- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
-
- Konu Sahibi teacheralla
Ayy inşallah meleğin geliyordur hemsom
amin arkadaşım cümlemizin nasılsın sende ilk çocuğunumu istiyorsun
Ben 12 yillik evliyim benimde ikinci olacak inşallahEvet. 2 senelik evliyim. İnsallah ilk bebek olacak hamile kalırsam . Ya sen ?
Döndüm mu evine canımo kadar yorgunum ki bide bu gezi beni mahvetti desem yeridir..
Döndüm mu evine canım
2018 de olmadı nasipse 2019 da bebislerimizi kucağımıza almak nasip olur insallah.
Allah gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin. İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. O halde bi wishlist yapalım. Kendimden başlıyorum listeye. Hepimiz en yakın zamanda gebe kalıp bebislerimizi kucağımıza alalım.
1.teacheralla Bat 5 Mayıs
2. @NeicBat 6 Mayıs
3. F feray06bat 21 Nisan
4. M Mermaid673419 Nisan
5. @cibi3512 Mayıs
6. @Mirketcik6 Mayıs.
.
.
Amin, inşallah herkese nasip olur , beni de yazabilirsiniz, Bat 5 Mayis2018 de olmadı nasipse 2019 da bebislerimizi kucağımıza almak nasip olur insallah.
Allah gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin. İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. O halde bi wishlist yapalım. Kendimden başlıyorum listeye. Hepimiz en yakın zamanda gebe kalıp bebislerimizi kucağımıza alalım.
1.teacheralla Bat 5 Mayıs
2. @NeicBat 6 Mayıs
3. F feray06bat 21 Nisan
4. M Mermaid673419 Nisan
5. @cibi3512 Mayıs
6. @Mirketcik6 Mayıs.
.
.
Benimde bu günden itibaren benimde özel günler rast gele inşallahKızlar merhaba ben de geçen ay kimyasal düşük yaşadım. Bu ay klomenle 1 yumurtam gelişti. Dün doktorum çatlatma iğnesi yapacaktı ama gerek kalmadı yumurtan çatlamak üzere bu haftayı güzel değerlendir dedi. Aranıza katılıp sizinle beklemek birbirimize güzel haberler vermek istiyorum. Yaşayanlar çok daha iyi biliyor hislerimizi
inşallahBenimde bu günden itibaren benimde özel günler rast gele inşallah
Rahim filmi neden cekiliyoç canım bende adet olunca cekilecegim hayırlı olur İnşallahBen de doktora gittim bu gun adetimin 4. gunu destinox ve klomen verdi cuma günü de rahim filmi cektircem