. Sen içini ferah tut bu pembe kan filan yerleşme kanaması olabilir. İnşallah öyledir
Hadi inşallah canım benim bol bol dua et hayırlısını iste :)Kizlar 0.094 cikti ilkkez sonunda 094 gordum hep 001 olurdu doktor bwklicez adet gunune daha var dedi 6 gun var bilmiyorum
Amin canim umudum azaldi 2 gunde pembe lekem oldu sadece silince peceteye gelen bugun 3.gun geri beyaza dondu sag kasikta agri var 6 gun sonra adet gunum bakalim.be.olacakHadi inşallah canım benim bol bol dua et hayırlısını iste :)
Kısmet canım her şeyin bir vakti zamanı var umutsuzluğa kapılma senin için dua ediyorum inşallah hamilesindir değilsen de en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.Insallah oyledir canim 2 gunluk pembe leke bugun beyqza donuyor ama kan testim adet gunumde yeniden yapilacak umudum azaldi(
Amin canim insallah rabbim.seninde kalbine gore versin insallah cok sagolKısmet canım her şeyin bir vakti zamanı var umutsuzluğa kapılma senin için dua ediyorum inşallah hamilesindir değilsen de en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.Bu 6 günde hem bayram da var kafanı dağıtmaya çalış başka şeylere odaklanmaya çalış sürekli düşünürsen günler de geçmez bayram sonrası inşallah müjdeli haberi alırız senden
Sağol canım benim amin isteyen herkese nadip etsin rabbim hayırlı haberlerinizi bekliyorumHayirli olsun canim cok sevindim :) Saglikla kucagina al insallah. Darisi tum isteyenlere.
Kizlar 0.094 cikti ilkkez sonunda 094 gordum hep 001 olurdu doktor bwklicez adet gunune daha var dedi 6 gun var bilmiyorum
Amin canım sen de sağ ol :)Amin canim insallah rabbim.seninde kalbine gore versin insallah cok sagol
Bilmiyorum canim benim hep 0.001 cikardi sonuç ilke boyle gordumBen iki kez beta baktirdim bugune kadar ikisinde de net sonuç yazmiyordu raporda, <1.2 falan yazıyordu acaba hastaneden hastaneye değişiyor mu sonuc raporlama sekli?
Hayırlı olsun canım bebisin bende bugun regl oldum. Bekliyordum zaten. İnsallah bir dahaki aya bende yazarim ve bekleyen herkesAmin canım inşallah tez zamanda sende hayırlı haberi verirsin