Allahım ya n egarip kızom desene kocana yazık değilmi adamaBiraz komik oldu ama artık biliyorum hep bu pimpirikliliğim saolsun söz konusu hamilelik olunca biraz abartıyorum tam,güzel olsun,diye eşimde dun telefonumla oynuyodu onun yok akıllı telefonu galeriye girmiş sürekli can,sıkıntısı fotoğraf cekiliyoruz kızlarımda,cok çekiyolar birbirlerini onlara bakmak için galeriye girmiş ovulasyon testlerini görmüş bunlar ne ya 8 ocak yazıyo sen hamilesinde bana mı oyun yapıyon dalga geçiyon kızım diyo keske dedim ama baya,bi inanmadı ovulasyon testide neymiş herseyinde testini mi yapmışlar diyo anlatasıya kadar allahım sonunda anladı ama garibim koyu koyu iki çizgi görünce o ifadesi harikaydı nasıl sevinmişti iniallah rabbim yüzümüze güler rabbim inşallah hepimize hayırlısıyla sağlıklısıyla bi evlat nasip eder kızlar
Biraz komik oldu ama artık biliyorum hep bu pimpirikliliğim saolsun söz konusu hamilelik olunca biraz abartıyorum tam,güzel olsun,diye eşimde dun telefonumla oynuyodu onun yok akıllı telefonu galeriye girmiş sürekli can,sıkıntısı fotoğraf cekiliyoruz kızlarımda,cok çekiyolar birbirlerini onlara bakmak için galeriye girmiş ovulasyon testlerini görmüş bunlar ne ya 8 ocak yazıyo sen hamilesinde bana mı oyun yapıyon dalga geçiyon kızım diyo keske dedim ama baya,bi inanmadı ovulasyon testide neymiş herseyinde testini mi yapmışlar diyo anlatasıya kadar allahım sonunda anladı ama garibim koyu koyu iki çizgi görünce o ifadesi harikaydı nasıl sevinmişti iniallah rabbim yüzümüze güler rabbim inşallah hepimize hayırlısıyla sağlıklısıyla bi evlat nasip eder kızlar
Aman,hiç başı,gelmiyo ki benimkinin ince elemeyi sevmez o ona göre tesasüfen olsa daha iyiAllahım ya n egarip kızom desene kocana yazık değilmi adamaben berşegi anlatıyorum ki aklı bende kalmas8n diye
İnşallah kuzum eminim ki geçmiştir yüz ifadesinden farkettim zatenAy yazık ya ümitlenmiş oda demekki o anda aklından neler neler geçmiştir valla. Allah nasip eder canm bu bi işarettir inşAllah. :)
Amin canım hepimiz için hayırlısını nasip etsin.rabbim hayırlara cıkarsın canım inşallah tez zaman nasip olur
Arkadaşlar Merhaba,
5 aylık bebeğimin erken ölü doğumu sonrası tekrar anne adayı olmak, hayırlısıyla bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum
Ve 2019 yılına hamile girmek isteyen tüm güzel anne adaylarını ve hamilelik haberlerini görmek güzel olacak. Her bir hamile yeni bir umut olsun hepimize...
2018 Ağustos'tan itibaren, "hamile kalmak isteyen" ve "hamilelik müjdesi" verecek güzel anne adaylarını hep birlikte görüp hep birlikte seviniriz inşallah :)
Önümüzdeki 5 ay boyunca her hafta yeni umut yeni haberler bekleyelim
Hamilelikle alakalı sorularımız, bildiklerimizi paylaşmaya devam edelim burada.
Anne olmak isteyen Güzel anne adayları ve güzel haberlerini bekliyorum...
Hamile olunca haber vermemek, konuya uğramamak, vay efendim ben unuttum yok !
Müsade ediniz beraber sevinelim delirelim yani
Adaylarımız
@elaaaam
@nyks_42
@wiha02
@cherryup
Delirella
@elvin09
@Kontess08
@zynpzn8989
@AleooVeraa
@asiyebilge
@tazegelincikk
@duskapani
@Aag91
@giustizia_
@mavi-hayal
@Biyolog85
@Zeyah3917
@Gizibe
@Eren6161
@SedaGretchen
@Fairytale35
@41ask_derin
@Busrayld
@bestwest
@Sinemsara07
@Cruelangel
@teacheralla
@turko2727
@Greensey
@Buzlarkralicesi01
@hamra_86
@Yazankalem
@Mertege123
@Sabr-Sukur-Dua
@minnaktosba
@bi prenses annesi
@17platon17
M Mavi Boncuklar
@sedaarda
@Hanifedundarr
@TomakinT
@everytime_night
@attartt
@EslemKenan
@Rebelbgm1991
@Merlin_Merlin
@Loresiima
@gizemya
@Gozde335
@Yazanhanim
@takucum
@kanaryamm
@Edakiz
@Makarnasever
@Alya_sura88
@crnksgl
@ALTINIM
@rainbow4607
@bi prenses annesi
@Umay0569
@suenmuver
@elossko
@dvtb
@78duygu
@Ebsamkai
@papatyakokankadin
@Tem13
Aytanesii
@almasy
@bi prenses annesi
@emineee_e
@Tugba12345678
@karanmasal
@sukal
@Madammor
@giustizia____
@Seremserem
@Gulmet3
@Ecgamze
@Aykiz0
@Coco_Loco
@hilaall33
@Yademim
@Qiremimmm
@Glrabr
@Sekerrss
@halemm
@Hiram26
@EceCigdem
ozge_gorkem
@adaemir
@Kedilikadinn
@conicik
@kartanesi64
@Maksed16
@Nizpli27
@nimesota
@pisilerpisisi
@kafanereye
Kızlar aranızda hiç bu durumu yaşayan var mı ? 1 aya yakındır 2 hafta arayla aynı rüyayı gördüm yaşlı beyaz giyinince bi amca gelip ilk arapça bişiler diyo diyorum sen ne diyon anlamıyorum sonra ben seni okudum kimse bişi yapamıcak sana ama sende dikkat et kendine artık üzülme güzel günler gelecek diyo karnımı tutup hem sen hamilesin diyo üzülmemek lazım. Sonra bi anda kayboluyo bulamıyorum. Geçen günde kayınvalidem rüyamda koluma sırayla bilezik takıyo Allahım bana bu günleri gösterdi ya şükürler olsun dedi bana da teşekkür ederim kızım bize bunu yaşattın dedi. İlk gördüğüm rüyayo adetliyken gördüm bittiği zamanda hamile kalan arkadaşlar hiç böyle rüya falan gördüler mi baya uzun oldu ama k.b
Yaşamadım ama duydum canm. Psikolojik bi durum gibi gelmedi bana açıkçası, Rabbimin bi işareti olabilir. Rüyada görülünce bikaç aya hamilelik haberi alan arkadaşlarım var inşAllah seninde güzel haberini alırız kuzum. Mesela beni de bi arkadaşım rüyasında hamilelik testi yapmışız benim için ve kopkoyu cıkmış, o zamana kadar ovulasyonda hiç tam koyu çift çizgi görmemiştim o rüyadan sonra gördüm.
İnşallah canım. Seninde güzel haberlerini alırız inşallah hayırlısıylaYaşamadım ama duydum canm. Psikolojik bi durum gibi gelmedi bana açıkçası, Rabbimin bi işareti olabilir. Rüyada görülünce bikaç aya hamilelik haberi alan arkadaşlarım var inşAllah seninde güzel haberini alırız kuzum. Mesela beni de bi arkadaşım rüyasında hamilelik testi yapmışız benim için ve kopkoyu cıkmış, o zamana kadar ovulasyonda hiç tam koyu çift çizgi görmemiştim o rüyadan sonra gördüm.
2019 a hamile girenlerden oldum. Bugün öğrendim
İnşallah canım. Seninde güzel haberlerini alırız inşallah hayırlısıyla
Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım çok şükür bizlere bol bol dua et2019 a hamile girenlerden oldum. Bugün öğrendim
Amin. Herkes için bolca dua ediyorumRabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım çok şükür bizlere bol bol dua et
Hayırlı olsun canım Rabbım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et2019 a hamile girenlerden oldum. Bugün öğrendim
İnşallah Allahım senin benim tüm bekleyenlere beklediği güzel haberlerini versin hayırlısıyla inşallah . Cuma akşamı Allah kimin ne isteği varsa tez zamanda hayırlısını yaşatsın en güzel şekildeinşAllah canım. Ovulasyona başladım bugünden bekleyemedim yarını
Hayırlı olsun canım Allahım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hamilelerin duası kabul olurmuş bizler içinde dua eder misin2019 a hamile girenlerden oldum. Bugün öğrendim