Gebeliğe Hazırlık 2019 yılında anne olmak isteyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadardır sürüyo düşük benim 4 günde tamamlanmıştı. Gerçi benim regl dönemim de kısa sürüyo
canım benim hcg 415ten düşmeye başladı bir hafta oldu
dolu dolu adet kanaması gibi oldu bu pazartesi ölçtürdüm 62ye düşmüş dünden beri kanama azaldı kahveringiye döndü inşallah daha da düşüyordur

İnşallah canım benim o kadar yükselmemişti ondandır belki de inşallah sıfırlanmıştır

merhaba arkadaslar. 15 aylık evliyim. adet tarıhımden 15 gun önceden kasık agrısı ve göğüste ağrı başladı. eşimle korunmuyoruz . adet olmama 4 5 gün kala erken zamanda kan geldi . yyalnız bu kan damla damla değil de baya kan aktı. daha sonra damla damla olmaya basladı. ve sonrasında baya bildiniz adet oldum. bir hafta suren regl dönemim 9 10 gun surdu. ve yogun bir kanamaydı. su an bitti ama kasıklarımda agrı var ve bacagıma vuruyor. gogsumde kabarcıklar var . bu neden olabilir acaba ? bilgisi olan

Kızar merhaba, bugün klomen sonrası doktora gittim. 3 tane yumurtam var büyümüş :) yarın sabah çatlatma iğnesi yapacak hayırlısıyla tutar inşallah, dua edin bana Birde estrofem diye bir ilaç verdi rahim duvarım güzel kalınlaşssun diye, kullanan var mı aranızda?

Bilmiyorumki canım belki kimyasal geçirdin düşük oldu. Doktora bi görün dicem de kanaman da bitmiş kimyasal olduğu anlaşılmayabilir

İnşallah tutar da bebişin gelir. İlacı kullanmadım bilgim yok o yüzden

Hayırlı olsun canım hayırlısı ile güzel haberler alırız inşallah estrofem tüp Bebek tedavisinde kullandım transfere hazirlanirken

Arkadaşım bir Dr görünseniz Allah korusun dış gebelik olmasın

Bu dönemde civanperçemi çayı içebilirsin sen canım ama sadece 5 gün
Merhaba arkadaşım nasilsin
Bu gun Dr gittim rahim kalınlığı azalmış sol tarafta 15 mm olan bir yumurta geliyor dedi kanamada dün kesildi Dr pazar günü dahil pazartesi salı ilişki önerdi gebelik olmazsa 5-8 Mayıs gibi adet olursun dedi bir rahim filmi çekilmeli durumu görmek için dedi ilk adetle rahim filmi çekilecek

İnşallah canım benim o kadar yükselmemişti ondandır belki de inşallah sıfırlanmıştır
Merhaba arkadaşim nasilsin
Sanırım 20 güne kadar adet olacağım yumurtalana olacak dedi Dr iki üç gune bir sorun olmamasina sevindim

Merhaba arkadaşim nasilsin
Sanırım 20 güne kadar adet olacağım yumurtalana olacak dedi Dr iki üç gune bir sorun olmamasina sevindim
Ben de çok sevindim canım. Ben de iyiyim ama bugün aklım karıştı baya. Cuma günü doktor 17mm yumurta pazar pazartesi değerlendir demişti ama bugün ovülasyon yaptım böyle çıktı. Doktor mu yanıldı yumurta geç mi çatladı bilemedim. Sen de ovülasyon testi kullan istersen ne zaman çatladığını görmüş olursun

Eklentiler

• 9FAAF2E4-AB80-4055-8379-A52108A2E7D0.jpeg
    63,6 KB · Görüntüleme: 55
İlginç geç yumurtlama oldu o zaman bence bugün ve yarını değerlendir haklısın evde yumurtlama testi var yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…