- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
-
- Konu Sahibi teacheralla
Amin canım amiiiiinnnnn :)Rabbim tez zamanda bu forumda evlâd hasreti çeken her bayana sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Bu dönemde civanperçemi çayı içebilirsin sen canım ama sadece 5 günmerhaba hanımlar benim düşük tamamlansın adet olmak ve yeniden umutla beklemek istiyorum
olur canım sagol bu akşam evde var yapayım içeyimBu dönemde civanperçemi çayı içebilirsin sen canım ama sadece 5 gün
Ne kadardır sürüyo düşük benim 4 günde tamamlanmıştı. Gerçi benim regl dönemim de kısa sürüyoolur canım sagol bu akşam evde var yapayım içeyim
canım benim hcg 415ten düşmeye başladı bir hafta olduNe kadardır sürüyo düşük benim 4 günde tamamlanmıştı. Gerçi benim regl dönemim de kısa sürüyo
İnşallah canım benim o kadar yükselmemişti ondandır belki de inşallah sıfırlanmıştırcanım benim hcg 415ten düşmeye başladı bir hafta oldu
dolu dolu adet kanaması gibi oldu bu pazartesi ölçtürdüm 62ye düşmüş dünden beri kanama azaldı kahveringiye döndü inşallah daha da düşüyordur
Bilmiyorumki canım belki kimyasal geçirdin düşük oldu. Doktora bi görün dicem de kanaman da bitmiş kimyasal olduğu anlaşılmayabilirmerhaba arkadaslar. 15 aylık evliyim. adet tarıhımden 15 gun önceden kasık agrısı ve göğüste ağrı başladı. eşimle korunmuyoruz . adet olmama 4 5 gün kala erken zamanda kan geldi . yyalnız bu kan damla damla değil de baya kan aktı. daha sonra damla damla olmaya basladı. ve sonrasında baya bildiniz adet oldum. bir hafta suren regl dönemim 9 10 gun surdu. ve yogun bir kanamaydı. su an bitti ama kasıklarımda agrı var ve bacagıma vuruyor. gogsumde kabarcıklar var . bu neden olabilir acaba ? bilgisi olan
İnşallah tutar da bebişin gelir. İlacı kullanmadım bilgim yok o yüzdenKızar merhaba, bugün klomen sonrası doktora gittim. 3 tane yumurtam var büyümüş :) yarın sabah çatlatma iğnesi yapacak hayırlısıyla tutar inşallah, dua edin banaBirde estrofem diye bir ilaç verdi rahim duvarım güzel kalınlaşssun diye, kullanan var mı aranızda?
Hayırlı olsun canım hayırlısı ile güzel haberler alırız inşallah estrofem tüp Bebek tedavisinde kullandım transfere hazirlanirkenKızar merhaba, bugün klomen sonrası doktora gittim. 3 tane yumurtam var büyümüş :) yarın sabah çatlatma iğnesi yapacak hayırlısıyla tutar inşallah, dua edin banaBirde estrofem diye bir ilaç verdi rahim duvarım güzel kalınlaşssun diye, kullanan var mı aranızda?
Arkadaşım bir Dr görünseniz Allah korusun dış gebelik olmasınmerhaba arkadaslar. 15 aylık evliyim. adet tarıhımden 15 gun önceden kasık agrısı ve göğüste ağrı başladı. eşimle korunmuyoruz . adet olmama 4 5 gün kala erken zamanda kan geldi . yyalnız bu kan damla damla değil de baya kan aktı. daha sonra damla damla olmaya basladı. ve sonrasında baya bildiniz adet oldum. bir hafta suren regl dönemim 9 10 gun surdu. ve yogun bir kanamaydı. su an bitti ama kasıklarımda agrı var ve bacagıma vuruyor. gogsumde kabarcıklar var . bu neden olabilir acaba ? bilgisi olan
Merhaba arkadaşım nasilsinBu dönemde civanperçemi çayı içebilirsin sen canım ama sadece 5 gün
Merhaba arkadaşim nasilsinİnşallah canım benim o kadar yükselmemişti ondandır belki de inşallah sıfırlanmıştır
Ben yıllaronce Ankara'da çalıştımAramızda Ankaralı olan yok galiba
Ben de çok sevindim canım. Ben de iyiyim ama bugün aklım karıştı baya. Cuma günü doktor 17mm yumurta pazar pazartesi değerlendir demişti ama bugün ovülasyon yaptım böyle çıktı. Doktor mu yanıldı yumurta geç mi çatladı bilemedim. Sen de ovülasyon testi kullan istersen ne zaman çatladığını görmüş olursunMerhaba arkadaşim nasilsin
Sanırım 20 güne kadar adet olacağım yumurtalana olacak dedi Dr iki üç gune bir sorun olmamasina sevindim
İlginç geç yumurtlama oldu o zaman bence bugün ve yarını değerlendir haklısın evde yumurtlama testi var yaparımBen de çok sevindim canım. Ben de iyiyim ama bugün aklım karıştı baya. Cuma günü doktor 17mm yumurta pazar pazartesi değerlendir demişti ama bugün ovülasyon yaptım böyle çıktı. Doktor mu yanıldı yumurta geç mi çatladı bilemedim. Sen de ovülasyon testi kullan istersen ne zaman çatladığını görmüş olursun
Yine kimyasal yaşicam diye çok korkuyorum o yüzden ümitlenemiyorum de artık. Tez vakitte alırız inşallah hayırlı haberleri canımİlginç geç yumurtlama oldu o zaman bence bugün ve yarını değerlendir haklısın evde yumurtlama testi var yaparım