- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
-
- Konu Sahibi teacheralla
oyy çok geçmiş olsun çok yorucu olmuştur.
amin arkadaşım cümlemizin nasılsın sende ilk çocuğunumu istiyorsunHayırlı cumalar kızlar
Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin.
Sağ ol arkadaşım bat gününe kadar iki günde bir değerlendirmeye devam edicem inşallah tutar da bebişim gelir :) Dokuz aydır gözümüz yollarda :)hadi bakalım rast gelsin arkadaşım
hatta bir gün sonrayıda değerlendir derim ben
amin hayırlısı ile inşallah canım
hiç belli olmaz belkide miniğin geliyordur arkadaşım bende doluluk hissi olduğunda gebe kaldığımı biliyorum hadi bakalım az kaldı hayırlısı ile gelsin miniğinHayırlı cumalar kızlar. Kaldı 8 güngünşer geçmiyo ya. Ama hamile deiğilim sanırım. Adet olacak gibi karnım ağrıyo. Kasıklarım dolu. Sol kasığımda batma var. Hamile miyim acaba bu arada gidip geliyorum
maalesef tüp bebek sürecinde içmedim ama düşük başlayınca yeniden başladım ben iş yerinde içiyorumAy inşallah ya. Sen sigara kullanıyo musun canım
hadi bakalım rast gelsin arkadaşım
hatta bir gün sonrayıda değerlendir derim ben
amin hayırlısı ile inşallah canım
amin cümlemizeCanim seni hatirladim, devam ediyor musun tedaviye?
Hayirlisi insallah hakkimizda
Yok canim ben tedavi olmuyorum. 34 yasindayim, 2nci cocuk istiyorum. O konuda konusmustuk senle.amin cümlemize
kusuruma bakma canım yaa hatırlayamadım hangi topicten
benim tüp bebek tuttu ama düşük yaptım canım artık doğal yoldan ikinci evladım için uğraş veriyorum
senin tedavin ne durumda
rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah arkadaşımYok canim ben tedavi olmuyorum. 34 yasindayim, 2nci cocuk istiyorum. O konuda konusmustuk senle.
Bitkisel demir surubu ve folik asit kullaniyorum sadece.
Hayirlisi ins
Ben adet bitiminden 4 5 gün sonra başlıyorum sıvı alımına ve aynı saatlerde yapmaya dikkat etmek gerekiyokızlar ovülasyon testi aldım. ne zaman kulllanmaya başlamam gerekiyo yardımcı olur musunuz
Adetin 8. Günü başla arkadasim aynı saatte yap ve çok su içerek yapma beklemiş idrarla yapkızlar ovülasyon testi aldım. ne zaman kulllanmaya başlamam gerekiyo yardımcı olur musunuz
Ayy inşallah meleğin geliyordur hemsomkizlar merhaba.. bat 22 23 nisan gibi ya benim.. bugun gogus uclarim sizladi sabahtan cok garibime gitti
Ayy inşallah meleğin geliyordur hemsom