- 26 Mart 2018
- 608
- 408
-
- Konu Sahibi teacheralla
Aa biz yakınmışız seninle :)) ben normal yollardan deniyorum. Senin kaçıncı olacak inşallahHepimiz tez vakitte alırız inşallah güzel haberleri. Tedavi mi görüyosunuz doğal yollardan mı deniyosunuz?
Cnım ben kızımdan önce kimyasal geçrsim. Sonra adet görmeden kızıma hamile kaldım. Bu ay da kimyasal geçirdim bakalım adet olucam mı. Doktora diyoeum bünyemde bu alışkanlı oldu heralde önce kimyasal sonra gebelik oluşuyo diyeProlaktin yüksekliği için dostinex kullanırken 2 kimyasal gebelik yaşadım ben de. Tekrarladığı için cuma günü kan pıhtılaşması romatizma genetiğe falan kan verdim de geç çıkıyo sonuçlar onları bekliyorum. Cuma günü 17mm olmuştu yumurta ama yine de 2 kimyasaldan sonra ümitlenemiyorum artık.
Sıkma canını önümüzdeki ay olur inşallahVe 1.20 negatif offf halbuki ben bu ay cok umutlu idim yaSquid
İzmirde üniversite okudum yeri bir başkadır İzmir'in Balçova karşıyaka Alsancak oyyy eskilere gittimİzmirliyim bende
Rabbim tez zamanda bu forumda evlâd hasreti çeken her bayana sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallahValla kızlar bütün çevrem ya hamile ya çocuklu, artuk psikolojim bozuluyor olmayacak diyeAllah’ım bizim de kucağımızı doldur artık :)
İnşallah minigin geliyordurCnım ben kızımdan önce kimyasal geçrsim. Sonra adet görmeden kızıma hamile kaldım. Bu ay da kimyasal geçirdim bakalım adet olucam mı. Doktora diyoeum bünyemde bu alışkanlı oldu heralde önce kimyasal sonra gebelik oluşuyo diyekarnım nası ağrıyo bilemezsiniz kıvranıyorum resmen. Ama sadece beyaz akıntım geliyo
Tedavin falan var mı neden olmuyomuşInsallah T Tipsylalapoo 6mayista 1yil.olacak nasip.artik ınsallah şimdi mayis ayına endekslenelim
İnşallah canım ya. 18aylık da kızım var. Beraber büyüsünler. Ama annem çok karşı bu duruma. Kız kardeşimle aramda 1 yaş var daİnşallah minigin geliyordur
Canım umutla bekliyordun inşallah daha çok bekletmeden gelir yavrun umudumuz hep olsun bu sayfadaVe 1.20 negatif offf halbuki ben bu ay cok umutlu idim yaSquid
En doğru kararı veriyorsunuz emin ol ben oğlum 4.5-5 yâsta iken ikinciyi istedim 6 yıldır evlâd istegimde mutlu sona ulaşamadımİnşallah canım ya. 18aylık da kızım var. Beraber büyüsünler. Ama annem çok karşı bu duruma. Kız kardeşimle aramda 1 yaş var da
Ben devlet hastanesinde verdim kadın hastalıkları yönlendirdi sen de verebilirsin heralde canımSanada geçmiş olsun canım bende tıbbi genetik bölümüne kan vermek istiyorum bakalım kabul edecek mi burdaki hastane
İlk olacak ama olabilemiyo senin kaçıncı canımAa biz yakınmışız seninle :)) ben normal yollardan deniyorum. Senin kaçıncı olacak inşallah
Şimdi okudum kimyasal baya can sıkıcı bişey ya. Ben de okudum genelde öyle oluyomuş ama cıks ben de o teori tutmadı bakalım vakti değil demekki diyorumCnım ben kızımdan önce kimyasal geçrsim. Sonra adet görmeden kızıma hamile kaldım. Bu ay da kimyasal geçirdim bakalım adet olucam mı. Doktora diyoeum bünyemde bu alışkanlı oldu heralde önce kimyasal sonra gebelik oluşuyo diyekarnım nası ağrıyo bilemezsiniz kıvranıyorum resmen. Ama sadece beyaz akıntım geliyo
Hayırlısı olsun canım sıkma canını...Ve 1.20 negatif offf halbuki ben bu ay cok umutlu idim yaSquid