Gebeliğe Hazırlık 2019 yılında anne olmak isteyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yine kimyasal yaşicam diye çok korkuyorum o yüzden ümitlenemiyorum de artık. Tez vakitte alırız inşallah hayırlı haberleri canım
Bu korkular benimde dış gebelik kabusum var Dr rahim filmi çok önemli bir sıkıntı görürsem tüp alınmalı bu sağlıklı gebelige engel olabilir dedi

Güzel düşünelim korkularimiz bize gelmeyecek inşallah

Bu korkular benimde dış gebelik kabusum var Dr rahim filmi çok önemli bir sıkıntı görürsem tüp alınmalı bu sağlıklı gebelige engel olabilir dedi

Güzel düşünelim korkularimiz bize gelmeyecek inşallah
İnşallah canım. Rahim filmin ne zaman çekilcek? Tertemiz çıkar içine serin sular serpilir inşallah

Merhaba arkadaşım nasilsin
Bu gun Dr gittim rahim kalınlığı azalmış sol tarafta 15 mm olan bir yumurta geliyor dedi kanamada dün kesildi Dr pazar günü dahil pazartesi salı ilişki önerdi gebelik olmazsa 5-8 Mayıs gibi adet olursun dedi bir rahim filmi çekilmeli durumu görmek için dedi ilk adetle rahim filmi çekilecek
Hadi hayırlısı canım. Yumurtanın olması güzel bişey inşallah filmin de temiz çıkar. Benim adete 9 gün var. Süt beyazı akıntım oluyo yoğun bir şekilde. Test yaptım bişey çıkmadı erken yaptım sanırım bekliyorum öylece

Hadi hayırlısı canım. Yumurtanın olması güzel bişey inşallah filmin de temiz çıkar. Benim adete 9 gün var. Süt beyazı akıntım oluyo yoğun bir şekilde. Test yaptım bişey çıkmadı erken yaptım sanırım bekliyorum öylece
Canım çok erken test yapmışsın biraz daha sabır
İnşallah güzel haberler veririz birbirimize

Hayırlı olsun canım hayırlısı ile güzel haberler alırız inşallah estrofem tüp Bebek tedavisinde kullandım transfere hazirlanirken
Amin canım teşekkür ederim, hepimizin hayırlı haberleri gelsin inşallah :) bana üç günlüğüne akşam iki sabah iki verdi. İşe yaradı mı sende? Bir de yan etki yaptı mı?

Amin canım teşekkür ederim, hepimizin hayırlı haberleri gelsin inşallah :) bana üç günlüğüne akşam iki sabah iki verdi. İşe yaradı mı sende? Bir de yan etki yaptı mı?
Canım bende hiç yan etki yapmadi adetin ikinci günü transfer zamanı başladım düşük başladığında hala kullaniyordum kalp atışına kadar kullanacaktim devam etse idi

Merhaba arkadaşım nasilsin
Bu gun Dr gittim rahim kalınlığı azalmış sol tarafta 15 mm olan bir yumurta geliyor dedi kanamada dün kesildi Dr pazar günü dahil pazartesi salı ilişki önerdi gebelik olmazsa 5-8 Mayıs gibi adet olursun dedi bir rahim filmi çekilmeli durumu görmek için dedi ilk adetle rahim filmi çekilecek

hadi hayirlisi olsun InsAllah hemso kendini beynini rahat birakmaya calis..

Anladım canım Allah kucağını en kısa zamanda doldursun inşallah, seni üzdüysem özür dilerim :KK43:
yok canım bu sürece alıştım dün dr kontrolü iyi geldi yeniden yumurtlama olacağını söyleyip gebe kalmazsan 20 güne adetin gelir deyince çok mutlu oldum geçen dış gebelik kaybımda 49 gün adet bekledim. çok zordu
bakalım nasipte ne varsa onu görüyoruz inşallah senden güzel haberler alırız

yok canım bu sürece alıştım dün dr kontrolü iyi geldi yeniden yumurtlama olacağını söyleyip gebe kalmazsan 20 güne adetin gelir deyince çok mutlu oldum geçen dış gebelik kaybımda 49 gün adet bekledim. çok zordu
bakalım nasipte ne varsa onu görüyoruz inşallah senden güzel haberler alırız
Amin canım inşallah ikimizden de güzel haber gelir :) bende bu sabah iğnemi oldum yarın akşam ve sonraki akşam ilişki önerdi. İlişkiden sonra yat kalkma sabaha kadar dedi. Üç tane yumurtam var inşallah birisi tutar :))

Amin canım inşallah ikimizden de güzel haber gelir :) bende bu sabah iğnemi oldum yarın akşam ve sonraki akşam ilişki önerdi. İlişkiden sonra yat kalkma sabaha kadar dedi. Üç tane yumurtam var inşallah birisi tutar :))
hadi bakalım rast gelsin arkadaşım
hatta bir gün sonrayıda değerlendir derim ben
amin hayırlısı ile inşallah canım

X